по-бърз растеж на косата????

• 390 694
  • 743
  •   2
Отговори
# 645
Иля, ето обещаната снимка:

# 646
По-гъста с Тривитаминол няма как да стане.  Peace Да се засили растежа, да се добави блясък - да, но гъстота....

Защо не пробваш да уплътниш с ботокс терапията?

Не съм проучвала досега ботокс терапията, трябва да почета малко за нея, мислех си обаче за кератинова терапия, знам, че подсилва косъма и намалява косопада.  Rolling Eyes

# 647
Аз преди когато правех маската с тривитаминола,забелязвах появяването на доста нови косъмчета,а и косъма ставаше някак по плътен.

Много благодаря за отговора  Wink аз питам за този тривитаминол, но за него колкото хубави, толкова и лоши отзиви съм виждала, далеч не влияе на всички така добре, както ни се иска (и предполагам това е нормално, всяка коса е различна все пак) и остава само човек да рискува и да види за себе си Simple Smile

# 648
  • София
Bibi85, добре ти изглежда косата, много приятен, топъл цвят.  Wink

# 649
Така е разбира се,аз именно за това го спрях тривитаминола преди време,защото толкова бях си повярвала и очаквах чудо че всеки път прибавях по нещо,накрая след слагането на толкова много съставки косата започна да цъфти като за севтовно и едва възстанових косата след това(а преди това косата ми никога не цъфтеше),затова вече несъм толкова убедена дали трябва да се рискува,маи е по-добре да залагаме на сигурно Peace            ina-mina ,пробвала ли си маски със затопляне със зехтин и масла,те доста омекотяват положението Peace,а за ноктите ти писах на лични  bouquet

# 650
 sweety Simple Smile , видях, видях   bouquet
Само масла не съм мазала, защото е голяма играчка, а аз напоследък все бързам. Косата ми е тънка и след като спрях да я боядисвам и да я изправям с преса стана сравнително мека, общо взето само тривитаминолът я прави твърда и неприятна. Така ми се иска като я изсуша със сешоара и направо да изляза навън, но не мога. Ако не използвам и четка при сушенето, краищата й хвръкват навсякъде  ooooh!
 А може би просто имам много претенции  Blush

# 651
  • в 1001-та нощ
По-гъста с Тривитаминол няма как да стане.  Peace Да се засили растежа, да се добави блясък - да, но гъстота....

Защо не пробваш да уплътниш с ботокс терапията?

Не съм проучвала досега ботокс терапията, трябва да почета малко за нея, мислех си обаче за кератинова терапия, знам, че подсилва косъма и намалява косопада.  Rolling Eyes

и двете терапии нямат общо с косопада  Peace

# 652
Здравейте момичета, следя темата и не мога да се сдържа да не коментирам "беседата" между виолетова и blue_angel... Не искам да нападам никого и не се заяждам с никого, но blue_angel, коментираш, коментираш продуктите с голямо разбиране и то най-накрая какво се оказва...че косата ти нито е боядисвана , нито е третирана с каквото и да е.... Joy Joy Тогава за какво беше целия този приятелски спор с виолетова, която очевидно е третирала косата си + ген за по-буйна коса и явно е запозната с проблемите, които може да има една такава коса....

Не ме разбирайте погрешно мили дами...просто много..ама много се нервирам като почне някой да ми спори и да ми показва КОЛКО много знае за продукти и т.н., когато сам той не се е сблъсквал с проблема ...в случая боядисана коса и какво ли още не....

Ако никой от нас не се беше боядисвал, подстригвал никога в живота си и живеехме в 18 век и сме дворянки сигурно, да, косите ни щяха да са тъмно рус естествен цвят, на черта задължително подстригана, с дължина малко под плешките....О, и да не забравя..щяхме да сплитаме в косите си маргаритки...и да берем гъби в гората...

п.с. С последното описвам средностатистическата девойка в днешно време НЕ третирала косата си по никакъв начин ...просто съм забелязала , че всички се носят по един и същи начин...

Нищо лично към никого.. Разни хора, разни идеали...Разни разбирания Hug

# 653
Добре де!
Цял ден се драчите. Нали темата е за по бърз растеж на косата? Нека споделяме на кой какво му е помогнало, а всеки да си прави каквото си знае!
В тази връзка GodaiVa би ли споделила какво използваш и от какво си доволна?
Преди да ти отговоря,да кажа,че косата ми е много тънка,изрусявана,суха,късаща се.
Преди да започна с проф. продукти подрязах нацъфтелите и сухи краища.Шок за мен,понеже фризьорката ми взе доста,а косата ми и да расте,като се къса отдолу няма как да дръпне на дължина.В момента виждам огромна разлика от ноември до сега.
Големият ми успех-предотвратих сухите,нацъфтели краища.До този момент за месец косата ми ставаше на метла и за подстригване.
Използвам:
Шапоан за кола на Лореал проф-Интенз рипеър
Маска- за сега не съм се спогодила с никоя професионална.Пробвах на Лореал проф. но ефекта си е като на Елсев от магазина.Та съм в търсене на маска/е ,не точно,харесах си на Керастаз,но нямам възможност за толкова скъпа/.Та в тоя ред на мисли използвам маска на Елсев
След баня: Балсам-спрей без отмиване на Aphogee
Протеинов реконструктор на CHI
Кристали на Лакме
По време на баня ВИНАГИ слагам ампули-в момента изпробвам всички професионални що видя-абсолют рипеър на Лореал/доволна/ ,концентрат на Керастаз зеления/адски доволна/,възстановяващ серум на Лакме/страхотен/ ,ботокс на Лореал/не ми хареса,направи я по-плътна обаче/.
Еластайзер на Ф.К. -страхотна хидратация!!
Маслени терапийки преди баня:
Стимулант на Икаров-все още не мога да кажа впечатления,ползвам го от месец.
Домашен еластайзер-рициново масло,глицерин,вит.А ,бадемово масло
Каквото масло имам го смесвам с жълтък.

