Кипърски Валентинки с БГ половинки (20)

• 19 925
  • 278
  •   1
Отговори
# 75
и така очаквам включване от вас няма да ви тормозя кой какво е получил за свети валентин Mr. Green...който иска да си казва който иска да не
Моят подарък е три пръста с преобладаващ среден  Joy Joy Joy Joy
Да бе - верно, досЮщ кат`моя! Mr. Green #Crazy

Тъйййй, да ви изплюя аз камъчето накрая за мойте терзания през последните дни.... Ама ще трябва да започна малко по-отнапред.., макар и с риск много от вас да ме вземат за тотално превъртяла и да вдигнат ръце от мен... Sick Cry....
     И така, това е една история за Св.Валентин и още нещо..., но първо връщането към старата случка...:

Става въпрос за онази история с И-нет запознанството ми с гръцкия господин....... Е, всичко е вярно, с изключение на пикантната история... boo.. Ааааааа, моля ви, не бързайте да ме замеряте с домати преди да сте доизчели всичко...- тогава вече може Mr. Green - и с домати и с по-тежки предмети ако щете... Та работата е следната - човекът значи дойде, действително държа се доста добре и прочие.., обаче аз наистина не го харесах, ама никак /физически имам предвид/... и наистина се опитах да се насиля на втората вечер да направим работата с "птичките и пчеличките", обаче аха да вляза в стаята му и ме обзе луда паника... По-точно не паника, ами в главата ми неудържимо взе да бумти мисълта за един човек /сещате се за кой говоря Cry../.. и аз офейках - замънках някакви безумни извинения, точно като детенце от детската градина... и офейках... Ситуацията беше наистина конфузна - човекът ме зяпаше със смаяно-озадачен поглед... - сигурно като пълна откачалка съм се държала................................... Та такава беше работата...................
        А сигурно се чудите за какъв чеп ви я надрънках оная безумна история... - Ами значи историята си е съвсем истинска..., само дето се случи на една моя добра позната /съвсем наскоро ми я беше разправила/.... и ми хрумна да я открадна и леко приспособя Embarassed /нали си имам разказвачески талант Blush/..................... Защо ли?! - Ами защото просто не можех да ви кажа как детински, ама направо като диване се държах ..... и най-вече не исках да ви призная действителната причина за тази ми реакция - а именно че ме бяха напряли изотвътре едни чувства, към една личност, които се опитвах отчаяно да преборя през последните месеци... Предполагах каква ще е реакцията ви, слушайки ме да говоря за чувства отново към същия човек след всичко което знаехте че се е случило..... Просто изпитвах ужас, че вече съвсем ще се отнесете с мен като с тежък медицински /психиатричен/ случай... - дори не толкова от това което щяхте да ми кажете се притеснявах, а от това което щяхте да премълчите... Embarassed Embarassed Embarassed
        Ей`сЯ вече може да почнете да ме замеряте с квото дойде...  Или я задръжте още малко да чуете излиянието до края...:

И така след тая шашаво приключила история си дадох сметка че по тоя начин с някой "хванат от гората" едва ли ще успея да преодолея психологическата бариера вътре в мен...  И тогава ми дойде една /още по-злополучна, както се оказа в последствие/ идея - да пробвам да скъся дистанцията с един мъж - просто мой приятел, който впрочем беше изслушал най-търпеливо и с разбиране всичките ми хленчове през последните месеци заради Кипърското Чудо... Обаче си знаех, че интересът му към мен не спира само до приятелството... Та рекох си, щом е проявявал човешко отношение /мил, изслушващ и прочие/, без при това да ме притиска за нещо.., е може и пък да е възможно с него нещо така...- АБЕ ДА СИ ИЗБИЯ ОНОВА ЧУДО ОТ ГЛАВАТА!!!................. И тук стигаме до най-депресивната част от разказа -----> Наближава значи 10-ти февруари /РД на Кипърското Чудо Sad/.., аз лека-по-лека почвам да хлътвам с емоциите, но иначе упорито се придържам към плана... и на 6-7ми правя намек на моя "само приятел" да се видим това-онова и евентуално-още-нещо Whistling Blush................ И какво мислите става?!?!?! - В същия ден както се уговаряме, получавам любовно-обяснителен мейл от Кипърското Чудо /след като му бях казала преди месец последно "край и точка"/....... Сещате се при което Блонди изпада в оная клинична кардиография, при която сърцето почва да блъска по треактория от главата в петите и обратно.... #Crazy smile3517... И въпреки всичко довърших плана до край... Sick Абе преспах с въпросния "приятел", в следствие на което той вече не ми е и дори приятел, щото накрая му тръснах, че в главата ми през цялото време е бил другия и че съжалявам че съм го подвела... #Crazy... Изобщо.............. А на Кипърското Чудо пък натрясках един емейл как ме е тласнал собственоръчно в чуждите обятия................ Ох изобщо..............
Ей такъв Св.Валентин и ЧРД му заформих........- смесица от обвинения и болезнени излияния.....................
Абе пак не знам на кой свят съм........................

