Отговори
# 150
  • Sofia
Разбрах най-накрая как се слагат картинки, по-добре късно отколкото никога  hahaha То било полезно да не можеш да спиш.
Та сега да почерпя за хубавия празник, защото съм влюбена и да пожелая много любов на всички!

# 151
  • хасково
Добро утро!
Честита месечинка на днешните ни дечица!
Честит Свети валентин!Обичайте се и бъдете обичани! Heart Eyes
Лори,честито прохождане на малката Еми!
Веси,радвам се че си доволна от новините от Франция! Hug
За закуска му давам попара,кисело мляко с бисквити или супата от кухнята от предходния ден.
Рони,голяма сладурана е малката Али,какви нимера ти спретва само... Grinning
За рождения ден,мислим бебешко парти в заведение, а вечерта с бабите и дядовците,но има време ще го доуточним.
Това е от нас!Хубав ден с малките ни сладури!И весело изкарване на днешните празници1 Heart Eyes

# 152
  • София
добро утро!

Честити празници на всички ,да ги съчетавате в едно и да сте вечно пияни от любов!

Честити месечинки на Алина на мама Къдричка,Александър Майкъл-на мама Slavomira,Катерина-на мама Boomerang,Божидар -на мама Vili Jov4eva!

lorisita
,аз съм За ,хайде и дата и час да видим.

tzvetak,тази красавица Аннабел ,ще е невероятна с новите придобивки! Heart Eyes

desi.a,аз давам от доста отдавна бискитки,хляб и т.н.Тези дни му дадох и солети,мнооого му хареса.

Весел ден на всички! Heart Eyes

# 153

Честита месечинка на Али, Катето, Александър-Майкъл и Божидар!
Веси, радвам се за хубавата новина. Стискам палци и нека скоро всичко това да остане зад гърба ви.
Пипи, честита прическа на твоя сладур. Много по-голям изглежда така Кико.
wiwi, страхотен аватар.
Заки,много са пораснали Йоанка и Деян. А колко кротки изглеждат на снимките...... а иначе само ти си знаеш! И честит зъб на младежа.
Рони, браво на малкото зайче за гърнето. Много ни е смешно, обаче детето си е действало съвсем по протокол и заслужава похвала. Да я нагушкаш много от нас.
cosmo, разгледах ви всичките клипчета. Браво на Нати за ходенето. Много сладко си приказва на люлката.
Надето, лентичките против хъркане действат. Моят мъж, обаче, беше болен 3-4 дни и тогава дори с лентичка хъркаше, защото си му беше запушен носът, но сега от два дни пак не хърка.
radi, честито ви пролазване. Ще заключваш шкафовете и ти в скоро време.
Лори, честито прохождане на Еми. Да направиш много снимки и клипчета на прощъпулника.
Цитат
Доста от вас казват, че децата им не биха разбрали нищо от детският кът.. Еми пък страшно се забавлява - хем се кефи на многото нови играчки, хем на децата... Аз заради нея ще го правя в детски клуб   
  Peace и аз така
Ванеса засега приема добре кухнята, мъжо също, дори вчера такъв глад я беше налегнал, че само отваря устата и ако не и дам веднага - подвиква разгневено, а вечерта си изяде нейното ядене, яде и с мен, после и с мъжо и още искаше! Shocked Това никога не е било!
За колелото на малкото Къдриче и аз искам да знам отзивите и цената, ако може.

# 154
Здравейте.Честит Свети Валентин.
Ние пак сме болни,Йоанка е с тем.трети ден и пак 38,6.Ужас.До 10 месец не бяха боледували сега какво им става.

# 155
Честит Св.Валентин!!!
Ако празнувате и двата празника, то ви пожелавам да бъдете - Винаги пияни от любов!!!

Честити месечинки и на всички бебоци празнуващи днес!

Лек ден!!!

# 156
ЧЕСТИТ СВЕТИ ВАЛЕНТИН И ТРИФОН ЗАРЕЗАН. ЖЕЛАЯ ВИ ВИНАГИ ДА СТЕ ОБИЧАНИ И ДА РАЗПРЪЗКВАТЕ ЛЮБОВ НАВСЯКЪДЕ.

ЧЕСТИТО И НА БЕБЕТАТА С МЕСЕЧИНКИ.

Лори, радвам се, че диетата ти е харесала. Явно си стриктна и имаш добри резултати. А за снимките - половинката да не се чуди и мае, а тази вечер да ти направи една фотосесия.    Wink

Рони, много ме разсмя с тази случка. Но трябва да кажа и едно голямо БРАВО на малката Али, че все пак се е опитала да си свърши работата без да притеснява мама.

# 157
Честит празник на всички, кой каквото празнува, но Зори го е казала много точно !   Hug

Ето линк към колелото http://www.laredoute.fr/vente-tricycle-de-luxe.aspx?productid=32 … tegoryid=49061678
а ето коментар на Къдричка за колелото
Някой може ли да сподели мнение за тази триколка http://www.laredoute.fr/vente-tricycle-de-luxe.aspx?productid=32 … tegoryid=49061678 Мисля, че съм я срещала някъде, но не съм сигурна дали беше точно тази. Доколкото разбирам, седалката и дръжката се регулират. Моля, който я има да каже дали е така и изобщо дали си заслужава.

аз поръчах колелото за дъщеря ми и мога да кажа, че си заслужава на 100%
вярно е, че тук има подобни за по 50-60лв., но няма нищо общо като изпълнение
от 1 седмица се придвижваме само с него навън, много ми е удобно, всички ни заглеждат и ме питат откъде е, защото не са виждали тук толкова цитирам "хубаво"
всъщност продават се и в Бг, аз ги видях в един магазин в София, на Черни връх - 250лв., ако някой иска да го види на живо, може да отиде там да разгледа
маха се всичко, бебешката облегалка, коланите, отстрани предпазителя, остава си обикновена триколка
изглежда много здраво, надявам се да излезе такова, с племенниците ми се изпочупиха 3-4 триколки с дръжки и то за няколко месеца, предимно дръжките се чупеха.
това е общо взето, аз съм много доволна от тази покупка  Grinning

ето и снимка

Рони , твоята принцеса ме разби от смях, но е много умно детето.
Веси радвам се че си доволна от отговор на Франсетата. От тук на татък дано всичка мине като по вода  Heart Eyes
Пипи, Кико сега изглежда като детенце а не като бебче. Много е сладък.
Ради много добре се справя Оги. сега ще видиш колко бързо ще задобри това упражнение и ще е като хлебарка.
Заки дано Йоанка бързо се оправи и честито зъбче на Деян.
Лори честита ти проходила принцеса. Да пуснеш снимки и клипчета от прощъпулника  Heart Eyes
За РД предполагам няма да сме малко, но няма и да сме много. Още не съм правила списъка с гостите. Сигурно ще е в домашна обстановка, и разходите ни няма да са толкова големи, защото мисля че и бабите и дядовците ще помогнат (надявам се  Crazy)
Сигурна съм че съм пропуснала някой, но ме дърпат за крачола.
Весел ден на всички.

# 158
Честит празник на всички ,които празнуват-да сте винаги пияни от любов !!!newsm51 Kissing Heart Two Hearts
Честито на порасналите бебчета Hug
Не съм чела много ,защото бяхме  болни и нямах много време -вече сме по добре ,поне нямаме температура Praynig
Лек ден на всички !!!

