Отговори
# 120
Заки,честит първи зъб на малкия,много са ти хубави децата  Heart Eyes
Ох и аз съм потресена от сумите,които пишете за РД  #Crazy Ние утре ще ходим да резервираме заведението,то си е съвсем нормално заведение/не е кръчма/ в менюто има всичко,просто точно до него,даже аз помислих,че са заедно има детски център,който е на други собственици и се получава идеално,защото хем ще си пийнем и хапнем подобаващо на разумни цени,хем Нати ще си играе на няколко метра от нас в детския център  Party
Хайде най-после и аз да пусна едно клипче на Нати,което не се е изтеглило цялото,ама нищо поне ще я видите в действие,не само на снимки http://atanaskastankova.multiply.com/video/item/1/DRAFT_S6303201.AVI  Grinning Тези дни ще кача и клипчета като върви,вече много задобря и в събота ще й правим прощъпулник  Grinning
Лека вечер!

# 121
  • София
добро утро! Hug

Честити месечинки на Елена-на мама nasya,Димитрис - на  мама Marinela flo,Никола и Георги на Савина,Даниел на Сиела!

Космо,на мен нещо не ми се отваря клипчето,да не би да не е публичен.

Жори си намери ново забавление тук - застава на прозореца да гледа колите и вика "бръм-бръм". Mr. GreenВ Белгия бяхме в къща и минаваха 1-2 коли за деня ,а тук сме на доста оживена улица и много се кефи.

Хайде да се организираме за срещата ,че ще започнат РД всеки ден и съвсем няма да се видим.

Весел ден! Hug

# 122
  • София
Хайде и аз да се включа, че ще ме забравите  Blush

Със закъснение да честитя и аз на Нефертити- радвам се заедно с всички мами и ви желая щастие!

За РД - и ние ще празнуваме в клуб, но не мисля, че всичко ще излезе повече от 250-300лв...

В неделя ще правим прощъпулник  Party Беше планувано за днес, ама вчера се замислих, че е петък 13ти и го отложих...

# 123
  • Sf
Някъде из форумите четох, че в подлеза на НДК, на мястото на Мултиплекса, са направили заведение с детски кът. Не сме го пробвали, но ще го направим преди рождения ден - ако ни хареса, там ще караме. Надали ще излезе хиляда лева - няма да ангажирам целия кът, просто ще оставя Лиза там да я забавляват за няколко часа. Тези пари и на мен ми се виждат доста за един рожден ден, особено на тази възраст - самото дете освен евентуалния стрес, какво ли ще разбере.

# 124
  • Sofia
Добро утро!
Лори, къде ще правите ЧРД? ще дадеш ли повече информация, защото на мен също ми се вижда много голяма сумата от1000лв. Другият вариант, който обмислям е, да няма такава богата почерпка за възрастните, а малко сладки, торта, и за пиене разни неща. Тогава ще отпаднат към 500лв за кетеринг.  newsm78
Просто стоим и си мислим, че за тези пари ще му купих толкова много хубави играчки, с които ще играе всеки ден.  ooooh!

# 125
   Здравейте всички.    Hug

Заки, честито озъбване. Много са ти сладки дечицата. И аз се чудя как се оправяш с тях. Лили така ме изтощава, когато сме сами през деня, че едвам чакам мъжа ми да се прибере и да ме отмени.

Чили, и аз си мислих за възглавницата. Кога ли трябва да започнем да ги слагаме на такава? Лили нон стоп си играе с нашите, но само на земята. Ляга и започва да се приспива сама, като си пее, но в леглото не съм я пробвала. И ... честито за пишкането.    thumbsup

Пипи, много е сладък Калоян. А това за самотоятелното заспиване все едно аз съм го писала, с тази разлика, че Лили седи в леглото за около 5 минути. Но и аз имах един такъв пробен ден и тя заспа на ръцете ми в 16.00ч. Не за друго, а защото аз се уморих и ми писна.

Космо, и на мен не ми се отваря клипчето.

Лори, как ще ви забравим.    Hug   Весело изкарване на прощъпулника и после искаме снимки.

# 126
Здравейте,
момичета ще се вкл.по-късно,че съм на работа,но спешно ми трябва да ми кажете какво ползвахте за хремата на децата и как се ползваше,за да купя на малкото ми.Пак е хремав ,сигурно от зъбите.Но ще го пращам с  баба му на село и искам да му пратя от тези капки.
Благодаря ви .
Честити месечинки на всички бебета и Честити годинки на порасналите.

# 127
  • около Варна
Хей, къде се губите мартенски мами, никаква активност напоследък, нашата тема все е в края на страничката.

Благодаря на всички, които се включиха по проблема с майчинството, аз мислех да си пусна отпуската за времето до следващия болничен, но ако ще си вземам каквото до сега няма смисъл.

Пипи, много е сладък Калоян с новата прическа. Аз реших днес да я оставя без следобеден сън, ако ми издържат нервите, защото хем не заспива, хем е крива, че и се спи и да видим вечерта дали ще си легне преди 11. Утре ще пиша дали е дало резултат.

