Нашите бани-7 тема

• 73 446
  • 304
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Днес поръчахме плочките за нашата баня и след 2-3 дни почваме  Laughing Ура!

# 166
  • София
И ние в събота направо ще купуваме плочките. А живот и здраве на 15 март идва майсторът.

# 167
  • София
Нашата я почват утре. Първо има доста водопроводна работа обаче.
Като има някакъв вид ще я снимам да я видите.
След няколко месечно чудене какви плочки да взема /накрая наистина ми писна и се опасявам,че може и да съм избрала такива, за които в един момент да съжалявам, но неам нерви вече/ - избрах тези, с този фриз, и този декор .
Подредбата е вертикална, с една колона декори и пет колони фриз.

Тоалетната /моноблок/ и бидето са на Фаянс, серия Вега, смесителите и прочее са на Видима, серия Сева 2. Душа е вграден, ще има паравани и линеен сифон. Още не съм избрала шкаф+мивка. Трябва ми за 80 см, бях набелязала един на Викард в магазин на Кератон  на Гоце Делчев.

# 168
Гуш, много красиви и интересни плочки, поздравления   bouquet!

# 169
  • София
Гуш, много красиви и интересни плочки, поздравления   bouquet!

ох, наистина ли.?! вече толкова много плочки гледах, че загубих представа

Радвам се, че ти харесват.

Изборът ми беше наложен най-вече от това, че плочките на Опочно, които бях харесала, ги нямат на склад и тепърва трябва даправят запитване...поне 2 мес щяло да отнеме. Освен това банята не е от големите, без прозорец и от тази гледна точка е по-добре да са по-светли плочките.

Така се получи, че избрах точно такива, каквито в началото избягвах - розови/сини  Mr. Green

# 170
Гуш, страхотни плочки.  Grinning
Убедена съм, че банята ти ще стане много хубава.  Peace

змейковица, какви плочки поръчахте?

# 171
Гуш, и на мен ми харесват плочките. Така на картинка изглеждат много свежо и при хубаво подреждане може да стане много приятно. Иначе и аз избрах моите по същия начин, вече ми беше писнало и просто взех първите, които ставаха.

Аз пък утре ще отида да поръчам част от мебелите за баня. И междувременно трябва да взема решение, за което много се колебая. Така че, ако решите да си кажете мнението, много ще ми помогнете. Ще сложим вграден душ с кръгла пита и всичко останало обаче дилемата е такава - ако изводите за водата са два (питата и слушалка) цената е с 30% по-ниска отколкото, ако изводите са 3 - пита, слушалка и чучур. Как мислите, дали ще мога да мина само с пита и слушалка, като примерно, ако трябва да пълня кофа с вода - я пълня със слушалката или на мивката. Или е задължително да има чучур?

# 172
  • София
Гуш, и на мен ми харесват плочките. Така на картинка изглеждат много свежо и при хубаво подреждане може да стане много приятно. Иначе и аз избрах моите по същия начин, вече ми беше писнало и просто взех първите, които ставаха.

Аз пък утре ще отида да поръчам част от мебелите за баня. И междувременно трябва да взема решение, за което много се колебая. Така че, ако решите да си кажете мнението, много ще ми помогнете. Ще сложим вграден душ с кръгла пита и всичко останало обаче дилемата е такава - ако изводите за водата са два (питата и слушалка) цената е с 30% по-ниска отколкото, ако изводите са 3 - пита, слушалка и чучур. Как мислите, дали ще мога да мина само с пита и слушалка, като примерно, ако трябва да пълня кофа с вода - я пълня със слушалката или на мивката. Или е задължително да има чучур?

според мен може да се мине без него, даже не съм се замисляла да слагам. Мног пъти съм се удряла в тези чучури. Пък и факта, че сваля цената с 30%....няма кво да го мислиш.

скоро се обсъждаха цените и колко излиза една баня - ето какви сметки съм си направила аз, може да еползно за някой

Плочки 1400
Моноблок Вега Fayans    340
стоящо биде Вега Fayans 105
смесител вграден душ SEVA II  130
Душ за вграждане SEVA II 105
Смесител стоящ за биде SEVA II 105
Смесител стоящ за умивалник SEVA II 130
бойлер 300
паравани душ   800
шкаф + мивка  500
подвижен душ 100
линеен сифон   300
дотук - 4315
труд + материали за работа   2264
общо   6579

банята е 2,20 м. на 1,65 м.

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 22:56 от Гуш

# 173
Гуш, и на мен ми харесаха плочките. Много се свежи и приятни.  Simple Smile С нетърпение ще чакам снимки, мисля, че ще се получи много хубаво Simple Smile
Много добра идея за разписване на разходите. Peace Аз няма да пиша за нашите, тъй като само плочки вземаме към момента, а и няма да слагаме никакви екстри (като душ кабина), пък и ние ще си правим банята и тоалетната  Simple Smile . Абе най-много 2000 да излезе за двете.  newsm78

И ние поръчахме плочките (ней-сетне пристигнали  Laughing ), в събота отиваме да ги вземаме и ще ги проверяваме и сравняваме на място, както мъж ми се закани  Laughing Ако успея ще ги снимам и покажа Simple Smile

# 174
Гуш, благодаря за съвета и ценовата ориентация.  Hug

# 175
  Гуш, страхотни плочки!Едни такива като бонбонки стоят на декоративната, много ми допаднаха и чакам с нетърпение да покажеш как ще стоят Peace

# 176
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Гуш -много нежни плочки си избрала,щестане много хубаво.

Ние сме малко в застой,защото нямам време да ида да поръчам шкафа за мивката.Всичко останало е купено.

# 177
  • Пловдив

общо   6579[/b]

банята е 2,20 м. на 1,65 м.

Гуш  Hug . Явно толкова си излиза към 6-7000 . И тъй като никъде в сметката ти не видях лампи за баня и вентилаторче  Joy а също и дреболии като поставки закачалки за кърпи за сапун и т.н . Крайната сметка ще е към 7000  Rolling Eyes. Нашата баня и тя е толкова малка като твоята Peace. Иначе плочките наистина са много нежни  Heart Eyes

# 178
  • София , Монтана
Записвам се да следя темата.А майка ми си правиха ремонт на банята и по късно ще ви покажа снимки.Само да я снимам.

# 179
  • София/Осло
Ааа Гуш, харесват ми много плочките..така като те слушам моя път си извървяла и накрая си купила нещо съвсем различно..Е добре дошла в клуба  Laughing
Ще чакам снимките ти  Hug

Общи условия

Активация на акаунт