Отговори
# 225
  • София
"Публикувана от: zaki
най накрая на 5 тия ден разбрахме от какво ми е болно детето- от шеста шарка Розеола
бах ти ужаса не бях чувала за такава шарка и не се знае от къде се е заразила."
И при нас така. Днес ни избиха пъпките. Сега 5 дни ще си седим в къщи, да не заразим дечицата в парка.

# 226
  • София, Борово
Абе хора, това не е шарка. Виктор също изкара този вирус преди месец и  бях пуснала много инфо тогава. Просто я наричат така, но няма нищо общо с шарка. Обрива е следствие от високата температура.
Обрива не е пъпки, а петънца, които не са релефтни.
Щом ви е избил обрива, вече сте здравички Hug

# 227
С какво се характеризира тази шарка? Какви са симптомите?
Вчера на Елора й избиха две много странни пъпки на лицето. Не съм й мерила температурата.
Кажете да знаем за какво става дума.

# 228
Здравейте и от мен  Simple Smile
Със закъснение искам да честитя рожденния ден на Коки!
Честит рожден ден Иве!Всичко най-хубаво ти пожелавам!За прахосмукачката-много се страхува и баща й я гледа в другата стая докато изчистя.
Шоколадово бонбонче,пожелавам ти да се справиш отлични с подготовката на РД на мимка и да си изкарате страхотно  Party
Ради,дано се оправи кученцето ти  HugЗнам какво е да изгубиш куче,още не съм го прежалила  Sad Само,че моето някой го застреля докато се разхождаше навън  #Cussing out Беше много тежко за цялото семейство/баща ми плака като малко дете за "сина си"/
Ох за тези колета много се чудих.Сестрата на мъжо ме попита дали искам да подарят такова на Нати за РД,даже и го харесахме в един магазин,но се замислех къде ще го ползвам и не измислих затова се отказах.Ние нямаме паркове наблизо,като излизам ходя винаги на дълго разстояние от дома,пресичам булеварди и винаги излизам за дълго време,часове 2-3-5 и просто няма как да изляза на разходка с триколката,защото Нати няма как да спи в нея.Единствено може като се постопли времето и татко й ни извежда събота или неделя в морската градина да го мъкнем в колата и него и количката,но пак не виждам смисъл,защото ще й купим акумулаторна кола за Рд от паричките,които събере и по-добре да мъкнем нея в колата отколкото колело.
Ането,милата Али,предтсавих си лилавото й пръстче  Sad цункай го да й мине.Нати постоянно ни шамари всички вкъщи и наистина боли  Crazy, хапе ни налага ни,направо незнам такава хулиганка ли ще е и като поотрасне още,никой няма да иска да си играе с нея  Crazy
Ох олях се,спирам...
А щях да забравя Али и Жораче са страхотно дечица,много гушки от нас  Hug

# 229
има инфо ако пуснете търсачката,първо висока тем. над 38 която е два,три,четири дни при нас + разстройство или зачервено гърло и след това избива обрива.за обрива се дава калциев глюконат и вит.С,Розеола е пеленаческата шарка,боледували дечица до 3 годинки и се пренася не само от деца,а и от възрастни като приносители
обрива на нас ни започна от коремчето след това гърдичките и днес и гръбчето,по краката и ръцете няма

# 230
  • София
Според това което прочетох е вирус шарка, която засяга кърмачетата до 2год. възраст. 3 дни температура (нашата стигна до 39,3), червено гърло и диария. След това ни избиха пъпчици, които не сърбят и не го дразнят. До утре ще ги няма. Опасна е за зараза на бременни до 3 месец и бебета до 2 годишна възраст. http://www.evropea.com/sixth_disease.html ето тук пише повече.
Ради, ще оздравее кученцето и ще ви радва още дълго време  Hug Hug Hug Hug
Лека нощ на всички  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 231
Мами от известно време не мога да си променям профила  Confused Изобщо ми го няма бутончето най-долу-"промени профил" Някой знае ли защо така?

# 232
здравейте!
честити месечинки ..!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВА! пожелаваме ти много здраве ,щастие и любов...
Ането -много неприятно това ..да пострада детето а майката да не реагира....
Лорисита снимките са 4удесни......

