LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 115 649
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 135
  • София
А забелязали ли сте, че на някои неща пише 75% например, а разликата с реалната стойност не е такава , а 50-60%  newsm78
Дай пример.

Търся,  но не се сещам артикулите  Confused
Даже и мъжа ми извиках да види тогава , да не би аз да не съм в час Mr. Green и смятахме, чудихме се...така 2-3 неща съм виждала.

# 136
Да,явно.Ама аз като ги получих и се вмъкнах в тях ,повече не съм им се навъртала  Laughing

Между другото май наистина вече няма да предлагат на Окау и Едеис детски неща.Жалко наистина  Sad

# 137
  • varna
абе друг път пускат на кръглите цени по 1евро  ( 2 блузки детски) 2 панталончета и такива разни.тоз път няма Sad поизложиха се туй намаление.

# 138
Добро утро,да си пожелая като за последно да пуснат още малко намаления  Mr. Green Ама засега не виждам никаква промяна и в двата сектора ... Tired

# 139
момичета, много сте бързи кога успяхте да напишете 10 страници Whistling

# 140
Добро утро,да си пожелая като за последно да пуснат още малко намаления  Mr. Green Ама засега не виждам никаква промяна и в двата сектора ... Tired
Ми то май започнаха увеличенията  Laughing

# 141
Момичета, лоша новина.  Sad
Французите са махнали намалението,оставили са само кръглите цени. Така, че който поръчал , поръчал.

# 142
  • София
mamaB, отдавна ги вдигнаха Mr. Green Аз хванах намалението  Mr. Green и ги поръчах на 9 и нещо (на 8.01.), а след 3-4 дни вече бяха на тази цена  Peace
Да, но и на почти 15 съм им навита  Mr. Green... да му се не види и на тоя моя мерак ooooh!

A с якето ще се простя Cry вече и в сайта е на тази цена... глупаци, пропуснаха шанса си  Crossing Arms Надявах се, че на сутринта ще се оправи, ама не. Сложиха го на 199 и минус 5% , да си го гледат там.  Crossing Arms

# 143
оооо, най -накрая!свършиха намаленията! ще си отдъхна!

# 144
Французите ни прецакаха, поне такива като мен дето се надяваха, че последните дни ще паднат още малко цените. Добре, че поне последната кошница, която бях напълнила беше с неща, които не са толкова нужни, а по-скоро ги поръчах за спорта. Между другото сега се сещам, че на някой от артикулите ми даваше горе един предупредителен надпис и пишеше нещо 8.01., но аз не му обърнах внимание /ами те са предупреждавали, че намалението на тези артикули ще е до тази дата/, но ............... Както и да е - приключих с пазаруването. Поне 3 месеца изобщо няма да отварям сайта.

# 145
Някой да има получени пратки от 16 и 17.01 ?

# 146
  • Sofia
Французите ни прецакаха, поне такива като мен дето се надяваха, че последните дни ще паднат още малко цените. Добре, че поне последната кошница, която бях напълнила беше с неща, които не са толкова нужни, а по-скоро ги поръчах за спорта. Между другото сега се сещам, че на някой от артикулите ми даваше горе един предупредителен надпис и пишеше нещо 8.01., но аз не му обърнах внимание /ами те са предупреждавали, че намалението на тези артикули ще е до тази дата/, но ............... Както и да е - приключих с пазаруването. Поне 3 месеца изобщо няма да отварям сайта.
никога не са падали цените накрая,напротив последната седмица плавно се вдигат Peace

# 147
  • морето и сините вълни :)
Е нали последните дни щеше да има 90 % намаление...И гати гаднярите ама #2gunfire #Cussing out #Cussing out
Прецакаха ни Joy Joy
Тамън да спестим някой лев Money

# 148
Момичета, на този потник размера нещо не ми е ясен. Има размер 86 и 104 в дамската номерация!? Това гръдна обиколка ли е?!
http://www.laredoute.fr/vente-2-debardeurs-aws.aspx?productid=32 … tegoryid=48249729

# 149
  • Перник
Момичета, на този потник размера нещо не ми е ясен. Има размер 86 и 104 в дамската номерация!? Това гръдна обиколка ли е?!
http://www.laredoute.fr/vente-2-debardeurs-aws.aspx?productid=32 … tegoryid=48249729

По-скоро са убъркали сектора, в който да го сложат - вместо в детския, са го сложили в дамския.

Общи условия

Активация на акаунт