LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 114 919
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 945
Някой знае ли каква е процедурата при пристигането на колетите в България,специално тези които са за митница.
Къде ги проверяват по райони ли или още при влизането им в БГ?
Така може да се ориентираме къде може да са липсите. Peace

# 946
Vata6ka Ето реални снимки, паролата е 0000
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=340863
Благодаря ти  bouquet

# 947
Момичета, престанете вече!
Ужасно е досадно непрекъснато някой да се оплаква, че му няма поръчката!
Не разбрахте ли, че са намаления и такива забавяния са абсолютно нормални! Колко пъти това трябва да бъде написано, за да го прочете някой??? И оплакването няма да промени нещата!
Всеки втори пост е "няма ми поръчката"! Ми и моите ги няма. Не 1 или две, а ДЕВЕТ, като първата е от 9-ти януари. Ама никой не е разбрал!
Тези намаления дори бързо пристигат поръчките! Предишни намаления се чакаше и по два месеца!
Всички колети ще пристигнат рано или късно!

# 948
моми4ета,
освен в фактурата в сюивито има ли възможност да си видя референтните номера на артикулите, които съм поръчала
мерси

# 949
Някой да си е поръчвал мебели? Доставят ли до България?

# 950
Не разбрахте ли, че са намаления и такива забавяния са абсолютно нормални! Колко пъти това трябва да бъде написано, за да го прочете някой??? И оплакването няма да промени нещата!
Всеки втори пост е "няма ми поръчката"! Ми и моите ги няма. Не 1 или две, а ДЕВЕТ, като първата е от 9-ти януари. Ама никой не е разбрал!
Тези намаления дори бързо пристигат поръчките! Предишни намаления се чакаше и по два месеца!

алекс и аз се опитах 2 пъти да го обясня, но незнам защо никой не го разбира... вече 64 сраници и 80 % са с оплаквания... незнам и аз чакам..но нормално е. разбирам за първи път да се поръчва да не се знае колко се чака..пък то.. редовни ларедутки ии вече...край свърши света . Ми големи хора сте.. с риск да ме нахокате .. " по кротко"  Peace

# 951

Не доставят обемисти неща.

# 952
Тц,не доставят.
Ако е наличен артикула,за който се чудиш ,а в кошницата ( като влезеш в акаунта си )  го огражда в червено и излиза надпис,няма да го доставят  Peace

# 953
  • София
Май си права. Искам само да ви кажа, че моят колет от 10 януари дойде, но този от 9-ти го няма. Направих и справка, за която взимат 1,20 лв.... Няма го. Но От там много бяха мили и ми казаха, че са се побъркали от работа, защото от началото на ФЕВРУАРИ ДО ДНЕС ИМАТ 700 КОЛЕТА САМО ОТ ФРАНЦИЯ. Влязох им в положението. Само търпение е. Това е.  Peace

# 954

имам информация че не идват а и то май го пишеше някъде там , че прекалено големи и обемни предмети няма как да бъдат доставени. незнам дали сте забелязали, но артикулите идват с airpost и мало ще им е трудно да изпратят някоя маса или нещо от сорта  Wink

# 955
днес взех поръчката си от 12.01.една играчка за дъщерята на моя прятелка-харе са ми.не я намирам обаче.става въпрос за легло и гардеробче за кукла-дървено.
и този панталон също за приятелка,в черно.много е хубав и стой чудесно.
http://www.laredoute.fr/vente-sarouel-entrej-83-cm.aspx?producti … tegoryid=22904855

кой размер си получила..ще пуснеш ли мерки? и аз го гледах доста но така и не го поръчах засега.
благодаря  Peace
за съжаление момичето си взе панталона и не можах да го снимам.ще я помоля за размери.а инач си поръча 42р-р Embarassed

ммм аз мислех 38 да поръчвам... но нека ще изчакам даже ако искаш на лични после ми го пусни. заинтересована съм. Wink
талия-45
точно по ципа-53
в най-широката част защота ханша трудно се определя на този модел-60.
дано да съм помогнала.стой наистина мн добре

# 956
  • Дълбоката провинция
Мерси,paola2,добро уточнение!Не ми е широк крака и ще ги нахлузя Wink а снимчица да ти се намира?

Не съм paola2,но заповядай:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=300708&pid=8750769

# 957
Мерси,paola2,добро уточнение!Не ми е широк крака и ще ги нахлузя Wink а снимчица да ти се намира?

MimSss,тези модели- дънки TIPSTER  и другите

Съжалявам нямам снимка, но цвета е много по-светъл- нещо като тъмно млечно-лилаво.

Тези и двата ги имам. Светлите са зимни дънки, тъмните са летни - да им има логиката на франсетата. Разликата горе при колана не единия същи номер е поне 2 пръста - в полза на светлите. За сметка на това тъмните са бая повече с от 2 % еластант.

Аз имам от зимния модел, поръчах си 36 номер, който ми е огромен, въпреки че и понадебелях малко сега. От втория модел сега чакам да пристигне, поръчах си 34 номер. Дали не направих грешка, че не поръчах пак 36-ти номер?

# 958
Момичета, днес си взех колета :и...Dizzy Face smile3557
 Имам липси! Дали и за  такива проблеми  има  някъде обобщена информация?
 Благодаря предварително!

Сега  на всичкото отгоре сметнах, че   другата ми поръчка  се бави повече от 6 седмици!Какви ли писма ще им спретна на  френски?

А случайно ваучер  да са ти пратили?

Не , нищо не са ми пращали, освен обичайните  оферти/ и това , което е различно от миналата година - винаги ми пращат потвърждение. Миналата година не съм получила ни едно/Иначе  аз бях  споделила тук, че миналата ми поръчка пристигна в мн окаян вид и с изстръгната фактура- но всичко си беше там............ Имам още 5 поръчки- какво ли ще липсва!!!!!!!!!?
Прочетох ,че  има и други , като мен- мн  гадно , но  все ми се струва , че може да се направи нещо!Нашите колети за южна България пристигат май в Пловдив.И ма ли някой представа  с какъв транспорт?- самолети  или какво?Ако са на летището- мога да ви обясня точно какво става...

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 15:27 от penze

# 959
  • София

имам информация че не идват а и то май го пишеше някъде там , че прекалено големи и обемни предмети няма как да бъдат доставени. незнам дали сте забелязали, но артикулите идват с airpost и мало ще им е трудно да изпратят някоя маса или нещо от сорта  Wink
С airpost идват леките пратки,колетите пристигат с влак.

Общи условия

Активация на акаунт