Хайде стига толкоз, че то не пост, а роман излезе...

Ей сега вече давайте с боя bash мненията.., пак бой newsm29 порицания smile3537съвети и
бой-бой-бой по кухата лейка fight 

А, да - по тоя повод се прекръстих ако забелязвате... #Silly
Офффф, хубава вечер сега ви пожелавам - бая мат`реЯл за размисъл ви предоставих.... ku-ku

Последна редакция: пн, 16 фев 2009, 20:46 от БЛОНДИРА

# 76
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Блондироооо , Блонди ..... аз ще замълча.  Peace
Не , за това че си послъгала , ми затова , че сама си създаваш проблемите.  Hug
Много гуш за утеха.  Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 77
Жабке, Жабкееее, толкова да си права....

От всичко това така ми се е завило свят.., ама до един извод стигнах с размътения си все още мозък, че ---->
отчаяните действия водят до отчайващи резултати! Sad

Смятам да се оттегля малко да не пиша, докато ми се поизбистри мозъка... Дано никой не ми се сърди за измислицата Praynig

Май за нещастие ще се окаже прав мъжът на най-добрата ми приятелка, който /по мой повод впрочем/ още лятото беше казал, че жените към 34-та 35-та година превъртат... Sick

Та проблемите че си ги създавам сама едно на ръка, ами по-лошото е че това се случва в стремежа ми точно напротив - да ги разреша..... Което пак ме връща в една отправна точка /нещо което винаги съм мислила/ - че човек може да се справи със всичко ама не и с това което е вътре в него /чувствата/..... Cry........... Уви, опитът да ги преборя ме доведе до много, ама много по-болезнени резултати... Cry

Сега отивам да се скатая някъде и да си посипя ритуално главата с пепел....

# 78
  • София
Блонди, пиле шарено първо по тиквата
 fight,  колкот` може да поеме!

Ся` аз нямам думи за казване, освен миналото заминало и няма какво да му умуваме.  smile3506 Иначе историята със задния двор звучеше доста правдободно! Twisted Evil Квото било, било!

Блонди, според мен мила, дай шанс на съдбата ти да ти покаже какво ти е подготвила. Не прави нищо, а просто следвай живота си, грижи се за себе си и детенцето си, усмихвай се на близки и непознати и без да усетиш всичко ще си дойде на мястото!

Това е от мен с една голяма пергръдка! Hug

# 79
Муце, ми как няма да звучи правдоподобно, като нали казах - тя историята си е истинска.., само дет`малко я краднах и донатъманих... Blush

Точно това смятам - да си седна малко на г*за и да оставя събитията на собствен ход...
Благодаря за голямата Hug!!!

# 80
Блонде,Блондееее  Sad
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Офффффф............Пиле,пиле аз те знам,искаш нещо да ти дам.. hahaha hahaha hahaha

Блонде,пусни се по течението бей!
Ей ма на-Мене Blush....След толкова неуспешни опита с отсрещния пол...
То... Не,че нещо се случва при мене,ама поне не насилвам нещата...Щото хората са си го казали:"Не насилвай нещата,защото резултата ще се окаже не такъв ,какъвто си очаквал"...

Пък каквото ни е писано ще стане.Не мож' му избягаме....Нал' тъй?!

Аз ще си запазя доматите и няма да ги хвърлям по тебе...Ам'чи тъй де...Що да не му спретнем една шопска примерно... Joy Joy Joy Joy Joy

За лъжата не те обвинявам изобщо.Разбирам как се чувстваш.И аз съм изпадала в ситуации в които се чуууудиш и маеш какво да обясняваш на хората около себе си....
Ама тука има друга сентенция дето са казали хората....Онова за данък обществено мнение....Сещаш ли се?
Щем не щем всички си го плащаме тоя данък.Малко са хората които са го задгърбили и да ти кажа честно,май те си живеят най-добре.Щот' не им пука какво ще кажат хората....
И аз искам така,ама за момента не ми се отдава.... Mr. Green

Айде,горе главата! Hug Hug Hug Hug Hug

На всички мноооого гунки и цунки и хубав ден пожелавам!!!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 81
ЕЕЕ,тук какво е станало.Отсъствах за малко и то някакъв фурор  Shocked от нови събития.
Първо на Маатете  Hug Прегръщам те и знай,че всичко ще мине и ще доведе до по-добри неща и от преди ужасната случка.
Блондичспоред мен имаш нужда за известно време не да престанеш да пишеш,защото това ще ни липсва много,а да престанеш да действаш,че се оказва,че като си навиеш на пръста за отрицателно време ще побъркаш всички мъже покрай теб  #Crazy  Simple Smile .Кой обвинен,кой прелъстен и изоставен,кой подведен.....Няма лошо в това,но най-вече на теб ти тежи,а това на никой тук не му е приятно,когато си тъжна... Embarassed
Не се обвинявай и не се оправдавай.В крайна сметка и за двете има достатъчно доводи....Просто се успокой и си дай малко време само за себе си.
 Аз днес съм решила да говоря с шефа.Или ще ме иска да ме задържи и да ме пусне след месец два на пълен работен ден или отивам да си търся друга работа.Вчера детето беше болно и ми се наложи да отсъствам.
Като му се обадих нещо ми се направи,че му е много неприятно,че ще отсъствам,а уж съм парт тайм  и не съм основна фигура,на която да разчитат.Само троша нервите и на мъжа ми като не ходя с желание на работа.Онзи втора седмица подред ме е писал втора смяна.Първо са по-малко часовете,второ е по-изморителна.Ай да му се невидии..... #Cussing out

# 82
...Щото хората са си го казали:"Не насилвай нещата,защото резултата ще се окаже не такъв ,какъвто си очаквал"...
Мастерчеее, Мастерче и аз до същия извод стигнах..., ама уви на собствен гръб  Sad
Проблемът е, че не съм човек който харесва животът да го лашка като лодка бед весла по течението... Винаги съм искала аз да направлявам събитията, а не те мене... и по принцип смятам че така е правилно....... Но се оказа че не е - не и в този случай.., не и когато вършиш нещо против себе си.., опитвайки се да преодолееш себе си... Cry

Та тепърва има да се уча как да не насилвам събитията,без при това да имам усещането че съдбата ме подмята както си иска и аз съм я оставила без контрол... Трудна работа ми се види да установя такъв баланс..., но ще се пробвам да се пусна малко по течението, поне известно време - няма начин... Иначе ако продължа да шавам в момента резултатът ще е като да съм попаднала в тресавище - всяко движение те кара да затъваш още повече...

Благодаря и на теб за разбирането и за многото  Hug Hug Hug Hug Hug

Цвети, писали сме заедно Hug - точно това смятам да направя - да се кротна малко, че достатъчно сътресения си създадох сама....
Късмет с преговорите с шефа!

# 83
  • София
Хайде народе на кафетооооо....

Цвети,
давай смело! Няма да му се даваш на някакъв мрънкащ
дърдорко.....Ако мислиш, че ще можеш друга по -хубава работа да си намериш и не ви е много притеснено, ако само мъж ти работи за известно време хич не му се съгласявай със своеволията.

Мастерече
, аз пък  си оставих доматките за една доматена супица.....ама след една седмица чак!  Heart Eyes

Жуже, как сте? Васенцето пооправи ли се?

Шанкулче, не знам в Кипър дали имат педставителство, но фирма Allied Pickfords са изключително надеждни и прилични като цени. Поне от България за навънка.

Кати, хайде..къде се губиш!

