LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 115 382
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 1 275
Сега и аз да попитам  Hug
след колко време получавате автоматичният отговор с входящ номер  newsm78 Аз вчера има писах писмо (от формата за запитвания за проблеми с поръчката), че искам номер на ваучер на мейла,защото имам отказани артикули и още нищо  ooooh!

# 1 276
  • Пловдив
ето и новите ми придобивки тук

Може ли см на стелката на балеринките?    bouquet

# 1 277
Заменям дамските маратонки Адидас-черни 36 номер,за детски маратонки Адидас или Пума-36 номер мъжки.Купих ги уж за момче,но те са си женски модел.

# 1 278
Сега и аз да попитам  Hug
след колко време получавате автоматичният отговор с входящ номер  newsm78 Аз вчера има писах писмо (от формата за запитвания за проблеми с поръчката), че искам номер на ваучер на мейла,защото имам отказани артикули и още нищо  ooooh!
Бейлис, при мен дойдоха на следващия ден,автоматичния отговор , а само няколко чесо след това и   писмо от Жули.

# 1 279
  • In The Middle Of Nowhere
Аз днес получих поръчка от 29.01(с код от покана за -10Е) с калъфките за възглавници на точки без да съм получила големите пликове още с поръчка от 22-ри  Confused
С още 1 пижамка от кръглите цени, която не намирам сега и едно мн смешно коланче за 0.34Е, което напъхах с кошницата за да избутам до 10Е и което е ужсно късно, едва го закопчавам  Laughing

Проблемът ми обаче е че вместо лот от 2 потника са ми сложили още 1 калъфка  ooooh!
И писах на редутчците да ми ги пратят, дано само не ме карат да връщам тази калъфка за 0.80Е чак до Франция!

# 1 280

ето и новите ми придобивки тук

Извиняваи 24 номер ли са сандалките за бебока и колко сантиметра е ходилцето му.
Мерси много извиняваи ако те затруднявам.  bouquet

# 1 281
Здравейте на всички! За първи път поръчвам от Laredoute и пратката ми не е дошла още - пуснала съм поръчката на 15.01.2009. Дали е нормално да се бави още, чета че някой мамита са си получили пратките от по-късни дати. Започвам да се притеснявам

# 1 282
Здравейте  Hug
Вкарвам един бърз въпрос, щото от сутринта бесеня. Знам френски и всичко си разбирам, само не мога да разбера защо цял ден не мога да си потвърдя поръчката. Все ме връща на предна стъпка, казва ми, че страницата не е достъпна в момента и така от сутринта  #Crazy  
Да не би на не правя нещо както трябва, или трябва да чакам по-късен час, когато не е натоварено?
Благодаря предварително

# 1 283
ако някоя мама знае френски моля да помага искам да пратя едно писмо да ларедута,защото все още в статуса на поръчката ми пише,че ще получа мейл,а не съм и незнам дали ще имам доставка или не,ако може някой да напише едно кратко писъмце нещо от рода дали имам поръчка,приета ли е,ще бъде ли доставена,моля помагайте  Hugзабравих да кажа,че поръчката е направена на 05.02
Можеш спокойно и на английски да им пишеш..
А какво значи, в статуса пише, че ще получиш мейл?? Какво пише?
пише това  En un coup d'oeil, vous savez où en sont les articles de vos commandes en cours.

Vous attendez la livraison d'un article différé ?

Vous serez prévenu(e) par e-mail au moment de l'envoi de votre colis.

# 1 284
Здравейте на всички! За първи път поръчвам от Laredoute и пратката ми не е дошла още - пуснала съм поръчката на 15.01.2009. Дали е нормално да се бави още, чета че някой мамита са си получили пратките от по-късни дати. Започвам да се притеснявам

Нормално е, срокът на доставка е 6 седмици, има и чакащи поръчки от дати преди 15.01. Simple Smile

# 1 285
Благодаря ти Kaxala

# 1 286
  • In The Middle Of Nowhere
ако някоя мама знае френски моля да помага искам да пратя едно писмо да ларедута,защото все още в статуса на поръчката ми пише,че ще получа мейл,а не съм и незнам дали ще имам доставка или не,ако може някой да напише едно кратко писъмце нещо от рода дали имам поръчка,приета ли е,ще бъде ли доставена,моля помагайте  Hugзабравих да кажа,че поръчката е направена на 05.02
Можеш спокойно и на английски да им пишеш..
А какво значи, в статуса пише, че ще получиш мейл?? Какво пише?
пише това  En un coup d'oeil, vous savez où en sont les articles de vos commandes en cours.

Vous attendez la livraison d'un article différé ?

Vous serez prévenu(e) par e-mail au moment de l'envoi de votre colis.

Това го пише в сюивито на всички.

# 1 287
  • Враца
Няма ред в поръчките и това си е Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms пак са затрупали старите пратки в някоя поща...ден взех на Врачанска поща (колетното) пратка от 30.01, а чаках да дойде по - скоро тази от 10.01....имаше врачанска ларедутка чийто колет беше пристигнал в чувал (да казва коя е веднага) Laughing ...надявам се нищо да не и липсва...довечера ще показвам снимки и коментари...пристигнали бяха 5-6 колета, като това което успях да видя е че има пратка за Лукашов (Никола ако не бъркам) при всички положения беше за мъж  Peace

villi84 не се притеснявай напълно нормално е да закъсняват по време на намаления

# 1 288
  • Пловдив
Ето какво са ми пратили  за липсващите артикули  на другия акаунт
Hello,
I regret that some items were missing in the parcel and I apologize for this. However, the pull 8061840 and bra 7850190-95 E are now out of stock.
You will receive a voucher for the reimbursement for 15,92 ?.
Thank you for your understandingпък са ми пратили  за липсващите артикули  на другия акаунт:
След това имам друго писмо с код/видях го в друтата тема- 67709.
  А?най- отдолу на офертата  има закачено нещо като чек ? Т ова ли чакам? Или  то си е към офертата?
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=173dd3765e18103769
Предварително мерси

Пишат, че ще ти възстановят парите с ваучер, тъй като артикулите вече не са налични.  А другото писмо, което си получила няма нищо общо с това. Пратили са ти код за намаление.  Peace

# 1 289
 Здравейте искам да попитам когато един acc.  пусне поръчка с разлика няколко дни дали ги изпращат заедно като един колет..или всяка поръчка си е за себе си

Общи условия

Активация на акаунт