по-бърз растеж на косата????

• 390 693
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Самсара опитай подстригване с гореща ножица/при някои момичета действа/.Аз лично съм много доволна от този продукт
http://www.zlatnaribka.com/kerastase/resistance--za-slabi-tanki- … e-kerastase-30-ml
и изобщо от цялата серия.  Тази серия на мен лично ми е спасявала косата.
Проблем е ,че не мога да ти предложа по-евтина алтернатива. Знам ,че цената е висока на тази.

Благодаря ти  Hug
Цялата серия да разгледам, нали? Simple Smile

Ползвала съм зеления бустер, но ампулата ми пък беше от друга серия.

# 661
Когато не познавах серията и един фризьор ми я представи ми каза ,че всеки един продукт от тази серия се допълва със следващия. Шампоана подготвя косата за последващата грижа и т.н. С две думи добре е да ти е пълна серията.

# 662
  • в 1001-та нощ
Самсара, ако косата е много увредена - няма да има особен ефект, но със сигурност - ключът не е във финишите, а в грижата с отмиване, реално - надграждането е важно - и шампоанът има своята роля, маската/терапията най-вече и финално грижата без отмиване;

трябва да се действа в трите посоки  Peace

малко хора от проба на няколко продукта откриват правилния, д ане говорим, че да се ползва само един продукт - не е достатъчно;

за растежа - максито не подейства ли? биотин? омега 7, силика  Peace

# 663
Аз не бих препоръчала "гореща ножица".При мен имаше обратен ефект, вместо да спре цъфтенето положението стана по-зле.

# 664
 Bibi85 моля те би ли споделила колко пъти си се подстригвала с гореща ножица и какво стана ,какъв обратен ефект получи ?
Аз лични наблюдения имам няколко и те не са нито положителни нито отрицателни - никаква разлика не видях. Имам обаче две приятелки при които е много видим положителния ефект ,но те са и много редовни . Срещала съм обаче и мнения като твоето ,затова ми беше интересно. Не мога да разбера кога и от какво зависи резултата.

# 665
  • в 1001-та нощ
по0скоро зависи от състоянието на косъма, косата може да се цепи, защото се подстригва с неподходяща ножица (тъпа, неподострена, както трябва ....кофти инструмент); тогава, ако се приложи топлата - в последствие - ще има значима разлика  Peace

ако косата се цели и къса, защото е много увредена - и топлата няма да е напълно ефикасен лек  Peace

# 666
Подробности не мога да ти дам,защото ми правиха "гореща ножица" преди 6 години,но си спомням че косата ми започна да цъфти много след това.

# 667
Алена, Сиси - благодаря момичета  Hug

За първи път чувам за "гореща ножица"  Blush - предполагам в нета ще намеря къде мога да я тествам  Grinning?

Аленка, много странно нещо се случи с моите витамини - бях забравила да ги пия около две седмици и отварям шкафа, че ми замириса силно химично и гледам витамините са станали на кафеви точки - много странно? Сега не знам дали да ги пия, в срок на годност са  Rolling Eyes

Какво е силика  Blush?

# 668
  • в 1001-та нощ
кои са витамините?

силиката е компонент на някои полизахаридни структури в тялото, като коса, кожа, нокти  Peace аз я приемам в комплекс с калций, цинк, магнезий, бор  ..... хубаво е да се комбинира с биотин, ХК, л-цистеин и аз така я комбинирам  Peace

# 669
# 670
  • в 1001-та нощ
 newsm78 мисля, че това с точките съм го забелязвала, но не и със странна миризма  newsm78 , може би, защото - като ги отварям всеки ден - не става така наситено  newsm78

# 671
Тъи като и аз скоро несъм си ги пила Макси Хеър,понеже наблегнах на други,като прочетох коментара реших да ги проверя моите са в същото състояние миришат силно като на лекарство и целите са в кафяви точки,а пише че са годни до 2013 #Crazy

# 672
Тъи като и аз скоро несъм си ги пила Макси Хеър,понеже наблегнах на други,като прочетох коментара реших да ги проверя моите са в същото състояние миришат силно като на лекарство и целите са в кафяви точки,а пише че са годни до 2013 #Crazy

Моите до януари 2014 г. Grinning
Сега какво да ги правя не знам, половината шишенце ми е пълно - но точно така, миришат силно химично и са на кафеви петънца. Май като ги отворих първоначално не бяха такива? Вие помните ли?

# 673
  • Велико Търново
При мен миризмата им бе силна,но по-скоро на билки  Thinking

# 674
Моите са до 10месец 2013 почти цяла година има още,ако имаш предвид първото отваряне определено не бяха такива в самият им вид имаше кафяв цвят но не петна или точки,съвсем различни бяха,сега какво ще ги правя и аз имам половин бурканче,а изтичат чак след година Confused

Общи условия

Активация на акаунт