Слави Трифонов и Емануела май са гаджета...

• 14 335
  • 150
  •   1
Отговори
# 90
  • Be realistic - plan for a miracle.
Тази снимка е доста...неактуална. Маги отдавна е руса.

Никъде не съм казала, че е актуална? Просто отбелязах,че изглежда щастлива в кавички. Все тая откога е снимката.

# 91
Мисля си като чета че всички го харесвате СЛАВИ,а сега си помислете как бихте живяли с този тип мъж и колко бихте изтърпяли newsm78

# 92
Аз не го харесвам  Naughty , ноне не за партньор в живота Wink
Имам си други критерии.

# 93
  • густо майна Филибето
Мисля си като чета че всички го харесвате СЛАВИ,а сега си помислете как бихте живяли с този тип мъж и колко бихте изтърпяли newsm78

Аааа,не Naughty Само за сравнене с Емануела иде реч, сложили сме ги на везните - кой е повече. Simple Smile Хубаво девойче,с вид на хитруша,  що пък да не я изконсумира Wink

# 94
  • out of space

май не ти се отдава много мисленето.

# 95
колкото и да ти е чудно,мисленето ми се отдава и може би много повече от теб,а  и ти едва ли си дорасла за да ме стигнеш,а виждам и с информацията си доста зле.Именно .че лично познавам Маги, си позволих да кажа че с тоя тип мъже трудно се живее,а и това че Маги се занимава с онкоболни са пълни глупости,момичето си откри магазин въвВАРНА   и беше много доволна,завърши психология в НБУ,така че явно и ти и приятелката ти сте много некомпетентни,а и най -малкото е признак на ниска култура да обсъждаш  и да твърдиш неща за хора ,които нямат нищо общо с истината.,май речта ти тече 15 мин преди мисълта

# 96
repsimia много обяснения, много нещо.

Едното няма нищо общо с другото.

# 97
Такъв  тип жени,дето  бързат да се изказват без да мислят,по скоро СЛАВИне би ги изтърпял,така че темата,дали те биха търпели СЛАВИ   въобще не е за тях.Отнася се за жени,които имат избор в живота,а не чакат да бъдат избирани

# 98
Такъв  тип жени,дето  бързат да се изказват без да мислят,по скоро СЛАВИне би ги изтърпял,така че темата,дали те биха търпели СЛАВИ   въобще не е за тях.Отнася се за жени,които имат избор в живота,а не чакат да бъдат избирани

Crazy По коя тема си ти, че не разбрах?
Или просто минаваш да се похвалиш с информираността си за Слави и Маги?

# 99
направи си една кана кафе и разсъждавай цяла нощ  по коя тема съм,може и да се сетиш newsm78

# 100
направи си една кана кафе и разсъждавай цяла нощ  по коя тема съм,може и да се сетиш newsm78

Аз и без кафе се сещам, но на теб, като гледам и две кани няма да ти помогнат.

# 101
Лелееее, големи страсти. Идвам и аз. Без кафе. Mr. Green

# 102

Аз и без кафе се сещам, но на теб, като гледам и две кани няма да ти помогнат.

Ами като се сещаш защо задаваш излишни  въпроси, или ...всъщност нямаш какво да правиш и т. като вероятно никой не ти обръща внимание, си влезнала тук да се намираш на работа...та като получиш един два отговота, да се усетиш жива   Laughing

Мила репсимиа, ама ти изобщо защо си губиш времето да обясняваш, остави я таз мома, палавата монахиня, нека си се чуди сама как да си избие комплексите  Sunglasses

# 103
Ами като се сещаш защо задаваш излишни  въпроси, или ...всъщност нямаш какво да правиш и т. като вероятно никой не ти обръща внимание, си влезнала тук да се намираш на работа...та като получиш един два отговота, да се усетиш жива   Laughing

Мила репсимиа, ама ти изобщо защо си губиш времето да обясняваш, остави я таз мома, палавата монахиня, нека си се чуди сама как да си избие комплексите  Sunglasses

Разкри ме, ама и аз не се крия.
Избивам си комплесите и между другото се опитвам да разсъждавам над това велико умотворение, дело на блестящ мозък.

Уважаема спатийка може би освен да ме анализираш ще ми помогнеш да разбера и цитирания пост?

п.п. Пък аз в замяна ще ти намеря мъж да те задоволи сексуално и да пишеш по-спокойно във форума.

Последна редакция: сб, 28 фев 2009, 19:37 от palavata_monahinq

# 104

Слави не знам какъв тип е, поради простата причина, че не го познавам извън екрана.
Харесва ми това, което прави в шоуто си.Харесва ми това, че тръгна от нищото и стана много известен за разлика от негови бивши колеги.А какъв тип е в живота незнам и не ме интересува, защото няма да му приставам.И въпреки всичко мисля, че е добър човек.

По темата-много се надявам това с тая Емануела да е само слух.
Ако е още с Маги много ще се радвам.

Общи условия

Активация на акаунт