Маслените ги правя през миене на косата.

# 654
  • до най-прекрасния мъж
Идеята на спора ми беше, че тези продукти - колкото и скъпи да са те, не дават дълготраен резултат. Като се намажеш, светиш, ако ли не, пак си същата кошница. Е, аз също съм имала проблеми с косата си, нищо че не е третирана, но избирайки натурални продукти, съм я възстановявала така, че като изляза от банята да мога да я среша и да изляза на улицата без да се притеснявам.
Идеята ми беше още, че придавайки на косата било то гладкост, или обем или там за каквото се използва конкретния продукт, дори най-скъпите продукти я увреждат по същество.
И да, бих се съгласила, че който и да е продукт е ефикасен, ако действа на косата така, че да я възстанови в дълбочина, а не да я замаскира временно и след първото измиване тя да става отново на гнездо.
И вместо да се присмивате на това, което са правили вашите баби, можете да се учите от тях. За да има косата един или друг проблем, то има причина в тялото ви и по-добре се замислете над това. Нали знаете защо са измислили парфюмите в средновековието? За да замаскират миризмата на некъпаните си тела! Това прави в момента индустрията с вашите коси - замаскира проблемите със скъпи и модерно опаковани продукти за десетки и стотици левове. Никой и по никакъв начин не може да ме убеди, че една мъртва тъкан, каквато е човешкия косъм може да бъде възстановена, ако тя е увредена при израстването й. Така че с каквото и да се мацате, момичета - било то за 5 или 500 лв, все едно.
Блажени са вярващите! Бъдете здрави и си живейте заблудени с това, че правите "най-доброто" за себе си.

# 655
  • в 1001-та нощ
от това, което си написала излиза, че, ако косата е увредена - щом с нищо не може да се възстанови дълготрайно - то не трябва да се полагат никакви грижи

напротив - грижите за всяко нещо - кожа, очи, коса ... трябва да са системни и регулярни  Peace

както миеш лицето си всеки ден, така и грижите за косата са системни  Peace няма такъв продукт (природен или не), с който като се измиеш и повече да не се цапаш

така е и с косата - системните грижи я поддържат, а не еднократните  Peace

# 656
  • в Кошера
Е, аз също съм имала проблеми с косата си, нищо че не е третирана, но избирайки натурални продукти, съм я възстановявала така, че като изляза от банята да мога да я среша и да изляза на улицата без да се притеснявам.

Именно защото самата ти коса ти позволява това.  Peace Идеята на спора малко се измести, но мисля, че в основата стои въпросът дали самата коса е такава, че би могла да има приличен (здрав и спретнат) вид, без непременни допълнителни усилия (продукти, терапии, уреди и пр.).  Peace

# 657
blue_angel идеята на спора ти е безсмислен ,защото само човек чиято коса е имала нужда от помощ и е изпробвал и натурални продукти и качествена козметика може да направи сравнение . Не ти. Нека не си говорим наизуст за неща които изобщо не си ползвала и да правиш изводи ,че те не дават дълготраен резултат. От километри си личи с какво и как една жена  поддържа външния си вид.
  П.С. Брей ,какво тъпо парче съм била . Станах на 40+ и досега не съм разбрала ,че дали един продукт е 5 или 500лв. все тая.

Последна редакция: пт, 18 яну 2013, 17:36 от Си♥си

# 658
Аз също има проблем със краищата след две години изрусяване. Сега не съм руса, но още ми се накъсва косата и към момента не съм открила решение на проблема, освен подстригването. Но пък косата не мога да си я пусна дълга  Tired

Кристалите на Лакме ги имам. Ползвала съм серията на Лореал за късаща се коса, не ми допадна , не ми подейства.

Балсам-спрей без отмиване на Aphogee има го и пак не е моя продукт. Не ми харесва.

Сега се чудя какво да пробвам  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 18 яну 2013, 20:40 от Самсара

# 659
 Самсара опитай подстригване с гореща ножица/при някои момичета действа/.Аз лично съм много доволна от този продукт
http://www.zlatnaribka.com/kerastase/resistance--za-slabi-tanki- … e-kerastase-30-ml
и изобщо от цялата серия.  Тази серия на мен лично ми е спасявала косата.
http://www.zlatnaribka.com/kerastase/resistance--za-slabi-tanki-i-iztoshteni-kosi
Проблем е ,че не мога да ти предложа по-евтина алтернатива. Знам ,че цената е висока на тази.

Общи условия

Активация на акаунт