Веси, много се радвам за добрите новини.
...

Веднага да казваш какв адиета си започнала и е толкоз ефективна.
Ми свалям със скоростта на ранен охлюв ама свалям
.Дано следващия път да улучи гърнето.Моят и тя все ми спретва разни номерца-да напишква мен или баща си,или да разлива нещо,да дърпа покривката на масата в кухнята с всичко отгоре,ами махнах я и ще караме известно време без покривка.
,важното е,че прави опити да го казва,а какво излиза накрая,ще си говорим след половин година за бисерите на децата.
Ееей Рони, направо се задавих от смях!!! Ще я изям тази усмихната палавница!
Мъжо никога не се сеща - той има хиляди снимки с Еми, а аз броени... Аз предлагам да ви направя едно ревю на живо
) за по-сигурно.
Може би люлинските клубчета са по- евтини. Ама, не- и тук за 10 деца е 80лв. Не помня точно менютата колко бяха, тортата си я внасяме отвън- 30- 40лв. Една е предостатъчна, особено за РД на бебе. Но и като станат по- големи децата никога не я изяждат цялата. Практиката в клубчетата е първо да сервират на децата и после от същата торта дават на родителите. Остана почерпка за майките и татковците. Няколко плата с хапки и сандвичи и кафенце, или каквото там всеки си поръча.... Ами сметката не е надвишавала 250лв. Освен сега, заради финансовата криза цените да са се повишили 
Поне засега си спи на леглото. Татко й известно време я взимаше при него през нощта, но тя реве.
Нати пък се веднъж като се изака на гърнето,слезе на килима омаза си дупето на него и се засили да бърка в гърнето

Върхът е един червен лачен шлифер, с лента за коса и обувки. Само чакаме да се оправи малко времето и да започваме да се контим 

и