Отговори
# 15
Милите ми сладурани Simple Smile Цяла тема кръстили на тазманийския дявол!
Да ви благодаря от нейно име и да споделя: понеже лудите й родители още не са я уморили от скитосване, тя реши да им го връне като едновременно успя да развие повръщане с диария и температура 39,4. Ако знаете така колко бързо се учи испански - лекарите не говорят английски, а в спешното няма преводачи! Сега оздравява - само цвета е на китайче - и сме отложили всички палнове за празнуване!

Много често си мисля за вас! И много ми липсвате! Но пустото му време за нищо не стига - работа, детето, домакинство и припадане в кревата и следващия ден отначало!

Много се радвам за Нефертити! Толкова се молех!

И от време на време качвам снимки в slavunder.snimka.bg и няма парола... Simple Smile

Много ви обичам, слънчеви мои! Благодаря ви, че ви има   bouquet

# 16
Зори благодаря за прекрасната тема !   bouquet

Славундер супер че се разписа. Виж и тук има много поздравления за Тедката http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=368612.new#new

# 17
Пльос и ний' тука Hug

П.С. Опаа гледай ти какво височайшо посещение сме получили докато се разпиша Laughing
Всичко ще е наред Славундер - крушата сливи не ражда Peace Hug

# 18
  • София
Ей Славундер,радвам се че писа. HugДано се оправи бързо малката кукла! Praynig

И ние имаме от тези чорапи с кожа,но са му доста големи на Жори и се спъва в тях,та сега си ходи само по обикновени чорапки.

Моят маймун от известно време като чуе музика и започва да си върти много смешно главата,като понякога се мята като металист направо  Mr. Green,само буйна грива му липсва. LaughingЕто едно клипче,но тук го дава по-кротко.http://jorigree.multiply.com/video/item/44/44

# 19
  • Бургас
Добро утро от мен!
Славундер,и аз се зарадвах,че си се разписала.Дано малката се оправи бързо и да няма и помен от неразположения!
Честита ни нова темичка!Нека дса е пълна само с добри новини!
За обезопасяването-ние не сме обезопсали никъде и Мимка все си намира къде да се удари,но не по ръбове,а по гладки повърхности.Ние през по-голяма част на деня ако не сме навън,сме в кухнята,и вечно ми рови в шкафовете и иска да вади всичко просто,за да го разгледа и хвърли.
Като се доближа до нея винаги протяга ръчички да я взема и като не го направя,настава неистов рев.Ето и снимчица:
http://img152.imageshack.us/img152/1986/imgp1407hq3.jpg
Аз може и да съм единствената майка,която не носи бебето на ръце,може би по 10-15 минути на ден.Тя плаче разбира се,но мен ме боли и кръста и няма как да я нося много време.Вие как сте,носите ли ги на ръце и ако не,как реагират.
Ради,наистина се надявам нещата при вас да се оправят,стискам палци.
И Мария има от тези чорапки с кожа още от 6-тия месец й слагам,но много й се изхлузват и на нея и се спъва.
Желая лек ден на всички!

# 20
  • София
Добро утро момичета
Честит рожден ден на Теди
Честито Момченце на Нефертити !!! Да е жив и здрав малкият Димитър. Много да слушка мама и тате, да спинка и да папка. Да порасне голям !!!
Нас ни нямаше една-две седмици бяхме на гости при бабите в Благоевград.
Малкият направо пощуря там - голям апартамент много места за чупене на главата. Едвам го опазихме. Иначе и той инат лази си и не мисли да става да ходи. А като го хванеш за двете ръчички тича и не спира.
Славундер, това е положението. Дребните се разболяват винаги в най-неподходящия момент. Ама не можем да ги виним. Ще го отпразунувате като оздравее. Дано вече малката принцеса е по-добре.
Ние в къщи сме с пантофи. Не са му кои знае колко присърце и си ги събува от време на време и продължава по чорапи. Май и аз ще търся от този вид с кожата.
Мислкех си да му взимам колани за прохождане. Някой ползвал ли е? Имат ли ефект?
Приятен ден на всички

# 21
Добро утро и от нас!

Шоколадово бонбонче, аз също не го нося на ръце. Е, гушкаме се, но само по малко. не искам да го свиквам, а и вече натежа, затова го оставям на пода да чисти вместо мен Simple Smile От скоро започна да лази, иначе и в проходилката по малко го оставям.

angels_zg , явно сега децата са на тази вълна, гледам че много дечица го правят. Аси пък се клати напред-назад като чуе музика, или аз като му пея  Crazy

# 22
  • Sofia
Здравейте в новата тема.
angels_zg  и от мойте единият прави така. Също и докато го храня си върти така главата което ме побърква.
Чорапки с подметка и ние имаме, но много им падат. Имат и буйки на колев и колев, но и тях събуват. И чорапите си събуват. Единият и пижамата си съблича, сутрин редовно го намирам по боди. Отказала съм се вече да обувам каквото и да е.  ooooh!
Не ги нося на ръце никога. Само като ги пренасям от едно място на друго.

