Нашите бани-7 тема

• 73 438
  • 304
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив

змейковица, какви плочки поръчахте?

Поръчахме ето тези http://www.snimka.bg/album.php?album_id=204184&pid=10787973
 - в бяло и зелено, без фриза, защото не ми харесва.
Вместо фриз ще има стъклокерамична мозайка 4х2 см, в зелената гама, точно си пасват цветовете и цялото "корито" и прагче на душ-кабината ще бъде изработена от същата мозайка  Laughing

Подредбата на нашата баня като разположение и като подредба на плочките е почти като тази http://www.snimka.bg/album.php?album_id=204184&pid=10787975, само че вместо кафяво е зелено, вместо бежово е бяло  Laughing Майсторът каза, че след 10-ина дни ще е готов, като стане живот и здраве ще показвам  Laughing

# 181
змейковица, плочките и подредбата са супер.  Peace
Нямам търпение да гледам снимки.   Mr. Green

# 182
  • Пловдив
Мерси, Джъстис   bouquet
От одеве търся снимка в нета на мозайката, но не откривам нашите цветове - ето такива са, но в ябълково -зелено и още 2 тона зелено http://www.hercules-online.com/catalog/pics/Brick_Style_Mosaic.jpg

А нашите плочки+мозайката излязоха 561 лв., като се има предвид, че квадратът на мозайката е 70 лв (взехме 2 квадрата. Площта на банята е 190 на 200 см

# 183
Змейковица, мозайката е върху мрежичка, нали? Един съвет - внимавайте с майсторите, че нашата баня има две такива стени /с мозайка, де/, ми не ми харесват. Не са я налепили хубаво, само че няма как вече да се оправи. Видяхме я като я бяха завършили вече, а не ми се кърти и да започваме отново. Успяхме само да ги накараме да смъкнат от цената. Солидна сума, но е факт че банята не ми харесва особено. Така че, внимавай какъв майстор ще ти я прави. Дано да имаш по-голям късмет от моя!

# 184
  • Пловдив
dida_p , да, на мрежичка е  Confused
Защо, какво се е получило при вас
Дано да се справи майсторът - той ни препоръча с мозайката, че е правил много пъти и се получавал много хубав наклон специално за градени корита...

# 185
змейковица, плочките са много хубави. Съгласна съм за фриза. Ние бяхме харесали същите, но незнам защо казаха, че към тях фриз нямало. Явно защо не го предлагат  Laughing А линка към мозайката не ми се отваря...незнам защо  newsm78

# 186
  • Пловдив

Ето така трябва да се види
Фризът е ужасен наистина, какви ли не варианти мислех само да не е той, а решението само си дойде  Laughing

# 187
Ех, страхотно е  Simple Smile Много добре ще се получи! После задължително снимки  Naughty
Аз много ги харесвам, но с половинката не успях да се справя   Whistling

# 188
  • София
Змайковица, готини са плочките - аз съм заложила на тази комбинация за кухно-трапезаро-хол - тоест кухнята ми е бял лак, а стените ща са зелени.

# 189
  • Пловдив
Благодаря ви момичета  Hug

Гуш, и твоите плочки много ми харесват, но никога нямаше да убедя моят Козирог-консерва  Mr. Green

А за моя  кухно-трапезаро-хол цветовете са избелен дъб, бял/сивкав лак и оранж - показала съм проекта  в съседната тема дето се чудя как да наредя тапета  Rolling Eyes Peace

# 190
  • София

А за моя  кухно-трапезаро-хол цветовете са избелен дъб, бял/сивкав лак и оранж - показала съм проекта  в съседната тема дето се чудя как да наредя тапета  Rolling Eyes Peace

о да, знам, използвам случай да те поздравя за прекрасния избор....оранжевото ми е любим цвят! хеле пък точки  Crazy
но тъй като в момента сме с оранжева, кухня, оранжеви щори и една цяла стена с оранжев тапет, реших в ноия ап-т да не го ползвам за основен. Ще го има обаче по щорите, в комбинация с наситено, тъмно лилаво, ярко розово и маслинено зелено.

# 191
  • Пловдив

о да, знам, използвам случай да те поздравя за прекрасния избор....оранжевото ми е любим цвят! хеле пък точки  Crazy
но тъй като в момента сме с оранжева, кухня, оранжеви щори и една цяла стена с оранжев тапет, реших в ноия ап-т да не го ползвам за основен. Ще го има обаче по щорите, в комбинация с наситено, тъмно лилаво, ярко розово и маслинено зелено.

Еха, звучи страхотно  Hug Ще чакам снимки и от теб
Ние ще бързаме много с ремонта и нанасянето, така че надявам се скоро да показвам
Много ти благодаря  Blush

# 192
  • В лудницата на 2-рия етаж.
змейковица  -внимавайте наистина с мозайката,защото нашата не беше на мрежа,а на нещо като хартия и като се намокрят плочките и започва да се криви,трябва страшен майсторлък.

# 193
Змейковица, щом самият майстор ви я е препоръчал тази мозайка и е правил и друг път такива бани, значи няма от какво да се притесняваш Peace

# 194
  • Пловдив
А дано  Praynig
Днес взехме и единият шкаф за над мивката, мивката и тоалетната не сме, че се колебахме между 2, но утре-вдругиден вече трябва да решим, че майсторът в пон-к почва  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт