Нашите бани-7 тема

• 73 468
  • 304
  •   1
Отговори
# 105
Плочките станаха  Mr. Green
Пускам няколко снимки и обещавам тия дни да пусна още и да пиша подробно.
http://i537.photobucket.com/albums/ff333/kapkavl/23.jpg
http://i537.photobucket.com/albums/ff333/kapkavl/DSC00024.jpg

# 106
страхотни плочки!

# 107
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Плочките станаха  Mr. Green
Пускам няколко снимки и обещавам тия дни да пусна още и да пиша подробно.
http://i537.photobucket.com/albums/ff333/kapkavl/23.jpg
http://i537.photobucket.com/albums/ff333/kapkavl/DSC00024.jpg

Страхотни са плочките,чакаме крайния резултат.

# 108
  • варна
justice   плочките ви са уникални! Макар че "моите: цветове са далеч по-ярки и шарени Crazy, твоите ме грабнаха от пръв поглед Peace Страхотен вкус!

МОмичета - помагайте Praynig
ИЗдирвам нещо което дори незнам дали съществува Crazy - става дума за смесител /от тези които се прикрепят към самата мивка/ който има и извод за прикрепяне на отделна слушалка newsm78...Дали някоя от вас не е срещала такова животно?!...Аз много държа да имам такава слушалка в близост до моноблока, но уви никъде по магазините където ходих , не можах да открия нещо подобно Rolling Eyes

# 109
# 110
ева много слънчева баня,много ми хареса!покажи още снимки!

# 111
mimeto26, толкова имам засега  Embarassed а и е много трудно да я снимам, че е една такава мъничка и правя какви ли не акробатични номера да се хване повечко в обектива.
Иначе благодаря, наистина стана много слънчева Simple Smile Още не сме избрали мивката с шкафа, но скоро...

# 112
maichenceto, ако питаш за това, което си мисля...мъжа ми каза, че в Практикер видял такова "чудо". Всъщност то е направо като душ, но маркуча на душа се скрива в мивката когато поставиш смесителя на нея. Незнам дали успях да го обясня. На ул. Кавала, в единият от магазините Джорди продават само такива работи, проверете и там.
За тоалетна, която е отделно от банята е много удобно, за да може да се мият плочките така. Ние ще вземаме такова "чудо" също  Peace

# 113
Да питам другата седмица майстора започва да лепи плочките, и съм пред дилема какъв душ да сложа- вграден или не. Със сигурност скритите повече ми харесват, но като чуя нещо за вграждане и се плаша, а трябва да реша и да го купя съответно до Понеделник. Попитах в един магазин и ми обясниха че нямало нищо страшно, защото това което се вграждало била най-обикновенна ПВЦ тръба, на която няма какво да и се развали, а и по този начин излизало на половина по-евтино. Ще помоля някой който е наясно или го е правил да се включи с мнение

# 114
  • София
Момичета - помагайте Praynig
ИЗдирвам нещо което дори незнам дали съществува Crazy - става дума за смесител /от тези които се прикрепят към самата мивка/ който има и извод за прикрепяне на отделна слушалка newsm78...Дали някоя от вас не е срещала такова животно?!...Аз много държа да имам такава слушалка в близост до моноблока, но уви никъде по магазините където ходих , не можах да открия нещо подобно Rolling Eyes
Аз имам такава слушалка до моноблока  Simple Smile. Вариантите са два:
1. Не е вързана към батерията - по-скъп вариант.
2. Комбинирана батерия - има изводи за топла, студена вода и за дамския душ. Моята е такава. Нагласяш си водата на батерията. Душчето е с бутонче - като натиснеш водата тръгва през него и спира от батерията. Дано си ме разбрала  Grinning
Батерията е на GROHE. Купихме я от фирмения магазин на Топливо. Те са официален вносител.

# 115
justice   плочките ви са уникални! Макар че "моите: цветове са далеч по-ярки и шарени Crazy, твоите ме грабнаха от пръв поглед Peace Страхотен вкус!

МОмичета - помагайте Praynig

Заповядай http://vidima.bg/index.php?option=com_vidima_products&Itemid … ;sid=43&sgr=1
На първия ред втория смесител с цена 135 лв

# 116
здравейте  Grinning страхотна тема
включвам се да следя,ще парвим скоро ремонт на банята,която е 3.5м. на 3.5м. не е от най големите  Laughing но искам да стане хубаво,за това започнах да събирам идеи от рано  Flutter  Mr. Green
горе долу колко парички ще ми излезе всичко Thinking
п.с. на замаска и шпакловка е

# 117
  • варна
Страхотни сте момичетаааа  bouquet  bouquet  bouquet Благодаря ви мнгоо....мен не ми е толкова за плочките ами повече да имам вода под ръка   Wink

горе долу колко парички ще ми излезе всичко Thinking
п.с. на замаска и шпакловка е

Нашата е 2 на 1.60  Mr. Green и така грубо като смятам ще глътне 3500 - 4000 /като определено не се изхвърлям с цените  Naughty и внимателно подбирам всичко Blush... / като тука не включвам труда на майстора, защото той ми е девер  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: чт, 19 фев 2009, 18:18 от maichenceto

# 118
грешка  Laughing 1,8 на 1,8 е  Crazy сега видях плана  Mr. Green
maichenceto нещо много ми се вижда тази сума  Rolling Eyes
плочките ли са ти много скъпи или ще слагате някаква душ кабина  Thinking

# 119
  • варна
Ами уж гледам да не скачам на скъпи неща......Плочките ни са 20лв /кв.м - 800лв. Сменяхме вратата /много държах да е алуминиева с огледало опред- 350лв/, таван - около 100 без лунички, моноблок - около 200, параван - около 300, смесители  за мивка и душ - около 300, шкаф-мивка - 600, горед шкаф - 290, бойлер - 250, материали само то тука - около 200лв и разни аксесоари и осветително тяло.... и ето ти ги ooooh!
Общо взето имам чуствто че банята е най- голямата инвестиция в едно жилище Tired

Ето това са ни плочките .....

Eva_Beva страхотни плочки  Shocked Shocked Shocked....супер се радвам на такива свежарски бани Peace

Последна редакция: пт, 20 фев 2009, 08:41 от maichenceto

Общи условия

Активация на акаунт