по-бърз растеж на косата????

• 390 834
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
Охх,на мен никак не ми се отрази добре този Тричъп на косата,а как мирише само... #Crazy
Освен,че ставаше суха,не усетих кой знае какво заздравяване,а да не говорим за блясък...нулев. Laughing
Определено си се върнах към стимуланта на Икаров,с него ми е по-добре. Peace

# 406
  • до най-прекрасния мъж
Здравейте,
не знам дали сте обсъждали в темата, но къната много помага за бърз растеж. Моята коса става като луда, като я къносам. Аз ползвам на Афродита, тя ми седи по-естествено като цвят. Иначе за косопад ползвам домашна маска с настойка от лук. Двете едновременно, обаче, не става, защото ракията в настойката бута къната. Спира да пада след второто третиране с маската и държи така по поне 1 година. Успех!

# 407
а добавки за коса пила ли си, биотинът само ускорява растежа, но ако няма материал за косъм - какво да расте  Peace

Да, пиех, а и по принцип си ги пия още - калции,  магнезии и цинк (в които има и вит. Д3) пак на Нау Фуудс. Омега 3-6-9 също, който незнам дали имат влияние върху косата  newsm78

А тричуп също си взех веднъж... мен ме кефи как мирише, но няма кой знае какъв ефект. Едва ли може да навреди, така че мажете смело!  Party

# 408
Записвам се да ви следя,че и аз искам дълга коса,но така и неще да ръсте. Порасва си до едно мято и след това само започва да цъфти и цъфти.... smile3511

# 409
може ли рецепта за тази домашна маска с лук Wink мерси. Аз за ТРИЧЪП-а и на мен ми става адски суха косата след като се измия с него, но после се оправя. За сега обаче косопада изобщо не е намалял за спиране да не говорим  Sad

# 410
  • до най-прекрасния мъж
може ли рецепта за тази домашна маска с лук Wink мерси. Аз за ТРИЧЪП-а и на мен ми става адски суха косата след като се измия с него, но после се оправя. За сега обаче косопада изобщо не е намалял за спиране да не говорим  Sad
С удоволствие.
Една-две глави лук /зависи колко са големи/ се пасират или настъргват на ренде и се поставят в бурканче от бебешка храна. Заливат се с водка или домашна ракия до ръбчето на бурканчето. Бурканчето се затваря плътно и се оставя на тъмно за 14 дни. Не е нужно да е в хладилник, може и в шкаф, но да е на хладно. След 14-дни се прецежда /аз не го цедя/ и се втрива цялото количество в корените на косата. Покрива се с найлон и хавлиена кърпа и се седи поне 2 часа. Косата се измива както обикновено. Хубаво е да се прави на мръсна коса, за да се предпази косъма от прекалено изсушаване. Прави се ново количество от маската и след 14 дни отново се прилага. Не е хубаво по-често, защото е възможно да изсуши прекалено косъма или скалпа. Косопадът спира след 2-3 третирания. Ако има боя или къна, те падат, така че е добре да се съобразят третиранията и с това.
Маската е изпробвана многократно и ми е препоръчана от фризьор. Ампулите ряпа да ядат в сравнение с нея Simple Smile

# 411
  • в 1001-та нощ
на алкохол ли мирише?

# 412
  • до най-прекрасния мъж
Не, мирише на лук, но се отмирисва в момента, в който косата изсъхне. На алкохол не мирише много.

# 413
  • в 1001-та нощ
Мерси  Peace

# 414
а добавки за коса пила ли си, биотинът само ускорява растежа, но ако няма материал за косъм - какво да расте  Peace
Алена, може ли да поясниш какво имаш предвид с "материал"? И аз почнах да пия витамини с биотин, но да не се окажа, че е напразно...  ooooh! Благодаря предварително.  Simple Smile

# 415
много ти благодаря   bouquet заинтригува ме маската с лук, дано да ми подейства, защото косопада ми е ужасяващ

# 416
  • до най-прекрасния мъж
много ти благодаря   bouquet заинтригува ме маската с лук, дано да ми подейства, защото косопада ми е ужасяващ
При мен също беше ужасяващ - падаха по една шепа косми при сресване. След 2 до 3 третирания спря да пада и си възвърна предишния вид. При мен за косопад помага и подстригването, макар и с малко. Забелязала съм, че започне ли да пада, значи е за рязане. Още от същата вечер рязко капенето намалява. Ако това не подейства, отивам на варианта маската с лук.

# 417
  • в 1001-та нощ
babyeyes, имам предвид да липсват градивните елементи за косъма, тухличките от които да се изгражда  Peace ако например имаш ограничено хранене или си вегетарианка ...а може и да е до метаболизъм - примерно да приемаш изходните в-ва, но да не се преработват до крайния продукт, за целта са нужни съпортващи в-ва, те също са важни и участват в добавките ....

# 418
Записвам се да ви следя,че и аз искам дълга коса,но така и неще да ръсте. Порасва си до едно мято и след това само започва да цъфти и цъфти.... smile3511

това все едно за съм го писала

# 419
Относно маските с алкохол , правила съм с корени от коприва и ракия , стоят накиснати 10 -15 дни и се втриват в корените ...е да вярно е расте като луда после , но аз нямам време за такива неща вече... Казвам го с две ръце , защото с очите си видях какво става и с на други момичета косите.... да е жив и здрав дядо колко корени вади   Laughing Laughing
ако искате ще извадя рецептата от баба ми е ....

Общи условия

Активация на акаунт