по-бърз растеж на косата????

• 390 721
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Случаи всякакви, сестра ми не прави абсолютно нищо на косата си и има най-лъскавия, здрав и гладък косъм, който съм виждала, при нея обаче е ген, който аз не съм взела  Simple Smile Аз съм "за" натуралните продукти, ползвам и други, тук акцентът според мен трябва да остане върху факта, че не може да се стриват орални контрацептиви в шампоана и това да е безвредно.

# 601
Моите баби не са имали хубави коси, това е някакво клише, което върви от уста на уста.

Разбира се, че не всеки може да си позволи скъпа козметика, но като не може да си позволи, да не се обяснява, за да не стане като в приказката за киселото грозде.

Аз също използвам естествени масла за косата си от време на време.

# 602
Това с противозачатъчните наистина си е опасно,аз също често правя домашни маски с масла,зехтин и обливам косата с отвара от коприва и съм си доволна от тези неща,в същото време исползвам и проф.козметика,и чесно да си кажа за две три години откакто исползвам такава козметика косата ми доста се промени към добро,е немога да кажа че купувам на скъпите неща,но всеки според възможностите си има и проф. козметика за която не е задължително да разполагаш с безумно много пари.

# 603
GodaiVa, по въпроса за ампулите на Сери  Grinning ползвам ги сигурно от месец-два, почти всеки път при миене на косата,слагам само в корените,стоя си 5 мин и измивам. Според мен за подобни ускоряващи расетжа,а и за каквото и да е се иска постояннство,не става отведнъж.

# 604
  • до най-прекрасния мъж
Виолетова, работя и печеля над средното за страната, но предпочитам да харча парите си за други неща, а не да изливам Бог знае какви химии върху себе си. Всеки прави собствен избор какво да прави с тялото си и с парите си. Отново ти казвам - манталитета на хора като теб ми е твърде познат. Не го осъждам, но и не го одобрявам. За мен гроздето не е кисело и мога да си го позволя. Но съм направила трезва преценка за себе си, че това, което мога сама да си доставя и то да е наистина природно /не говоря за т.нар. "био продукти", защото те са точно толкова "био", колкото и конвенционалните/, е най-доброто за мен. И да, предпочитам да смърдя на лук, чесън и ракия 2 часа, но знам, че това са лук и чесън, произведени в градината на майка ми и ракия от гроздето на баща ми и те са наистина натурални и чисти. А от прехвалени и скъпи продукти освен проблеми, друго не съм видяла. Въпросът не е в парите, а в начина на мислене. Най-ефективните неща са най-простите. А най-простите неща са безплатни - въпрос на желание е да се опитат Peace. Но явно мозъците на някои хора са прекалено промити от реклами, каращи ги да купуват това или онова и да насаждат у потребителя нужда от един или друг продукт. Ако ти си мислиш, че си ползвала натурални продукти, грешиш. Натуралното е в природата, а не на рафта на магазина, какъвто опит ти явно имаш.
Относно противозачатъчните съм твърдо против. Продукт, който не е предназначен за определена цел, не бих използвала.
Тривитаминол не ползвам, защото ми е прекалено мазен.
В крайна сметка всеки има глава на раменете си и я използва по начина, по който е сметнал за най-добре.

# 605
Дали ме познаваш, за да твърдиш, че се влияя от реклами? Ако ти си го правила, това не означава, че други го правят  Grinning

Не се влияя, защото продуктите, които ползвам не съм видяла да се рекламират.

Не разбираш ли, че всеки има различни критерии при покупка - за едни хора критерий е цената, за други е ефикасността, за трети е безвредността.

Не разбираш ли, че мен не ме интересува "натуралността", а ефикасността. Базирайки се на опита ми използвайки евтини, натурални и скъпи продукти, аз решавам какво да потребявам, след като съм била запозната от различните варианти.

Естествената ми коса, която ако не боядисвам и суша със сешоар, прилича на разплетена дамаджана, така че натуралността, за която говориш означава да изглеждам като излязла от пещерата.

Съставките, за които говориш по никакъв начин не са ми помагали да си вкарам гребен в косата, камо ли пък да се среща и да приличам на нормално изглеждащ човек. Но видиш какви чудеса прави професионалната козметика, за мен прави чудеса!, заедно с изсушаването със сешоар.

И да, въпросът е в начина на мислене, да можеш да анализираш, че другите може и да не са като теб, не съди за света само по себе си. Ограничено е да мислиш, че другите мозък нямат.
Опитвам прости неща постоянно. Тези, които не действат не ги повтарям. С години съм ползвала подобен род маски и ходех като чучело и сега ми обясняваш, че мозъкът ми е промит, на тебе ли да вярвам, или на огледалото?

И как разбра дали съм ползвала натурални продукти и какви, също не разбирам откъде черпиш такава информация. Говориш за рафтове и магазини, явно си ползвала най-много шампоан за 5 лв. и наистина нямаш идея за какво говоря, а се изказваш. Защо си мислиш, че всички се интересуват от натуралното? А аз от прехвалени и скъпи продукти само хубаво съм видяла!
Ако едно нещо за теб действа, на друг му действа нещо друго

Само не ми казвай, че имаш права коса, че няма да понеса колко съм се ИзхАбила

На това чудо като моето, само птичките му липсват - ако изсипеш и един литър олио, положението се влошава още повече

# 606
  • до най-прекрасния мъж
Сори, но май си се изхабила - с права коса съм.  Joy

# 607
Сори, но май си се изхабила - с права коса съм.  Joy

Беше ни ясно.  Grinning

# 608
  • в Кошера
Виолетова, да разбирам ли, че си къдрава, а се изправяш ол дъ тайм?  newsm78 Ако си, но не си нон-стоп изправена, моля те, сподели как си оформяш косата, за да не е дизастъра от снимката.   bouquet

# 609
Виолетова, да разбирам ли, че си къдрава, а се изправяш ол дъ тайм?  newsm78 Ако си, но не си нон-стоп изправена, моля те, сподели как си оформяш косата, за да не е дизастъра от снимката.   bouquet
Joy Извинете за спама, но се сетих за рускинята от 7 часа разлика- "Дизастаррр"  hahaha

Последна редакция: чт, 17 яну 2013, 15:43 от cherry22

# 610
 Joy Joy Joy

Нито къдрава, нито чуплива, нито права, а като показаното гнездо. Почти като от снимката, но не толкова гъста. Изправям ол-дъ тайм, навивам, или на фризьор, тогава това гнездо се трансформира в нещо красиво. Изсушена косата ми е прекрасна, като от аватара ми Heart Eyes

Подозирах аз за правата коса  Twisted Evil

# 611
  • в Кошера
Виолетова, да разбирам ли, че си къдрава, а се изправяш ол дъ тайм?  newsm78 Ако си, но не си нон-стоп изправена, моля те, сподели как си оформяш косата, за да не е дизастъра от снимката.   bouquet
Joy Извинете за спама, но се сетих за рускинята от 7 часа разлика- "Дизастаррр"  hahaha

Търсен ефект.  Mr. Green

Виолетова, кофти, че изисква непрестанни усилия, а не можеш да я измиеш и оставиш да изсъхне сама.  Tired

# 612
Да ,бе да  Crossing Arms! Виолетова говори си. Не ми пречиш. Хич не ти вярвам да е такава косата ти .Ти си  много критична и взискателна  към себе си. Ценя мнението ти за продукти и други неща  , но за косата ти имам съмнения.

# 613
  • до най-прекрасния мъж
Е, не е точно права, но и с ръка може да се оформи докато се суши и седи чудесно. За суха коса, показана на снимката има и природни методи. Моята за радост не е такава, но смятам, че има начини за щадяща грижа и същият ефект като с индустриалните методи. Въпрос на търсене и най-вече въпрос на желание  Peace

# 614
Да ,бе да  Crossing Arms! Виолетова говори си. Не ми пречиш. Хич не ти вярвам да е такава косата ти .Ти си  много критична и взискателна  към себе си. Ценя мнението ти за продукти и други неща  , но за косата ти имам съмнения.

Тя реално косата ми е много здрава и лъскава като се изсуши, но й е такава структурата. Хората си мислят, че това е изтощена коса, но не е така. Моята я поддържам с какво ли не  и като я изсуша права или на фризьор изглежда толкова здрава и лъскава.

Преди първия учебен ден в гимназията учителката ме беше предупредила да направя нещо или да се подстрижа и да не ходя в този вид, смятай, но съм била по-малка и не съм знаела какво да правя и не съм знаела за сушене ...

Пробвам се понякога да я оставя да изсъхне сама след солидно количество кремове за къдрици и какво ли не заглаждащо, тогава изсушавам само кичурите около лицето, за да докара фасон. В годината имам максимум 3-4 пъти такива случаи, когато я оставям да съхне сама, и то на следващия ден я измивам веднага, защото не я изтърпявам. Здрава е, обаче е много твърда, като се изсуши и заглади става друго.

Мислила съм за трайно изправяне, но съм руса и не се препоръчва особено.

blue_angel, започваш да ставаш досадна вече с твоето мнение, че има начин - дали според теб има нещо, което да не съм намазала на косата си, по-добре се извини, отколкото да намилаш едно и също

Общи условия

Активация на акаунт