по-бърз растеж на косата????

• 390 677
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
Ето как изглеждат моите,вашите такива ли са?    http://prikachi.com/images.php?images/127/5759127S.jpg

# 676
Ето как изглеждат моите,вашите такива ли са?    http://prikachi.com/images.php?images/127/5759127S.jpg
  Shocked Не. Вярно миришат много гадно, малко като на урина, но такива петна...не бих ги пила, не знам от какво са се появили.

# 677
  • в 1001-та нощ
моите са ставали такива - без миризмата  Peace

# 678

Да, точно такива са и моите.

# 679
Това е странно, аз не бих ги пила, според мен не е нормално да си сменят цвета и миризмата.

# 680
Да и аз смятам да не ги пия,а и да искам не бих могла защото моментално ще повърна(с извинение) от миризмата Sick,а някои има ли обяснение защо се получават тези петна и миризмата при положеие че специално моите имат още 10 месеца срок на годност Thinking

# 681
Суити, влага?  Rolling Eyes

# 682
  • в 1001-та нощ
според мен е някакво окисление от въздуха  Peace

би трябвало да са предпазени от светлината - нали са бурканчето им - не са пресипвани  newsm78 Rolling Eyes

# 683
Да и аз смятам да не ги пия,а и да искам не бих могла защото моментално ще повърна(с извинение) от миризмата Sick,а някои има ли обяснение защо се получават тези петна и миризмата при положеие че специално моите имат още 10 месеца срок на годност Thinking
Може да не са съхранявани правилно, имам предвид преди да ги получиш и отвориш. Например температурни амплитуди.

# 684
cherry22 изпила съм половината бурканче и доскоро им нямаше нищо,a.l.e.n.a  да в бурканчето са си съхранявам ги в един голям шкаф заедно с козметика,Естел незнам за влагата но едва ли.

# 685
Моите също са в шкаф, сух Simple Smile, в оригиналното си бурканче. И пак са се петносали.

# 686
  • в 1001-та нощ
Много бавно ги пиете, значи  Mr. Green

Rolling Eyes При това положение е по-добре да взимате тези на капсули, които са по-скъпи и с повече биотин  Peace

# 687
АЗ не бих ги пила.  Confused
Да се изкажа и веднъж по същинската тема...  Laughing
От около месец използвам това и май за пръв път започвам да виждам резултати.

# 688
a.l.e.n.a,аз преди ги пиех редовно,но от известно време пия още два вида добавки освен тях,и ме беше страх да не прекаля с количеството и затова временно спрях максито,то пък взе че се развали пфф ooooh!

# 689
  • Велико Търново
Моите Макси хеър никога не са ставали на петна,и не бих ги пила в този вид Confused
anonimnite,слеид всяко миене ли го ползваш тонера? Аз имах малка опаковка,и не бях много редовна Blush,но пък пия добавки,слагам и ампули и така не разбрах действа ли ми тонера или не Wink

Общи условия

Активация на акаунт