12-та финска тема за приятелството и любовта

• 18 143
  • 276
  •   1
Отговори
# 90
HugДъндурчее,много ме кефи тоя твоя заек,как само си мърда веждата,хехе,и много ми е интересно..какво ли казва? Laughing Thinking

ЛЕКА НОЩ  НА ВСИЧКИ newsm46!

Хехе, на мен ми прилича на Стоичков по време на мач  Joy А ти що така питаш, на теб на какво ти прилича  Mr. Green?

# 91
Марги има и още, но все си мисля,че ти си по-напреднала и тези уроченца ще са твърде елементарни за теб.

Ео а какво стана с другите университети? И аз съм замислила нещо за моята магистратура, но ще пиша повече когато имам резултати,че обикновено от много приказки накрая нищо не става  Sad

Валенце кофти ми е за теб,че не си доспиваш. Дано да намериш компромисен вариант.Незнам как е при вас , но във Финландия съм чувала,че ако съседите чуят,че бебето да плаче дълго време могат да решат да извикат полиция,за да проверят дали няма нещо нереднo (така е и с кучешки лай). Има доста случаи на родители-алкохолици,което е доста тъжно, имайки предвид добрата социална система на страната.

Едно допълнение да направя за тези ,които се интересуват: излязъл е новия българо-фински разговорник,издателството е Грамма, струва 9 лева. Много е добър, с транскрипции на български, както и обяснени граматически правила във финския език. Във Финландия се продава на 10 евро.

На всички снежинки лека нощ и сладки сънища!!!

Последна редакция: ср, 18 фев 2009, 02:37 от ralivd

# 92
ДОБРУУТРО снежинчета мили  HERÄTYS! Herätys! Ylös siitä! Nouse jo!

Последна редакция: ср, 18 фев 2009, 08:23 от Bee.

# 93
Добро утро снежинки мили   love001
Пчеличко, мерсаж за кафенцето и закуската, абе с две думи страхотна си  hug само не разбрах що биеш горкото часовниче  smile3532
Рали, какво си правиш бе мило ти в 3 часа през нощта  newsm78 В твоя случай заека не прилича на Стоичков, а говори, Лека нощ Рали  smile3532  love001
Валенце, дано да може да се кротне малкия щурец скоро, та да видиш малко сън  Praynig

Момичета, няма да ви изброявам всички поименно, но се подреждайте, защото почвам да ви раздавам   love001 hug
Хубав ден

# 94
Рали, какво си правиш бе мило ти в 3 часа през нощта  newsm78 В твоя случай заека не прилича на Стоичков, а говори, Лека нощ Рали  smile3532  love001

Joy Joy Joy Ок, хвана ме. Вчера беше по изключение така до по-късно, но най-важното от всичко е ,че заспивам вече веднага щом си легна.

Пчеличко ама много е хубав този сервиз. Love it! Благодарност за прекрасната закуска!

Лек ден желая на всички ви!!!

# 95
В крайна сметка, от университета в Тампере казаха, че при тях по принцип няма проблеми да се местят студенти, защото осигурявали курс по фински. Само трябвало да пратя там разни неща  Grinning Обаче аз пък взех, че си взех изпита и Ицото вика да си седя тука до магистратура , и така. Значи ставало newsm78
Поне на някой друг да му е полезно  Grinning

# 96
 newsm78 И какво значи туй Ео??? newsm78
Май на Ицето не му се идва насам или поне не засега?
Я го дай насам...Ей ,Ице..Обещай да размислиш и след време ви чакаме тукааааа.... smile3521

# 97
A, по принцип той няма против. Ако трябва да съм честна, аз мисля, че никъде няма да го искат  Mr. Green, защото засега има само година и половина стаж работен...Което си е нищо. Та за това си мислех само аз да дойда, той да седи да се дообразова  Laughing Но в крайна сметка сигурно ще дойдем двамата малко по-нататък Grinning

# 98
А сега изчезвам да търся из нета  костюм на Пикачу Rolling Eyes,малкия иска за рожденния ден.Първо мислехме да е Супермен,купихме костюм,от БГ майка прати костюми на Батман и Спайдърмен...Аман вече викам аз от капризи.. NaughtyРазбрахме се туй/Пикачуто де/,да е последното,с което ще се маскираме за партито.Айде,че няма време...

# 99
Ако е IT специалист проблемът му е нулев просто... Peace

# 100
Сигурно полудявам хора..Намерих тука:http://www.akinaiblog.com/,само че няма да го доставят веднага...2 седмици ooooh!Да ми имате проблема LaughingАко някой може да ми помогне с някое линкче... Praynig

# 101
Ставам шивачка...резултата ще го видите другата седмица..
А сега ЛЕКА НОЩ МИЛИ ДЕВОЙКИ!

# 102
Добро утро момичета!
Ето кафенце за всички:

# 103
Доброооо утрооооо  сладурки Hug

Пчеличкооооо, ама много ти е хубаво кафето, ах че хубаво ухае  Hug ненадмината си  Peace
Как сте момичета? Какво правите? Как върви при вас?
Пишете два реда, аз съм ок, опитва се нещо да ме боли гърло ама от снощи почнах превантивни мерки, за да не се излагаме.

Хайде хубав ден и много  Hug от мен   bouquet

# 104
 StopНЕ,НЕ,НЕ....Сутрешното кафе си е твоя привилегия,ти го въведе тук,затова много те моля да се вземеш в ръце Laughing Wink.От понеделник си ти наред  love001

Общи условия

Активация на акаунт