LaRedoute.fr - 101 - Всичко за поръчката!

• 115 050
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 1 305
ходя два пъти седмично на митница (варна) да проверявам и вчера вече едва не ме набиха Rolling Eyes на цяла варна ли били отворени пощите hahaha Mr. Green ама аз като циганките, с бебето на ръце, смеят ли да ме върнат Joy

И ние нямаме пощенска кутия. Явно е често срещано явление  Mr. Green Ходя да проверявам в пощенския клон два пъти седмично и аз. За митницата мисля да пратя мъжа ми. Дали ще му дадат инфо?

все още дават! само го питат от къде чака и на чие име  Peace

# 1 306
Здравейте момичета! През последната седмица нямах възможнжст да ви чета и не съм много в течение какво се е случило, за което се извинявам Peace но имам следното пътане
Получих първата си поръчка от 09.01 и последната от 26.01 , но останалите поръчки не са престигнали още до днес ,когато получих известие  и радостно отидох до пощата. Като си отварям пратката от 15.01 какво да видя вътре имаше само една закъчалка която бях поръчала а останалите неща ги нямаше. На фактурата имаше само закачалката. Какво ще стане с останалите ми неща значи ли ,че няма да ги получа newsm78
Така е отбелязана поръчката в Suive de commende
https://www.laredoute.fr/Account/OrderDetail.aspx?OID=20090150662974
Благодаря предварително!

# 1 307
Момичета,моля за помощ-ще поръчвам на една приятелка и за да не стане мечешка услуга искам да питам за размери-гръдна-102
                                   талия-100
                                    ханш-110
Благодаря предварително!!!

# 1 308
благодаря Simple Smile...а в пощите колко ли ги бавят след като пристигнат пратките

поне при нас ако пратката е малка до 2 кг известието пристига още до 11-12 часа същия ден, а ако е в колетното (митница) на следващия, въпреки че аз всеки вторник и четвъртък съм абонирана като обаждане или присъствиеи вече ми разпознават безгрешно гласа  Joy

ходя два пъти седмично на митница (варна) да проверявам и вчера вече едва не ме набиха Rolling Eyes на цяла варна ли били отворени пощите hahaha Mr. Green ама аз като циганките, с бебето на ръце, смеят ли да ме върнат Joy

И ние нямаме пощенска кутия. Явно е често срещано явление  Mr. Green Ходя да проверявам в пощенския клон два пъти седмично и аз. За митницата мисля да пратя мъжа ми. Дали ще му дадат инфо?

при нас все дечурлигата от входа са виновни...по е вървежно като оправдание...иначе като се оплаках веднага разконспирираха коя е и защо не си върши работата  Sick викам си ще уволнят някой зарад мен че ми се ще да ми пристигат бързо пратките и затова използвам за децата...сега вече и не питат само проверяват

може ли линк към тези ?  Praynig

http://picasaweb.google.com/warbaby3/LaRedoute02?authkey=jihVo7D … 41586522041363138

# 1 309
Здравейте момичета! През последната седмица нямах възможнжст да ви чета и не съм много в течение какво се е случило, за което се извинявам Peace но имам следното пътане
Получих първата си поръчка от 09.01 и последната от 26.01 , но останалите поръчки не са престигнали още до днес ,когато получих известие  и радостно отидох до пощата. Като си отварям пратката от 15.01 какво да видя вътре имаше само една закъчалка която бях поръчала а останалите неща ги нямаше. На фактурата имаше само закачалката. Какво ще стане с останалите ми неща значи ли ,че няма да ги получа newsm78
Така е отбелязана поръчката в Suive de commende
https://www.laredoute.fr/Account/OrderDetail.aspx?OID=20090150662974
Благодаря предварително!

май поръчката ти е разделена на 2, ама нека някой по-компетентен да каже!  Embarassed

# 1 310
Благодаря на всички за отговорите  Hug
Сега остава да пристигнат пратките и ще се похваля  Grinning

# 1 311
  • Бургас
angelova78, ако ти е разделена поръчката и в суивито и имаш два или повече пакета, след номера на всеки има 1,2,3 с тиренце отпред. Идват различно и парите се теглят за всеки пакет поотделно също. Аз съм имала разминаване с около седмица и половина между получаването на двата пакета от една поръчка  Peace

П.С.От линка, който си дала, всеки влиза в своя си акаунт. Ако искаш да покажеш как  изглежда страницата при теб трябва да я снимаш и да публикуваш снимката  Peace

П.П.С. mini_79, благодаря ти авансово    bouquet

# 1 312
mini_79 , ако не те затруднява, би ли дала когато имаш възможност размерите на панталона на майка ти (талия, ханш, дълбочина, ширина и дължина на крачола)  Hug

обадих й се, като се прибере от работа ще го измери
иначе каза, че й е заспал и е много доволна от панталона

# 1 313
вижте какво- ще мрънкам !
разбирам,че това кара пратките да пристигат... Laughing
искам си поръчката от 17.01, вътре са подаръците за св. Валентин.
ако не дойдат, ще се наложи да сервирам празничната вечеря, облечена с нищо. Mr. Green

# 1 314
За тези които са от Пловдив!

Чакам си колет от 17-ти Ян .Възможно ли е да не са ми пратили известие и ако е така къде да проверя дали ми е дошъл колета?
За пръв път поръчвам от ЛаРедут.

# 1 315
  • София
Момичета,
някой поръчвал ли е тези обувки  Пума....отговарят ли си на номера, дали са за тесен крак?!

Предварително блг!  Hug

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4862554& … ue&ksource=-1

# 1 316
Хехе, Буми, кажи къде ще мрънкаш, да мрънкам и аз  Grinning

# 1 317
  • Пловдив
За тези които са от Пловдив!

Чакам си колет от 17-ти Ян .Възможно ли е да не са ми пратили известие и ако е така къде да проверя дали ми е дошъл колета?
За пръв път поръчвам от ЛаРедут.
И аз съм от Пловдив, и аз чакам от тази дата, и от още няколко наоколо. Имай търпение.

# 1 318
  • Бургас
Буми, ако питаме мъжа ти, той май ще предпочете да не ти дойдат нещата и да му сервираш така  Mr. Green

Момичета,моля за помощ-ще поръчвам на една приятелка и за да не стане мечешка услуга искам да питам за размери-гръдна-102
                                   талия-100
                                    ханш-110
Благодаря предварително!!!
За талия 98 и ханш 114 си поръчвам панталони 48 (или 46 ако са с еластан)  Peace

# 1 319
  • София
Момичета , моля за малко помощ / извън темата / насочете ме къда има описание как се публикуват снимки   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт