LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 114 861
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 930
Здравейте! Моля за помощ! Най-после се престраших да направя поръчка,като четох внимателно темата и мислех,че съм направила всичко каквото трчбва...Накрая ми излезе една формичка-вляво адреса ми и вдясно нещата,които съм поръчала и стоймостта им със сумата за обработка. Но в суивито ми няма нищо и нещата си стоят в кошницата! Проверих си наличността по сметката на банкомат-същата е!Сега незнам поръчала ли съм или не!
Не си поръчала!
                                                                                                                                                      Сигурна ли си,че не съм поръчала? Притеснявам се,ако поръчам отново да не стане 2 пъти! С карта виза съм на Райфайзен банк. Като номер на картата написах целия номер,който е от предната страна и отдолу 3-цифрения код за сигурност. Правилно ли е? Благодаря!

# 931
  • сусурлево
някой може ли да ми каже дънките на Tipster отговарят ли си на номерата, ако даде и размери ще е супер.
Зависи от модела!Имам два чифта на Типстър №36-едните си ги носих в последните месеци на бременността,вкл. 9-ти и ми бяха супер,другите,сега почти месец след раждането още не мога да закопчая (а първите си ги нося).Ако искаш р-ри...ще потърся да ти покажа за кои става въпрос..

Нека който ги има да каже отговарят ли си?

Имам ги и си отговарят, само дето са без цип и ако си с широк крак няма да можеш да ги обуеш.
Някой да има от тях в този цвят 37 номер и да не му стават (на ЛС) ! много ги искам в този цвят ,но сега само черните са на изгодна цена

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 14:24 от juliana_p

# 932
Да се похваля, че сутришното ми оплакване даде резултат и поръчката от 15.01. за поща, която не беше за мен, се появи. В нея бяха елека на Адидас, както и разни потници и тениски на същата марка. Всичко много ми хареса, но в тази http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-imprime-respect-me-adidas. … tegoryid=48249819 направо се влюбих. Умирам си от яд, че няма моя номер, но ще дебна, въпреки че не се надявам особено да се появи номерация.

# 933
  • Бургас
Здравейте! Моля за помощ! Най-после се престраших да направя поръчка,като четох внимателно темата и мислех,че съм направила всичко каквото трчбва...Накрая ми излезе една формичка-вляво адреса ми и вдясно нещата,които съм поръчала и стоймостта им със сумата за обработка. Но в суивито ми няма нищо и нещата си стоят в кошницата! Проверих си наличността по сметката на банкомат-същата е!Сега незнам поръчала ли съм или не!
Не си поръчала!
                                                                                                                                                      Сигурна ли си,че не съм поръчала? Притеснявам се,ако поръчам отново да не стане 2 пъти! С карта виза съм на Райфайзен банк. Като номер на картата написах целия номер,който е от предната страна и отдолу 3-цифрения код за сигурност. Правилно ли е? Благодаря!
Ако си успяла да поръчаш, накрая трябва да ти излезе надпис, че поръчката ти е регистрирана. В тази "формичка", за която говориш е трябвало да потвърдиш поръчката.

# 934
имаме но явно сега покрай намаленията има адски много поръчки и затова се бавят, всички чакаме но предтавете си какво би станало ако всички започнем да се оплакваме. аз имам 7 поръчки и само една дойде. до макс. 2 седмици трябва да пристигнат всички. + това пак кавам хората са написали  "от 2 до 6 " седмици срок на достакв апросто всички сте свикнали да идват по бързо,...но не винаги е така.

няма да е зле да се отвори тема "чакащи поръчки от ла редут - притеснения"

не ми се сърдете но всяка втора го казва  Peace  Peace  Peace  Confused  Naughty

Какво имаш? телефона ли? Ми дай ми го тогава, моля!  Wink

оо не аз дори не съм нито от софия , нито от пловдив... пък и моите поръчки досега са идвали по пощата. чакам една на митница, но няма още нищо  Peace

Много разсъждавате... ето ти информация : http://www.geocities.com/ina_bg/adresi.html

# 935
Мерси,paola2,добро уточнение!Не ми е широк крака и ще ги нахлузя Wink а снимчица да ти се намира?

MimSss,тези модели- дънки TIPSTER  и другите

Съжалявам нямам снимка, но цвета е много по-светъл- нещо като тъмно млечно-лилаво.

