LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 114 846
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 900
Момичета,някоя от вас има ли поръчка от 20.01.   Моята е от тогава и си мисля че вече трябва да пристига.

# 901
  • София
Може да е досадно вече, ама чакам поръчка от 12.01 и вече почвам едновременно да се притеснявма и да се вбесявам. Някой да има телефона на Софийската митница да ги тормозя  #Cussing out
Аз също не вярвам да пращат винаги съобщения. роверявам в пощата ни, ама там пефката ми каза най-добре да си проверя в митницата щото понякога не пращали, че и магазинаж думкали
Предлагам да се отвори нова тема за притеснения.  Wink Аз чакам от 11 и 15-ти януари...дано до другата зима дойдат.

Брях на цяла тема един път се обадих да споделя и ще ме изядете бе! А имайте предвид, че чета почти всички постинги, част от които са крайно досаден спам, особено по намаленията  Laughing
Та всъщност някой ще ми даде ли телефона на митницата. Може би Ала-Бала ти го имаш  Wink

# 902
 имаме но явно сега покрай намаленията има адски много поръчки и затова се бавят, всички чакаме но предтавете си какво би станало ако всички започнем да се оплакваме. аз имам 7 поръчки и само една дойде. до макс. 2 седмици трябва да пристигнат всички. + това пак кавам хората са написали  "от 2 до 6 " седмици срок на достакв апросто всички сте свикнали да идват по бързо,...но не винаги е така.

няма да е зле да се отвори тема "чакащи поръчки от ла редут - притеснения"

не ми се сърдете но всяка втора го казва  Peace  Peace  Peace  Confused  Naughty

# 903
  • някъде там
аз чакам от 16.01 ама не съм се притеснила то и без тва сега немога да ги нося  Wink

# 904
  • София
Всички неща, които съм получила на  OKAOU са или точни или уголемени, най-често са уголемени, никога не съм получавала нещо умалено .
Дори и обувките- едни лилави получих наскоро- за момиченце № 26 отговаря на № 27.
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-fille-okaou.aspx?produc … b&prodcolor=2

Аз съм поръчвала яке и беше умалено. Детето беше с ръст 110, а якето 114 й беше тамън с ръкави аха да станат възкъси. За мен това яке си е умалено и то доста. Сега го носи като елек. Иначе беше чудесно и топло

# 905
  • Плевен
здравейте,
струва ми се че преди време някой беше пускал линк за бебешки колички или греша?Ако не представлява трудност някой може да ми пусне линк,че гледах в сайта ама нещо не открих.
Предварително благодаря

# 906
  • София
Бихте ли ме ориентирали за тези детски Puma
при стелка 16-17 см дали да поръчам №26?
Благодаря.

Имаме други детски пуми4ки. На тях пише 16 см за 26 номер

# 907
  • София
имаме но явно сега покрай намаленията има адски много поръчки и затова се бавят, всички чакаме но предтавете си какво би станало ако всички започнем да се оплакваме. аз имам 7 поръчки и само една дойде. до макс. 2 седмици трябва да пристигнат всички. + това пак кавам хората са написали  "от 2 до 6 " седмици срок на достакв апросто всички сте свикнали да идват по бързо,...но не винаги е така.

не ми се сърдете но всяка втора го казва  Peace  Peace  Peace  Confused  Naughty

Какво имаш? телефона ли? Ми дай ми го тогава, моля!  Wink

# 908

оо не аз дори не съм нито от софия , нито от пловдив... пък и моите поръчки досега са идвали по пощата. чакам една на митница, но няма още нищо  Peace

# 909

http://geocities.com/ina_bg/adresi

# 910
# 911
Здравейте,за първи път пиша в тази тема и искам да попитам ще може ли някоя мама от Варна да ми поръча ето тези обувчици.http://www.laredoute.fr/vente-mary-j-adidas.aspx?productid=32412 … tegoryid=23604101?Много ще съм благодарна Hug

# 912
някой може ли да ми каже дънките на Tipster отговарят ли си на номерата, ако даде и размери ще е супер.
Зависи от модела!Имам два чифта на Типстър №36-едните си ги носих в последните месеци на бременността,вкл. 9-ти и ми бяха супер,другите,сега почти месец след раждането още не мога да закопчая (а първите си ги нося).Ако искаш р-ри...ще потърся да ти покажа за кои става въпрос..

Нека който ги има да каже отговарят ли си?

# 913
Не се притеснявайте ще дойдат, аз днес получих поръчката си от 10.01, повечето неща са коментирани;
за тази блуза не съм сигурна дали е коментирана, на снимката трикото изглежда много финно, но  не е като цяло ми харесва http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-avec-fleur-appliquee-anne- … tegoryid=23110696 ако някой иска размери да пише аз имам 38/40 и 46/48. Другите наща  са за малкия, но не ги намирам.

# 914
Роклята пак са я пуснали, но пак 34-ти номер. Някоя по-слабичка мадама може да се зарадва  Grinning

Някой получи ли тази рокля да даде размери

Да, аз
Размери в момента не мога да дам - но взимам блузи 36, панталони 38 и ми е добре роклята  Peace

Добре ти е 34 номер ли?

Общи условия

Активация на акаунт