# 23
  • София
добро утро!

Честити месечинки на Сиана-на мама peps791223,Eмилия на  titilina!

Шоколадово бонбонче
,много е сладка Мими! Heart EyesЖори изобщо не иска на ръце и ако го взема ,започва да рита и да слиза.Иска само да си ходи сам.Откакто е проходил е много лесно - сам си обикаля ,намира си забавления и играчки.
При нас носенето е при заспиване,но не при всяко де - на периоди е.

Весел и слънчев ден!

# 24
Здравейте и от нас
днес малката е по-добре,не вдига Т,но все още кашля лошо,ще се оправяме.
   От много оператори на прощъпулника,се оказа че снимки почти няма,а клипа от самото търкаляне е разделен м/у камери и апарати ooooh!,всеки блеел никой не снимал като хората.Тези дни,ще се опитам да ги събера,за сега имам само това http://monikadel.multiply.com/video/item/15/15  ,     http://monikadel.multiply.com/photos/album/9/9
  Слънчев ден Simple Smile

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 10:31 от vessi122

# 25
  • София
Тинче виж дали това ще ти е полезно за Лили: http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=77_169&products_id=3699

# 26
Леле,Зори,изглежда6 страхотно  bouquetбраво на теб!
И Карина има такива 4орапки,но постоянно ги сваля.При нас не вър6ат работа и по цчл ден сме с обув4ици или пантовки на КК.Мисля че са много удобни,лесно се обуват,държат глезена стегнат,не й изпотяват краката.Ина4е и тч денси постоянно,дори ве4ер аз й пея да я приспивам,тя ми танцува в леглото Laughing
Много гледа телевиция,един бебе6ки канал,нон стоп сме на него и цчлото й внимание е там.Гледа,но не иска да е сама,трчбва нчкой да гледа с нея,ако я оставч на земчта,запо4ва такъв рев,4е предпо4итам да я държа.Не знач дали се събира и 4ас през деня да не е в не4ии ръце.И като ходи пак иска някой да ходи с нея Crazy
Ники,преди около 2 месеца Карина бе6е с 39Т и ч свалих с Хексалгин,оба4е само лекар може да го предпи6е.Преди него й давах какво ли не,свалч6е за малко и после пак вдига6е,а с този Хексалгин,дадох само веднъж и край с температурата.
Славундер Heart Eyes Heart Eyes
Извинете ме за правописа,но сме с нов комп и още не съм му свикнала,не знайно защо клавиатурата му е разли4на от предния!

# 27
  • София, Борово
Приветки на всички  bouquet
Зори, със глас съм се смяла на клипчето на Жори Grinning Да го нагушкаш от мен! Виктор пък изрвенува, като гледах клипчето на Жори и Моника. ooooh!
Веси, много весело сте изкарали. Браво! Целувки на Моника от Вики и мен Heart Eyes
Гледах и снимкте на всички - много са сладки дечицата Heart Eyes
Janett, Славундер, радвам се да ви видя  bouquet
Веси, благодаря за кафенцето - сега отивам да си го пийна с цигарка.
Аз започнах да извеждам Виктор без количка, естествено когато е за 20-ина минути и ми е много лесно така.
Поздрави на всички и хубав ден Hug
Благодарности за прекрасната тема!  bouquet

# 28
  • около Варна
Хайде да се запишем и ние, ходихме до кухнята преди малко, но голям студ и май няма да се излиза днес повече, че и без това носа тече здравата.

Честита рожденичка на мама Славундер/със закъснение/!

Ангелче двете с Ева паднахме от смях като гледахме бъдещия певец и настоящ денсар Жорето Laughing. Евка от доста време танцува на музика, но като маха интензивно ръце и крака, много е смешна.

Веси, Миника е много сладка как внимателно прави своя избор, все пак не е шега работа.

Шоколадово бонбонче , много е хубава Мимка на снимката. Аз също не нося Ева, пък и тя няма желание слава богу. като и омръзне да си играе някъде подава ръце, а като я взема и почва да се криви да я оставям.

Ради, стига неприятности бе мила, много ти се събра, и не се притеснявай да ни "натоварваш", нали затова сме тук да си споделяме. аз ден през ден като ви се оплаквам за нещо Blush

Жанет, къде се губиш, дай малко снимки на куклата, че не сме я виждали от бебе.

Ева в къщи "ходи" с чорапки с гумена подметка, доста са стегнати и не може да ги сваля, но пък им гризе подметките за сметка на това.

# 29
  • София, Борово
Виви, как си ти? Ритка ли вече бебко? Може да си писала някъде, но аз нали съм заплес..
За носенето - носим се много. Идва при мен и протяга ръчички да го гушна или ми прегръща здраво краката Heart Eyes
На Вики му е мнго смешно, като ме види гола - при вас как е? смеят ли ви се децата? Научил се е да ми вдига блузата и да си вкарва палеца в пъпа ми и пищи от кеф Joy

Общи условия

Активация на акаунт