LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 115 693
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 405
Като рекламен агент на малиновата пола да взема отношение   Laughing

pepi, полата си отговаря на номера според мен, но ако няма твоя номер, не мисля, че ще е фатално, ако вземеш един номер по-голям- ще ти стои с леко паднала талия-моделът понася...или в краен случай може да я стесниш. За 4евро е грехота да не я поръчаш просто  Laughing Peace

Послушах те, поръчах я  Peace Благодаря  Hug
Да ви се похваля, че снощи пуснах една поръчка с еФтини чЕршаВчета и калъВчици, че се бях притеснила, че само аз от целия форум останах без спално бельо  Wink И сутринта като ги видях на каква цена са вече  Shocked , направо се поздравих  за предвидливостта Flutter

# 406
Сега вече имам и аз питанки. След като днес получих ваучър за 3.78 влязох да видя за кой артикул е. Не е за този, който смятах, но няма значение. По референтния номер видях. Връщат ми 3.78, а отменения артикул е за 3.60. Защо има разлика? Освен това влязох в Mes remboursements и от там в  Voir mon offre spéciale sur cette commande - там един от артикулите е изваден от общия списък с намалени стоки, които съм поръчала, и пише VOICI LES ARTICLES QUI NE BENEFICIENT PAS DE REDUCTIONS: тук е сложен valise, който ми е подаръкът, и blouson fille, това е коженото кожухче, което беше 4 евро, сега пише, че няма намаление и му е сложена цена 400 евро. #Crazy Какво означава всичко това? Ако няма да ми го носят, не са ме информирали.  newsm78

# 407
Сега вече имам и аз питанки. След като днес получих ваучър за 3.78 влязох да видя за кой артикул е. Не е за този, който смятах, но няма значение. По референтния номер видях. Връщат ми 3.78, а отменения артикул е за 3.60. Защо има разлика? Освен това влязох в Mes remboursements и от там в  Voir mon offre spéciale sur cette commande - там един от артикулите е изваден от общия списък с намалени стоки, които съм поръчала, и пише VOICI LES ARTICLES QUI NE BENEFICIENT PAS DE REDUCTIONS: тук е сложен valise, който ми е подаръкът, и blouson fille, това е коженото кожухче, което беше 4 евро, сега пише, че няма намаление и му е сложена цена 400 евро. #Crazy Какво означава всичко това? Ако няма да ми го носят, не са ме информирали.  newsm78

1. сумата е с 5%
2. нормално е така да пише Simple Smile .. цената си е 4Е

# 408
Здравейте,гледам че днес са ми пратили две писма.
Някой да помогне че не мога да ги разбера нещо.

Connaissez-vous le service “Relais Colis”
de la Redoute ? Nous vous donnons la possibilité
de le découvrir grace à notre offre exclusive :
la livraison 24h chrono en relais colis est
exceptionnellement gratuite. Alors profitez-en,
ça ne dure que 3 semaines !

Vous avez passé votre première
commande sur laredoute.fr et nous tenons
à vous dire une nouvelle fois merci !
Notre objectif premier étant de faire
toujours mieux, nous souhaiterions
connaître votre avis.

Dites-nous TOUT en répondant à
quelques questions et aidez-nous ainsi
à vous donner entière satisfaction !

Това е текста от двете писма. newsm78

# 409
stacy, с първото са ти пратили код за безплатна доставка, най-вероятно 57029, тъй като го имам изпратено същото писмо, а с второто ти благодарят за първата ти поръчка. Малко по-напред в темата беше коментирано.

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 10:31 от sunlight

# 410
duhi puhi тези артикули, които са в тази група с трицифрените цени доставят ли се, защото аз имам 4 такива, до вчера бяха 3.

# 411
duhi puhi тези артикули, които са в тази група с трицифрените цени доставят ли се, защото аз имам 4 такива, до вчера бяха 3.
да доставят се Peace

# 412
ОК благодаря

# 413
  • Sofia
Здравейте, имам поръчка която ми е първа от 30.01 възможно ли е да ми изпращат код за намаление за нея, поне така го разбирам писмото от тях или е код за следваща поръчка?

Това е текста:
Vous avez créé votre compte client sur laredoute.fr
et nous vous en remercions ! Celui-ci est important car il permet
de vous identifier à chaque fois que vous souhaitez profiter
de vos offres personnelles.

D'ailleurs nous avons le plaisir de vous faire bénéficier dès aujourd’hui de votre offre exclusive de Bienvenue pour
vous donner la possibilité de nous tester en toute sérénité :

Благодаря предварително!

# 414
stacy, с първото са ти пратили код за безплатна доставка, най-вероятно 57029, а с второто май ти благодарят за първата ти поръчка. Малко по-напред в темата беше коментирано.

Не е така, в 1-вото я уведомяват за доставка за 24 часа, което не важи за нас така или иначе.
С 2-рото и благодарят за оставен коментар.

Докато всички получат колетите от намаленията ще луднем, четете малко повече де хора  ooooh!

# 415
Здравейте, имам поръчка която ми е първа от 30.01 възможно ли е да ми изпращат код за намаление за нея, поне така го разбирам писмото от тях или е код за следваща поръчка?

Това е текста:
Vous avez créé votre compte client sur laredoute.fr
et nous vous en remercions ! Celui-ci est important car il permet
de vous identifier à chaque fois que vous souhaitez profiter
de vos offres personnelles.

D'ailleurs nous avons le plaisir de vous faire bénéficier dès aujourd’hui de votre offre exclusive de Bienvenue pour
vous donner la possibilité de nous tester en toute sérénité :

Благодаря предварително!

Това е за Welcome, пращат на всички след 1-вата поръчка

# 416
  • София

С 2-рото и благодарят за оставен коментар.

И това не е съвсем така.  Simple Smile
Благодарят й за направената първа поръчка и я молят да сподели мнението си, отговаряйки на няколко въпроса.  Simple Smile

# 417
Абе карай сега Simple Smile
Тука всеки си пита чел-недочел, превежда разбрал-неразбрал..
Весело  Joy
Алъш-вериша да върви е важно  Mr. Green

# 418
  • Sofia
И аз горе долу така го разбирам, но ми пращат и код при 45 евро поръчка .... при настоящата поръчка или при евентуално следваща, това се чудя?

# 419
И аз горе долу така го разбирам, но ми пращат и код при 45 евро поръчка .... при настоящата поръчка или при евентуално следваща, това се чудя?
Разбира се, че при слведваща Simple Smile
Отиваш в темата за кодовете.. споделяш си кодчето и разбираш за какво е ..
И спокойно.. няма вероятност някой да ти го открадне и да не можеш да го ползваш  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт