Нашите бани-7 тема

• 73 475
  • 304
  •   1
Отговори
# 120
  • Русе
maichenceto ,много са хубави плочките.....а за банята си права,че наистина е най-голяма инвестицията.

# 121
maichenceto, аз що останах с убеждението, че тези плочки са доста по скъпи?  newsm78 Ние чакаме белите Долче да дойдат, ама от 2 седмици нещо кораба все не ще да акустира на пристанището и да ги разпределят по магазините на Досев.  Laughing LaughingИ все с някой друг ден ни забавят по телефоните. В крайна сметка днес с насмешка ги питах:" Ай сега да си говорим честно и да ми кажете...Аджаба има ли ги тия плочки на кораба или не??"  Joy Joy Joy Жената на среща определено не очакваше такъв въпрос, та малко се ошашка. Били на кораба де...ще видим вторник...уж  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 122
Здравейте и от мен.
Минавам набързо, за да ви кажа за PVC шкафчето, което гледах в Керанова, с мивка и смесител. Това: , ако си спомняте. За съжаление, на живо не става - този път китайците са се изложили. Самото шкафче изглежда много паянтово и на всичко отгоре му се бяха счупили и напукали 2 от трите дръжки. Така че аз продължавам с търсенето. Моля, ако сте видели някъде хубаво PVC шкафче с мивка (широко около 60см), споделете, защото започвам да се изтощавам.  #Crazy

# 123
Благодаря момичета  Hug Утре ще фугират, а до сряда трябва да приключат с таваните.
maichenceto, страхотни плочки си си избрала. Много са свежарски  Peace убедена съм,че банята ти ще стане убийствена.  Wink
Eva_Beva, супер е.  Peace Плочките са много красиви.  Grinning

# 124
  • варна
Джиджа  права си...21лв е квадрата им..сега погледнах, 10лв е фриза и декоративната Mr. Green

Jillian  виждам че си от софия....Тука във варна има една верига Керамик маркет...нямат сайт и незнам дали имат магазини във сф, но аз съм харесала подобно, но е само с една вратичка, има 3 размера....Прозиводител е Костов Дизайн - Русе - серия Форма. Цена на най-малкие /55см/ е 570лв....Най широкия беше около 65-70см за 650лв мисля Peace

justice  мерси  bouquet

# 125
Джиджа  права си...21лв е квадрата им..сега погледнах, 10лв е фриза и декоративната Mr. Green

Ееее, ай ся  Joy Joy 1 лев са си много пари  Mr. Green Mr. Green Сериозно, и двамата с мъжа ми бяхме останали с убеждението, че са около 30лв. кв.м. Ама ако е толкова и не дойде Долчето...ша си прайм бани-близнаци  Crazy

# 126
maichenceto - благодаря, ще ги прегледам отново Костов дизайн. Сигурно някой ги продава и в София.

# 127
  • Cофия
Аз след дълга умуване реших, че искам тъмно розови или лилави плочки  Crazy
Сега почвам да издирвам!

# 128
  • София
Аз след дълга умуване реших, че искам тъмно розови или лилави плочки  Crazy
Сега почвам да издирвам!

Аз съм си харесала лилави - лилавата серия на Осака на КАИ. Не са скъпи, а много ми допаднаха. Обаче исках да попитам някой има ли отзив за тези плочки като качество?

За розово - погледни синьо-розовата серия на Емона. Може би ще ти допадне. Фризът е супер.

# 129
Благодаря на всички ви за милите думи Hug maichenceto, твойте също са много свежарски  Grinning

# 130
  • София
Здрявейте и от мен, чета от 5та тема, тогава избирахме плочки за едната баня и реших да надзърна и при вас. После прочетох и другите две, много полезни идеи и толкова много визуализации и то напълно реални, колкото никъде не може да се видят))) Скоро ще кача и моята баня, за да попълня "каталога". Тя е червено-бяла, защото е в сутерена на къщата и ми се искаше да е като цветно петно, защото целият етаж е по-нисък и стои като че ли схлупен, та банята да придаде свежест на обстановката. До сега все по-сериозни бани сме имали, сиво и бяло, кафяво и бежово и ми беше трудно да избера - искаше ми се хем да е цветно петно, хем да не е твърде лековата))

Имам две неща, заради които пиша сега - един въпрос към Бубагърл, която сащо има червено-бяла баня и каза, че се чисти много трудно. Ако може да сподели кое я заруднява най-много и как го преодолява.

И един коментар по отношение на това дали да са до тавана плочките и "напукването" - става дума за това, че в нови блокове и къщи често в първите 2 години се наблюдава "улягане" на конструкцията и много често се получават напуквания на мазилките на стените. Именно заради това, майсторите не пропоръчват плътно редене до тавана. Т.е. хубаво е да остави около 1 см. луфт от края на плочките до самия таван, за да не се напукат самите плочки, ако има мръдване, а луфтът да го обере. Макар че с моите обикаляния по нови сгради само веднъж съм видяла напукани плочки. Дано да съм полезна на някой))))

# 131
  • на Север
Аз вече избрах плочки за баня, но ме притеснява, че са матирани и ще си личи всичко върху тях.
Имате ли впечатления кои плочки се поддържат лесно, не ми се ще да ставам роб на банята

Гланцирани или матирани (говорим за почти едноцветна плочка)???? Thinking

Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Моля споделете, че тази седмица ще ги вземаме

# 132
  • Русе
Аз вече избрах плочки за баня, но ме притеснява, че са матирани и ще си личи всичко върху тях.
Имате ли впечатления кои плочки се поддържат лесно, не ми се ще да ставам роб на банята

Гланцирани или матирани (говорим за почти едноцветна плочка)???? Thinking

Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Моля споделете, че тази седмица ще ги вземаме
Мисля,че точно матираните се поддържат по-лесно.Моите плочки са почти едноцветни и едни такива грапавички и засега нямам проблем,особено със светлите,по тях нищо не личи. http://media.snimka.bg/2159/010573778-big.jpg

# 133
  • на Север
Мисля,че точно матираните се поддържат по-лесно.Моите плочки са почти едноцветни и едни такива грапавички и засега нямам проблем,особено със светлите,по тях нищо не личи. http://media.snimka.bg/2159/010573778-big.jpg
Благодаря ти,
моите са в същата цветова гама беж и кафяво
А имаш ли снимка на цялата баня?

а пода от тъмните или светлите е?

# 134
  • Русе
Благодаря ти,
моите са в същата цветова гама беж и кафяво
А имаш ли снимка на цялата баня?

а пода от тъмните или светлите е?
[/quote
За пода доста мислих,първо исках да е от тъмните,но моята баня е много малка и реших да е светъл.
Заповядай,толкова е малка,че се чудих как да се въртя да я снимам Grinning http://snimka.bg/album.php?album_id=336648

Общи условия

Активация на акаунт