LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 115 310
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 1 245
Здравейте, момичета!
 Да споделя как се развива моята сага/ със забавената поръчка вече 7 седмици!/Значи, направих както си е написано в първия пост, използвах готовите писма- шаблони за  забавена поръчка.Нататък не се случва точно описаното, та нека , който е минал по този път да изкаже мнение.А дано моята инф-я да  е от полза:Отговори ми  Жули Арекси-Вашето съобщение е изпратено до нашето обслужване на клиенти, ние ще го  обработим в най- кратки срокове.А входящия номер на молбата, която сте получиха: [1600884-1234356313]
Дръжте го някъде безопасни, ние ще го наблюдава. Вие така- в нас доверие - бла-бла!-Това явно е писмото с автоматчен отговор.
След това имам второ писмо:
Вие поискахте да проверите статуса на поръчката си, пуснати на 11 януари и ще получите повече информация.
Моите извинения за закъснението.
Поради нарастване на дейността, поради продажби,    вашия пакет бе изпратени на 22 януари.
Не трябва да незабавно да я получат.
Ето защо, аз Ви молим да изчакате до 26 февруари.
Разчитам на вашето разбиране

Та сега се чудя  дали да чакам до 26 януари?Или да настоявам и аз не знам да какво-в крайна сметка звучи логично- от 22 - дата на изпращане  до 26 -са точно 6 седмици Confused
Ще пиша  как се развива  моя "сериал" по нататък, а също и като получа отговор за липсващото от другага поръчка.
Късмет на всички

# 1 246
Да такава беше поръчката  за 9 евро,но  от банката ме увериха че няма да има проблем с  и я пуснах но явно има.И сега какво да правя newsm78

От страна на банката няма проблем. Просто от LR изтъкват това като причина за отказа.  Wink

# 1 247
Роси, би ли ми казала какъв номер са детските комплектчета Пума и Адидас и вярно ли е, че горничките и долничките са несъразмерни newsm78 Получих отзиви, че при тези комплектчета горницата върви с един номер по-голяма от долницата и много се чудя какъв размер да поръчам на моята щерка Rolling Eyes

Екипчетата са 94-ти размер  Peace Напълно еднакви са долницата и горницата, не виждам нищо различно в етикетите.
На Адидас пише, че е за 2-3 годишна възраст, по френската 3А, което не знам какво означава, може би за 3 г. Иначе на етикета пише 98см. На моята сега са и големи  Peace
На Пума пише, че са за 2 годинки и половина или от 18 до 24 месеца, както и че е за 92 см , но между двете екипчета почти няма никаква разлика в размерите  Peace

За съжаление не мога да ти ги измеря с точност, понеже ги изпрах  Rolling Eyes

# 1 248
получих от 30.01  Shocked,чакам всеки момент да я донесе мъжо newsm44
Честито! За митница или за поща е? Все пак и това е от значение
ОТ пощата е маратонки Адидас и жилетката подарък ,след малко ще ги снимам
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-absolado-ps-tr … tegoryid=48250334

# 1 249
Здравейте, преди време имах поръчка която трябваше да се обработва ръчно. След което ми казаха че или трябва да се съглася с поръчката като не взимам под внимание промоционалния код или да я анулират. аз им писах да анулират поръчката, но от тогава парите си ми седят блокирани. Писах им пак няколко пъти да анулират поръчката и да ми пуснат парите, но отговор така и не получих. Свързах се с банката, като мислех че вече те задържат парите ми , но от банката ми се обадиха и ми казаха че трябвало да се свържа с ларедут и да искам нещо като становище (не разбрах точно) един вид те да кажат че няма да имам плащане при тях с тези пари. И този отговор от страна на Ларедут да го принтирам и да ида в клон на банката и така след това те ще ми от блокират парите. На някой случвало ли му се е от банката да искат такова нещо за да ти отблокират парите. става въпрос за ЦКБ.
И ако някой може да ми помогне с някакво примерно писмо за ларедутците  Praynig