# 159

Честито на всички именници и празнуващи по разни поводи.
Честито на влюбените и на опиянените.
Кажете ми тази лайка как я правите за да я капите в нослето.
И странното е че днес няма хрема.Даже тази нощ си е спал много спокойно,дали защото му изби 5-тото зъбче.
Незнам вече,но като се разсополяви и все едно аз съм болна.Много ми става гадно.
Хлябче давате ли им сами да си ръфат и какъв /по-твърд ,по-мек/.А бисквити и солети сами ли си ги гризкат.Много искам вече да му давам ,но все още ме държи страха от предишните ни давения и сега.........Но все някога ще трябва да започна да давам ,немога до първи клас да го държа на каши.
Ама съм и аз една smile3511 Яд ме е на мене си ,че съм такава пъзла.С баткото не бях така.На тази възраст си ядеше вече всичко и даже от нашата храна,пък този малкия нищо не му давам.
Оф айде стига съм се оплаквала на такъв хубав ден.-още повече че снощи бях на женско парти и си изкарах страхотно.Още ме държи настроението.

# 160
  • София
Деси,аз на Жори от 6-7м. му давам да си гризка сам ,никога не съм му държала аз.Давам му всякакъв хляб - и кората и мекото,както дойде.Бисквити и солети също сам държи и гризка.Сега тия солети са му голям кеф,защото като отхапе и се чува шум от гризване и си се радва сам. LaughingОбикновено гризва няколко последователни пъти и тогава ги дърче.И мен преди ме беше шубе,но свикнах,защото той пък се дави всеки път като пие вода ,ама всеки път просто.Чак вода от нослето излиза понякога - ама не мога да не му давам.

# 161
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!!!

Минавам само да се похваля, че днес пробихме на Али ушите  Grinning Доста си поплака, обаче сега ми е голяма госпожица  newsm03

# 162
   Честито на малката госпожица Али. Искаме снимки

Деси, и аз по това време (като Зори) почнах да давам на Лили да си гризка сама бисквити и хляб. Солети давам след като навърши рождения ден, дотогава не съм давала солети. Ябълка не й давам, защото няма много зъби и не може да я дъвче (а тя не се топи в устата, като солетите и бисквитите) и се дави. Банан също не й давам да яде сама, защото й е много интересно да си го мачка между пръстите и съответно не го яде. Но винаги съм близо до нея, когато й давам да се храни сама, за да реагирам, ако има нужда. Чела съм, че е важно децата да се хранят сами с ръчички, за да могат по-лесно да се научат да се хранят с лъжичка после.

# 163
  • около Варна
Честит празник /Свети Валентин или Трифон Зарезан, или и двете/!
Честито и на именниците днес!

Рони, давай снимки на мацката.

Заки, бързо оздравяване!

Деси аз лайката за нослето я правя както правя чай с пакетче, само че с по-малко водичка да стане по-силен чая.

Галинана  Hug

Сега да ви кажа резултатът от моите опити за превъзпитание - пълен провал. То се е видяло, че това дете ще ме превъзпита мен, а не обратното, ако ще и още десет педагогики да изуча ooooh! Вчера я оставих само с един сън на обяд, търпях я три часа да се криви до осем и половина, хапна и заспа, ама не в кошарата, а пак на люлката. Към 1 и 30 през ноща, аз не бях заспала като хората като викна, до 4 часа не мога да я приспя. Нито иска да лежи в кошарата, спи и се, при нас в леглото реве, не дава да я гушнеш, абе ужас, накрая след час люляне заспа, преместих я в кошарата пак се събуди, пак мрънкане, сутринта в 7 стана да яде. Аз се предавам вече, отказвам да се боря с нейното безсъние, надявам се все някога да се научи да заспива сама

# 164
Честит Св.Валентин!Бъдете много обичани и обичащи  bouquet
Благодаря ви за отговорите за закуската,но моята кокона като не ги харесва и попарите и кук куса.Какво да я правя?Ще и давам още малко мляко пък после ще и мажа филия Laughing
Шоколадово бонбонче,абсолютно си права.Ние в къщи на баткото му викаме Мати, тя Нати,ми то си е все едно и също WinkА що се отнася до бисерите,ще пада голям смях като проговорят.Аз на баткото му имам цял лист с тях.И до сега си казваме някой от тях в къщи Joy
Приятно и много вълнуващо изкарване на празника Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт