Кипърски Валентинки с БГ половинки (20)

• 19 930
  • 278
  •   1
Отговори
# 90
Муце, наистина ми е много конфузно че ги изопачих така нещата.., но както обясних вече единствената причина беше, че не бях в състояние да си призная какво ми е отвътре.... - та аз и пред себе си го отричах.... Cry.... и затова се насадих така - щото сама се опитах да си навия на пръста, че мога да съм нещо, което не съм.... Cry

# 91
Уф,не мога да се вредя на компютъра от домочадието.... Crossing Arms
Маатете,мила,всичко ще се оправи! Hug
БЛОНДИРА ,какво да ти кажа,скъпа(все пак съм от скоро тук...),но и аз като теб не мога да чакам,да се случват събитията и ги предизвиквам(е,понякога не много успешните),но от опит знам-по-добре истината,че после по-малко боли...Но мисля,че ти си си взела поука и за това няма да те коря,а ще ти кажа,че живота е това,което се случва,до като кроим планове(колкото и клиширано да звучи).За това мечтай,но с отворени очи! Hug
Лека вечер,момичета! И дано само хубавите ни сънища се сбъднат!  bouquet

# 92
Ха,Добрутру  Hug Hug Hug Hug

# 93
  • София
Добро утро! Mr. Green

Хубав ден и много положителни
емоции! Hug Hug Hug

Е, Мастер няма да се дам тоз път на тез вкуснотийки дето си наготвила.... но благодаря ти все пак!   bouquet

# 94
Муце,яйцата са за нас с тебе  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 95
  • София
Пържени на тефлон без мазно ли са.......?????????  Mr. Green Да взема и аз едно начало на диетката да си сложа като тебе да съм!  Heart Eyes newsm78 Mr. Green

# 96
Пържени на тефлон без мазно ли са.......????????? Да взема и аз едно начало на идетката да си сложа като тебе  newsm78 Mr. Green
Мдаааам....Напъъълно режимни са!  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 97
  • София
Joy....Добре тогаз! Едното за теб, другото за мен..Само Жужка, да не се появи, че тя има опит в боя за яйца.... hahaha и шЪ трябва беконУ да изяда!
Аз си хапвам мляко с трици сега...за закуска, де!

# 98
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Добро утро.   bouquet
Половината тук , май сме режимни.  Laughing
Аз пък сандвич царски си хапнах тая сутрин с чаша айрян.  Peace
Като гледам едвам го Апнах , та до обяд ще съм сита.  Grinning
За обяд имам едни бутчета в плик , ще ги ръфам кът семки.  Joy
Жужи , зачезна нещо.  Rolling Eyes

Лек и хубав ден.  Hug Hug Hug

# 99
Добро утро и от мен!
Бързам да се включа за закуската че като дойдат Кати и Блонди нищо няма да остане Mr. Green
Иначе при мен е все така-нищо интересно...умираме си от скука вкъщи тези дни...не смея да изведа малката в този вятър...чакам да оздравее напълно Peace В тази връзка някой от гръцкоговорящите да каже какво казват за това гадно време?До кога ще продължава така Hug
Муци,сега потърсих в нета тази фирма,за която каза,но нямат представителство в Кипър Sad
Хубав ден пожелавам на всички  bouquet

# 100
  • София
Жабке.....САНДВИЧ!!! Shocked

Шанкулче, жалко! Много читава фирма се оказа!
Кати още вчера тръгна да взима една брошура с другата фирма, така, че ще ти даде име и адрес и т.н

# 101
Муци , сандвич ДА.  Shocked
С триците си направих малка питчица , намазах я с крема сиренце и две три парченца пуешка шунка и станаааа , ммммм.....   chef

# 102
  • Larnaca, Cyprus
Здравейте здравейте какво става тука гладните май за яйца се карат рано рано Joy Joy Joy
И на мен какво оставихте в крайна сметка тоя сандвич няяяяяяяма да ми стигне Мастерче пусни още нещо че докът се включа и всичко сте изплюскали Mr. Green
Шанкулчеееее Шанкууууууууууулче взех ето този мобифон обади се и се разбери с човека 99-132087....там не таксуват на кг а на обем ..Фирмата ще те излъжа точно как се казва момичето имаше само телефона но става въпрос за хората които имат другия БГ магазин те са отворили такава фирма и изращат посрещат пратки от БГ и обратно....Дано да ти свършат работа  bouquet
Жабке какво беше това пиле в плик дето ще го ръфаш като семки #Crazy
А пък аз да ви се похваля ходих малко да се подстрижа и оформя прическа обаче за съжаление снимчица не мога да ви пусна че нашия техник ми е изтрил програмата на камерата #2gunfire...обаче вие си представяйте коооолко съм хубава bowuu bowuu..брех каква съм скромничка Mr. Green

# 103
Кати , не пиле , а бутчета.  Mr. Green
Само долни бутчета съм си опекла 10бр. и те са едни мънинки , та като семки лопнах 3-4 бройки , следобяд пак и за довечера , ако има , има , ако не яйца. Laughing

Честита прическа.  bouquet
Та ме подсети тез дни на пострижка и аз да Ода. Crazy

# 104

Общи условия

Активация на акаунт