# 1 250
  • Пловдив
Здравейте, преди време имах поръчка която трябваше да се обработва ръчно. След което ми казаха че или трябва да се съглася с поръчката като не взимам под внимание промоционалния код или да я анулират. аз им писах да анулират поръчката, но от тогава парите си ми седят блокирани. Писах им пак няколко пъти да анулират поръчката и да ми пуснат парите, но отговор така и не получих. Свързах се с банката, като мислех че вече те задържат парите ми , но от банката ми се обадиха и ми казаха че трябвало да се свържа с ларедут и да искам нещо като становище (не разбрах точно) един вид те да кажат че няма да имам плащане при тях с тези пари. И този отговор от страна на Ларедут да го принтирам и да ида в клон на банката и така след това те ще ми от блокират парите. На някой случвало ли му се е от банката да искат такова нещо за да ти отблокират парите. става въпрос за ЦКБ.
И ако някой може да ми помогне с някакво примерно писмо за ларедутците  Praynig

принтираш това писмо ,в което са ти писали,че ти анулират поръчката .И на мен така ми искаха от ЦКБ за анулирана поръчка.

# 1 251
Роси аз съм от Свиленград и чакам от 21.01,но го няма.Ти известие ли получи или провери на гарата?

# 1 252
Точно че те не са ми писали че ми анулират поръчката. Писаха ми дали искам да ми я анулират или да я потвърда без кода. Аз има казах да я анулират и да ми пуснат парите, но отговор от тях намах.

# 1 253
  • Бургас
...
Екипчетата са 94-ти размер  Peace Напълно еднакви са долницата и горницата, не виждам нищо различно в етикетите.
На Адидас пише, че е за 2-3 годишна възраст, по френската 3А, което не знам какво означава, може би за 3 г. Иначе на етикета пише 98см. На моята сега са и големи  Peace
На Пума пише, че са за 2 годинки и половина или от 18 до 24 месеца, както и че е за 92 см , но между двете екипчета почти няма никаква разлика в размерите  Peace

За съжаление не мога да ти ги измеря с точност, понеже ги изпрах  Rolling Eyes
Много благодаря   bouquet Аз мислех да и поръчам 86, явно за пролетта ще и е добре Hug

# 1 254
  • София
Здравейте, момичета!
 Да споделя как се развива моята сага/ със забавената поръчка вече 7 седмици!......
Е, как точно ги сметна, че от 11.01 до момента са минали 7 седмици  Rolling Eyes, даже още няма 5 седмици. И между другото 6-тата седмица изтича точно на 22.02. Аз чакам още от 09.01 и не съм се притеснила чак толкова, че даже да им пиша. А може би, защото знам какъв ще бъда отговорът....

# 1 255
Роси аз съм от Свиленград и чакам от 21.01,но го няма.Ти известие ли получи или провери на гарата?

На гарата проверих. Майка ми ходи още онзи ден и имало, но не бил минал митничарът, а бях сигурна, че трябва вече да има нещо и днес хоп 2  Laughing

# 1 256
# 1 257
Имах подобен случай,в банката има наличност,но в картовия отдел като звъннаха се оказа ,че има блокирана сума ае видна само там.
Искам да похваля тези балеринки отвътре са с естествена кожа.
mama T,това е плик.

А отговарят ли си - кой номер си взе и може ли стелка  Praynig Praynig Praynig
Аз нося 38,но от тук си взимам 39/широк крак .Та 39 меря 26см на стелката.Доста са остри.

# 1 258
  • насън...
здравейте, момичета!
малко пиша, но затова пък редовно ви чета - още от 6ти миналия месец...на 7-ми вече бях направила първата си поръчка...редовното четене му е майката (е, аз поназнайвам и малко френски:)...само един път се бях омотала и изпреварила обсъждането с две страници относно фактурирането, но с ваша помощ всичко си изясних...искам специално да благодаря на алекс за търпението към всички нови и на всички вас, които редовно пишете и коментирате...страхотни сте....  bouquet Hug
вчера получих една пратка на поръчка от 21.01 (митница) и голямата изненада беше това якенце, което коментирате на последните страници...наистина е страхотно...препоръчвам горещо...другите неща са също страхотни и коментирани...единственото нещо, от което не съм доволна е, че не успях да поръчам евтините ботушки:)))...така че, ако някой има излишни 42 номер да свирка....

# 1 259
  • София
Ще ми помогнете ли? Колежката ми е с мерки - 97 ханш, 79 талия . Кой размер за пола трябва да поръчаме. По таблицата на първа страница излиза според ханша - 40ти размер, а според талията - 46. Ние поръчахме 40ти за рокля, а за пола сме в чуденка newsm78

Общи условия

Активация на акаунт