# 936
днес взех поръчката си от 12.01.една играчка за дъщерята на моя прятелка-харе са ми.не я намирам обаче.става въпрос за легло и гардеробче за кукла-дървено.
и този панталон също за приятелка,в черно.много е хубав и стой чудесно.
http://www.laredoute.fr/vente-sarouel-entrej-83-cm.aspx?producti … tegoryid=22904855

кой размер си получила..ще пуснеш ли мерки? и аз го гледах доста но така и не го поръчах засега.
благодаря  Peace
за съжаление момичето си взе панталона и не можах да го снимам.ще я помоля за размери.а инач си поръча 42р-р Embarassed

# 937
имаме но явно сега покрай намаленията има адски много поръчки и затова се бавят, всички чакаме но предтавете си какво би станало ако всички започнем да се оплакваме. аз имам 7 поръчки и само една дойде. до макс. 2 седмици трябва да пристигнат всички. + това пак кавам хората са написали  "от 2 до 6 " седмици срок на достакв апросто всички сте свикнали да идват по бързо,...но не винаги е така.

няма да е зле да се отвори тема "чакащи поръчки от ла редут - притеснения"

не ми се сърдете но всяка втора го казва  Peace  Peace  Peace  Confused  Naughty

Какво имаш? телефона ли? Ми дай ми го тогава, моля!  Wink

оо не аз дори не съм нито от софия , нито от пловдив... пък и моите поръчки досега са идвали по пощата. чакам една на митница, но няма още нищо  Peace

Много разсъждавате... ето ти информация : http://www.geocities.com/ina_bg/adresi.html

София -ул. Веслец 84, работи от понеделник до петък от 8-13 и от 14-16.30 часа. Телефон за заявка за доставка до адрес - 832 51 95;
Пловдив - митницата се намира на ул. "Иван Вазов" № 45. Телефонът й е 622-544;
Русе - телефонът на митницата е 83 79 99.

# 938
Момичета, днес си взех колета :и...Dizzy Face smile3557
 Имам липси! Дали и за  такива проблеми  има  някъде обобщена информация?
 Благодаря предварително!

Сега  на всичкото отгоре сметнах, че   другата ми поръчка  се бави повече от 6 седмици!Какви ли писма ще им спретна на  френски?
аз имам същия проблем като твоя с липсите.писах тук и имаше много отзивчиво момиче което много ми помогна но е факт че нещата са изчезнали в България,а не са липси.ха сега кажете какво точно можем да напраим   newsm78 друга моя позната каза че е писала на французите за един път 8 евро и един път за 15,отговор и ваучери не е получила.аз чакам една поръчка която изтича тази седмица и направо незнам какво да мисля   Rolling Eyes .все се опитвам да се успокоявам но вече малко съжалявам че се захванах с ларедут,защото евтино евтино ама накрая идва скъпо с тези "липси"   Thinking

# 939
 Vata6ka Ето реални снимки, паролата е 0000
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=340863

# 940
  • София
Мерси,paola2,добро уточнение!Не ми е широк крака и ще ги нахлузя Wink а снимчица да ти се намира?

MimSss,тези модели- дънки TIPSTER  и другите

Съжалявам нямам снимка, но цвета е много по-светъл- нещо като тъмно млечно-лилаво.

Тези и двата ги имам. Светлите са зимни дънки, тъмните са летни - да им има логиката на франсетата. Разликата горе при колана не единия същи номер е поне 2 пръста - в полза на светлите. За сметка на това тъмните са бая повече с от 2 % еластант.

# 941
получих поръчка от 28.01- 1833 грама, за пощенския ни клон
поръчката е с код за покана- уточнявам, че създадения нов акаунт с тази покана е реален клиент и има вече поръчка, всичко беше от кръглите цени и сега не намирам линкове
след малко ще се включа в мнения, снимки и линкове, ако успея да ги изнамеря

# 942
  • Бургас
Да се похваля, че сутришното ми оплакване даде резултат и поръчката от 15.01. за поща, която не беше за мен, се появи.
Ти друга работа нямаш ли си-сега ще завалят оплаквания, че барем почнат да идват по-бързо нещата  Laughing Аз ще съм първата и ще се оплача, че още ми я няма поръчката от 13-ти и всички останали след нея-мрън  Crossing Arms Сега сядам да чакам пощаджийката  Mr. Green

# 943
днес взех поръчката си от 12.01.една играчка за дъщерята на моя прятелка-харе са ми.не я намирам обаче.става въпрос за легло и гардеробче за кукла-дървено.
и този панталон също за приятелка,в черно.много е хубав и стой чудесно.
http://www.laredoute.fr/vente-sarouel-entrej-83-cm.aspx?producti … tegoryid=22904855

кой размер си получила..ще пуснеш ли мерки? и аз го гледах доста но така и не го поръчах засега.
благодаря  Peace
за съжаление момичето си взе панталона и не можах да го снимам.ще я помоля за размери.а инач си поръча 42р-р Embarassed

ммм аз мислех 38 да поръчвам... но нека ще изчакам даже ако искаш на лични после ми го пусни. заинтересована съм. Wink

# 944
mi_ra  кой номер е детската жълта блузка?

Общи условия

Активация на акаунт