Заки, честит ти озъбен момък. Големи са бонбони и двамата Heart Eyes

Ева започна да става твърде смела и вече никъде не мога да я оставя. Последния хит е от килимчето си за игра да ляга по нос на паркета и от там нататък не може нито да пълзи, нито да се изправи, лежи си и ми чисти пода. Голям глупчо, има желание да става и да се движи, ама като не може Mr. Green

Деси, не знам за нещо конкретно ли питаш, но аз избягвам капките да не и увредя лигавицата, че често взе да се случва да е болна. Сега слагам клеева тинктура 5 капки в 10 мл. физиологичен разтвор, редувам с лайка, капя често и почиствам с помпичка. Мисля, че има ефект, защото тоя път сополките и изтичат от носа, а не слизат към гърлото/да чукам на дърво/

# 128
  • София
Деси,Жори не ми е боледувам и нищо не съм давала,но клеевата тинктура е добра и вит. Ц също.

# 129
  • София...........
Здравейте:)

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ! baloni

Рождения ден на Ясен мисля да го правим в някой ресторант и засега сме се спряли на Ниагара, защото ще сме само родата Wink Много е малък , за да разбере нещо от детския кът, а и на повечето ни приятели децата са от 10 годинки нагоре  Sad

Диди, приветствам избора ти за клуб "Пчеличката Мая" Peace - клуба е много хубав. Ние там ще правим детското парти за рождения ден на баткото.

# 130
  • София
Galiushka, партито ще е в Таласъмчетата. За децата ще излезе 80лв. + 60-70лв. торта + 100 -тина лв. някаква почерпка за родителите ( у-ката на клуба каза, че за родителите може и само по кафенце  Mr. Green , но няма да съм чак такава скръндза де ), а и като празнуваме в къщи с бабите и дедковците ще трябва някакъв пазар- 50-100 лв. и това е! Пак не е никак малко мисля! Ама то винаги смятам, смятам и накрая все излизат повече разходите  Confused Ама сме толкова на червено, че ще се стягам с тия харчове - никакъв ЛР, никакъв шопинг  Naughty
Тинче,  Hug Как върви диетата? При мен ( пу-пу! ) доста добре  Sunglasses А дъщеря ти е голяма прелест!
Деси, и аз ползвах Клеевата тинктура като Виви и страшно й помагаше - капките не бяха толкова ефикасни!

Доста от вас казват, че децата им не биха разбрали нищо от детският кът.. Еми пък страшно се забавлява - хем се кефи на многото нови играчки, хем на децата... Аз заради нея ще го правя в детски клуб  Peace

Последна редакция: пт, 13 фев 2009, 13:47 от lorisita

# 131
  • София
Лори,аз също си мислех за Таласъмчета и точно такива сметки си правех.Пък и мисля само майки с деца да каня и то през деня,та плата с ядене и т.н. няма да включвам.
То докато го излисля и няма да мога да запазя място сигурно  ooooh!,но понеже е през седмицата и през деня,се надявам да има.

Весел прощапулник в неделя! Hug
А ти да покажеш някоя снимка на отслабнала Лорисита!На коя диета се спря?
Аз все се каня да започна пак Дюкан,но все отлагам и от няколко месеца вече не съм на диета.

# 132
Привет и от мен
Хей момичета днес за мен си е един празник,не може да не почерпя

Най-после милите франсета ми изпратиха цена за операцията и даже и от нея съм доволна newsm44 newsm44 newsm44
Малко ми е превъзбудено,че това беше последното което чаках като информация.
  Весел  ден на всички Hug

# 133
Здравейте и от нас Hug

Ние днес бяхме на консултация,резултата 11.500 и 79см,доволна сьм Laughing

Много скьпо ми се вижда 1000лв.за РД,направо не повярвах.
Ние вчера резервирахме заведение за РД на Денис,сладкарница сьс детски кьт.Излиза много по-сносна сумата,някьде около 300лв.Ще бьдат само деца с родители,а иньче вечерта ще го правим в кьщи сьс роднините и някой приятели.

На всички болнички и хремави бьрзо оздравяване.

Хубав ден на всички  bouquet

# 134
Привет момичета! Не съм писала скоро,но ви следя от време на време Naughty
Да честитя 1 рожден ден на сладките ни Лили и Теди! Да са живи,здрави и много късмет да имат  newsm10
Нефертити,да ти е жив и здрав малкия Димитър!Много щастие и усмивки да има в живата му smile3525
Ние още не сме проходили,но скоро и това ще стане,защото вече стъпваме доста стабилно.Опитва се да говори и е много смешна.батко и се казва Марти,а тя му века Нати newsm62.
Да ви питам,освен попара какво друго им давате за закуска на бебоците?Крис попара и кус кус не ще.Все още и давам мляко,но ми се струва,че вече е голяма да закусва с него newsm78
Как ми се иска и аз да можех да дойда на някоя от срещите,но за съжаление е невъзможно Weary.
Пожелавам ви хубав и усмихнат ден

Общи условия

Активация на акаунт