Я да сложа и по едни....ммммм smile3506......палачинки с медец...току виж сте се разбудили! hahaha

# 84
Може би не е моя работа да коментирам, но ще си позволя да споделя с вас, че винаги казвам на детенце (и искрено вярвам в това), че не трябва да лъже, ако не иска да бъде лъган...
Вместо да излъжа, бих предпочела да замълча... Разбира се, всеки човек живее със собствената си съвест и това което тя му позволява... Най- важното според мен е, човек да е в мир със себеси.
Може би моите думи няма да ви се харесат, но така мисля аз...
Разбира се, на всеки понякога му се налага да не бъде искрен до край, но не и с приятелите си...

# 85
  • Larnaca, Cyprus
Ухааа надуших кафенцето с палачинките и гледайте кво става първа на линия newsm64ммммммммм Тук съм Муцееееетъкмо дойдох на работа обаче днес съм решила да работя та имам едни документи да оправям та ще писвам по късно след обед втория си пост......... newsm53....та първо да се изкажа по първия newsm62
Цветеобезателно да кажеш какво е станало те кипърците малко не обичат да ги притискат така.... newsm78...може и много да му трябваш обаче като поставиш така въпроса и да те изхвърли набързо дано да греша де очаквам включване newsm53
Шанкулче в твоя чест ще е втория пост че приятелката скочила до банката та като се върне ще я питам за брошурата ...очаквай включване и ти newsm53
Да бе верно Жужич къде се покри я излизай да докладваш и ти.... bowuu
А сега големия момент .......най очакваното мнение по .......на кой вълнението ........и то е защото в историята на наште темички успя да публикува най най най големия пост който сме виждали досега ........и това разбира се е Блондич....ще бъда кратка и ясна и дано ме чуеш щото определено не смятам че си глупава нито залисана  love001
1...Аз лично ти се сърдя за огромната лъжа която надроби smile3516..защото я надроби на нас та затова няма да си хабя доматките boo box box bash bash newsm65искаш ли още ето ти fight
2...Ако наистина искаш да приключиш със Кипърската си връзка си закрий имайла или поне се опитай да не отваряш съобщенията от него направо ги изтривай....
3...За да преодолееш една неуспешна връзка най голямата грешка е да се впускаш във нова....по скоро трябва да се отдадеш на душевен и телесен пост..... smile3506
4...За да не се чувстваш сама което определено смятам че правиш и от това идват всичките ти грешки е иди на фризиор...излез с приятелки...поговори с някой мъж-продавач просто за кеф..иди на кино...купи си цвете в саксия..иди да караш ски с Муцка...и т.н. каквото от сорта се сещаш.....само не стой в къщи
5...Имаше една песен в която се пееше че Любовта не се търси ТЯ сама те намира
И с това завършвам първия си пост
Желая ви приятен и успешен ден до второто ми включване а сега отивам да работя БААААААЙ newsm51

# 86
Кати, Павлинка, благодаря за критиките - бях подготвена вътрешно и за такива реакции...

# 87
Блонди, най- важното според мен е да знаеш, че сме добронамерени водолейки, които няма как да кажат на черното бяло... Надявам се, че Кати ще се съгласи с мен?
Това съвсем не означава, че мислим нещо лошо...
Аз лично от все сърце ти пожелавам да срещнеш този човек, който да те направи щастлива и да се чувстваш много обичана... Просто остави нещата да се случват сами. Вярвам, че всичко най- прекрасно ти предстои...  Kissing Heart

# 88
Вярвам, че всичко най- прекрасно ти предстои...  Kissing Heart
А аз вече и в това се страхувам да вярвам... Sad... В стремежа си да се хвана сама за косата и да се издърпам, такива ги надробих.., че сега ми иде в миша дупка да се завра и да не изпълзя от нея близките 100г..... Embarassed

# 89
  • София
Ей, Блондичке, я стига!!! То вярно, че не е хубаво да
се послъгва и да се чудиш кво` да кажеш на таквиз
любопитки като нас, ама горе главата ся!
От грешките си се учим и аз вярвам, че ти ще си
извадиш поука от случката и няма да ни подхлъзваш вече така!
Освен това ще оцениш истинските хора около теб и няма да повтаряш или потретваш
вече стъпките с очевидно погрешен резултат от очаквания!
Хайде по едно за наздраве и да продължаваме напред!
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт