по-бърз растеж на косата????

• 390 698
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Разбирам ! Hug

# 616
Ето ви още едни примери как може да изглежда една коса  Wink

Си♥си   bouquet

# 617
  • GYM
Оле, значи не съм сама Mr. Green моята е същата. Все едно съм бръкнала в контакта с два пирона. Понякога я  оставям да изсъхне сама, мачкам с разните му кремове, серуми и пр., ама гледам да е в дни, в които не ми се очертава  отговорно показване пред хора. След сешоар е съвсем друга гледката. А съм мечтала да си измия косата и да изляза навън, без да правя нищо. Като млада вещица съм ooooh!

# 618
Аз много си харесвам косата когато ми я изправят със сешуар,но каквито и продукти да използвам дори по силно хидратиращи,след сешуара косата е някак по  суха,докато след пресата нямам това усещане,но пък целият обем които и без това постигам с големи усилия отива на кино ooooh!.

Последна редакция: пт, 18 яну 2013, 10:37 от sweety :)

# 619
  • в Кошера
Добре де, тва чудо в следствие на ресане ли е? Ако я срешите преди миене, след което подходящ шампоан, балсам/маска. После само подсушаване с кърпа и намачкване с финиши разни...не става ли друга гледката?  newsm78 Не би трябвало да ви бъркат с бащата на Симба. Разсъждавам си...

# 620
Не мога да не се стърпя в малкия ви спор,особено когато съм от страната на не толкова богатите  Grinning
blue_angel,както и дамата с урината-моите доходи са толкова,колкото да покрия сметки,храна и всичко свързано с детето ми.В момента чакам второ. В живота си съм се сблъсквала в 3 периода с професионални продукти.Първият път на небоядисвана коса,неизползваща преси и прочие,единствено сешоар,започнах да се боядисвам руса.Правех го в салони,където работеха с проф. козметика.Освен боядисване ходих и на терапии и всякакви щуротии.Така 2 години.Косата си ми беше такава,каквато преди боядисването,а се правех бяло руса. После се боядисах кестенява.Така година-две.После кичури-2ри период с проф. продукти.Обаче този път си дадох сметката,че не ми е нужно да пръскам толкова пари за поддръжка,праснаха ми на цялата коса русо и започнах сама да се поддържам.ЧУДЕСНО-за няма и година косата ми стана на слама-късаща се,финна,метла!!От времето,в което започнах сама да си поддържам косата без проф.продути не бях спряла с домашни маски,масла,ампули витамини и прочие.Лесна работа-зехтин,яйце,ракийка,кисело мляко.Вадя квото намеря от хладилника/и прочета и мажа.То не беше лют пипер,майонеза,горчица и не знам си какво.Всичко по бабини рецепти.Съжалявам,но косата ми не стана по-красива.Купих си ектеншъни.Чувствах се щастлива  Laughing Преди 2 месеца се замислих,че косата ми от години насам не може да опре раменете ми!Включих се в темата за професионални продукти.Да,не ми се дават толкова пари,но реших да опитам.Малко по малко насъбрах продукти за около 200лв. Косата ми има видимо подобрение,за мое "СЪЖАЛЕНИЕ" понеже това означава допълнителен харч за разни шампоани,маски,ампули.Мъжът ми като чу,че само шампоана ми е 30лв. лошо му стана,сега ела да го питаш какво му е мнението!!Само да вметна,че натурална козметика като масла и бабини щуротии мазах редовно повече от 2 години,а с професионална-сега от ноември месец и косата ми е такава,която я знаех в ученическите ми години!Остава да дръпне на дължина!
Не търся скъпото,търся ефикасното!!

# 621
Явно всичко зависи от структурата на косъма  Rolling Eyes Не полагам специални грижи и не използвам професионални продукти, но косата ми е здрава и жизнена, расте бързо и почти не цъфти. Боядисвам се и използвам сешоар редовно Wink
Сега съм решила да си взема стимуланта за коса на Икаров, че много хора ми го препоръчаха.

# 622
Добре де, тва чудо в следствие на ресане ли е? Ако я срешите преди миене, след което подходящ шампоан, балсам/маска. После само подсушаване с кърпа и намачкване с финиши разни...не става ли друга гледката?  newsm78 Не би трябвало да ви бъркат с бащата на Симба. Разсъждавам си...

Не, структура на косъма. Виждала съм и съм пипала такава коса, много е интересен косъма, на пипане дори е различен, прилича на структурата на афроамериканските коси.

# 623
  • Варна
Добре де!
Цял ден се драчите. Нали темата е за по бърз растеж на косата? Нека споделяме на кой какво му е помогнало, а всеки да си прави каквото си знае!
В тази връзка GodaiVa би ли споделила какво използваш и от какво си доволна?

# 624
  • до най-прекрасния мъж
Е, моята е лъскава, здрава и хубава - дори масла не мажа, а бабешки рецепти рядко. ОБАЧЕ, косата ми никога не е боядисвана и нямам намерение да я боядисвам, защото и така си е прекрасна  Wink. Смятам, че дори най-добрата боя уврежда, но това си е мое мнение. И да, ползвам шампоани за 5 лв, просто защото косата ми се чувства прекрасно с тях - расте, лъскавее и се радва на живота  Peace

# 625
  • София
Явно всичко зависи от структурата на косъма  Rolling Eyes Не полагам специални грижи и не използвам професионални продукти, но косата ми е здрава и жизнена, расте бързо и почти не цъфти. Боядисвам се и използвам сешоар редовно Wink
Сега съм решила да си взема стимуланта за коса на Икаров, че много хора ми го препоръчаха.

Не си блондинка, нали?

Последна редакция: пт, 18 яну 2013, 08:31 от Иля

# 626
Не мисля ,че някой се дрънчи. Всеки споделя впечатленията и мненията си.  Както казва Мис Нели тези коси са много интересни дори на пипане. Моята коса е същата. И не защото някой е от страната на богатите ,а просто човек във времето разбира кое как се отразява лично на него. И трябва да намери наистина правилните продукти.За всяка коса те са различни.
Например ,аз преди много време страшно исках да се боядисвам с къна. Обожавам я. Къносаните коси стоят страхотно -здрави с блясък и т.н. Да ,ама не и на моята. Моята седеше толкова суха и без блясък -отвратителна.После започнах с маската с тривитаминола, мас ,газ ,оцет ,кисело мляко ,жълтък,алкохол....Всички тези продукти отново водеха до страхотно изпръхване на косата.Започнах да ги изключвам един по един ,за да да разбера от кой е . Еми от всички. Само билки и масълца са за такава  като моята.
Да и както Иля казва не на последно място е и цветът на косата. Една природно суха ,вълниста коса ,като добавиш и русо  нещата още повече се променят.
При мазна ,права,небоядисана или някакъв друг вид коса според мен тези продукти биха били еликсир и собственика и  ще е доволен на леко засушаване и обем...но не и при моята.

# 627
Е, моята е лъскава, здрава и хубава - дори масла не мажа, а бабешки рецепти рядко. ОБАЧЕ, косата ми никога не е боядисвана и нямам намерение да я боядисвам, защото и така си е прекрасна  Wink. Смятам, че дори най-добрата боя уврежда, но това си е мое мнение. И да, ползвам шампоани за 5 лв, просто защото косата ми се чувства прекрасно с тях - расте, лъскавее и се радва на живота  Peace

Душица си ти ... а като ти побелее косата пак ли няма да се боядисваш? Ще ходиш като клошарка ли?

Косата ти може и да е прекрасна и да не се налага да се грижиш за нея. Но проявяваш абсолютно неразбиране към чужди проблеми и се изказваш детински. Щеше да бъде страхотно да ползваме всички шампоани от 5 лв, ако моята косата беше като твоята и аз сигурно нямаше да съм задълбала в темата за козметиката. Но е хубаво да можеш да разбираш и чужди гледни точки.

Бъди малко по-широко скроена, защото на теб може да ти се наложи да даваш хиляди левове за нещо, което други имат по природа и тогава ще разбереш за какво ти говоря.

# 628
Явно всичко зависи от структурата на косъма  Rolling Eyes Не полагам специални грижи и не използвам професионални продукти, но косата ми е здрава и жизнена, расте бързо и почти не цъфти. Боядисвам се и използвам сешоар редовно Wink

Не си блондинка, нали?

Блондинка съм Simple Smile Преди косата ми цъфтеше адски много и я подстригвах всеки месец. След раждането стана по-здрава и я подстригвам на 2 месеца Rolling Eyes
Някой ползва ли хинова вода? Моята фризьорка ми каза, че падал цвета на боята от нея, но при мен няма такова нещо. Препоръча ми шампоан с хума.

Последна редакция: пт, 18 яну 2013, 09:45 от Bibi85

# 629
  • София
Изрусяваш се всеки месец, използваш сешоар и поддържаш косата си със супермаркет козметика.
И имаш дълга, здрава, руса коса ?

Общи условия

Активация на акаунт