Благодаря ви ,момичета за подкрепата която ми оказвате...-през всичкото време в което сме тук...утре по обяд ще е операцията..макар че доктора не е много положително настроен...повече от това не можем да направим..ще чакаме резултати от хитологиите да видим какъв е тумора.........
а да се похваля сега - в сряда най после ще направим заветната снимка...дано само доктора да не разбере от нея че сам ходила... Blush

и на после дно място тази вечер...
Триколките- големия на 1год. и половина кара6е триколката сам..но нашата е подобна на тези които Ането е дала само че без дръжка за контрол...

а както чета май и ние сме изкарали тази шарка..защото последния пут на Оги му изби обрив на корема пък ние помислихме че е направил непоносимост към антбиотика..но бяха само на корема и на гърдите тук там на крака и ръчички...хммммм newsm78

и така лека вечер че утре щее тежък ден  bouquet

# 233
Привет в този късен час!
Аз също поръчах триколката за РД на Ванеска (благодаря на Цвете и Къдричка за инфото).
Чили, честит да ти е гардеробът. Тръгвай на пазар! А за прощъпулника - можеш да си го направиш и в тесен семеен кръг.
ането, да гушнеш Али от нас. Бързо да и минава пръстчето. За картите на Памперс - все още имам карти, но нямам пликове към тях (така ми ги изпратиха), а не съм сигурна, че може в друг плик. Ако ти кажат, че може само с карта, ще ти дам. Аз вече получих играчките - уокър и жираф. Играта продължава до юни месец.
Лори, страхотни снимки. Голяма скица е Еми, чаровница малка. Много се смях на надписите към снимките! Кой е авторът? А тази снимка е невероятна: http://emilinikolova.multiply.com/photos/album/19#51.
Спокойна нощ от нас.

# 234
Здравейте!
Макар и със закъснение ще поздравя рождениците.
Коко, честит рожден ден! Все така бъди радост на мама и тате и се радвай на много игри, смях и веселие!

Иве, честит рожден ден и на теб! Бъди много горда и щастлива майка, обичана жена и любим на всички човек!

Ането, милата Али Sad как може така да пострада малката хубавица? Дано не я боли пръстчето. Колко голямо беше другото дете?
Ради, дано се оправи кученцето ви!
Лори, прекрасни са снимките на Еми. А погачата е направо фантастична Simple Smile

Моето дете е в период на голям рев.  Неприятното е, че тя пищи много пронизително. Не съм чувала нито едно дете да реве по-силно от нея. Аз се уморявам безумно, все по-често ми се случва да рева от умора и нерви. Не очаквах, че ще ми е толкова трудно. А всичко се усложнява и от ужасно подсеченото й дупе. Толкова е зла положението, че започва да пищи още като приближим до повивалника. А днес толкова се дърпа докато й мажех дупето, че накрая падна от около 80 см. височина и това тотално ме срина.

# 235
  • София, Борово
добро утро.
При нас "петата болест" "седмата - шарка - розеола" или "капилярната токсикоза" (това всичко са наименования на едно и също нещо) протече с висока Т до 39.8 гр. 2 дни, след акто спадна Т избиха петна. За обрива нищо не съм давала. Обрива е от 1 до 4 дни. При голям % от децата обрив няма, той се наблюдава предимно при много светлите бебета. Виктор нямаше разстройство, а само висока Т. Деца до 1,5 г. боледуват от нея, след това не.
Хубав ден и здрави дечица  bouquet

# 236
  • София
добро утро!

Честити месечинки на Никола-на мама Radost_ina ,Галя -на мама Iva-1977,Габриела-на мама Надежда ,Ани-на  мама Дима 78 ,Емилия-на - мама ralid!

Ането
,много мъчно ми стана за Али ,сигурно много я е заболяло милата,дано бързо се оправи пръсчето. Hug

Жори много хапе и му е като игра,мисли че прави нещо много забавно.Направо не знам как ще го отуча,че да не вземе и той да хапе така децата. ooooh!

radi^,стискам палци за операцията днес! Praynig

Лори,страхотна сладурана е Еми,много да я цункаш от нас! Heart EyesТи изглеждаш чудесно и определено се вижда ефект от диетата! Heart Eyes

Марги,в някакъв период са май,защото и Жори пиши много ,ама цирика направо с един тънък ,но мнооого силен глас и вечрно може да полудее човек.За дупето,дано се оправи бързо милото.

За тия триколки - тези дето Ането показва ми харесват,но нямат никаква облегалка и за толкова малко дете ще е уморително според мен за по-дълги разходки и верно трябва за другата година примерно.

# 237
  • София, Борово
Здравейте пак.
Днес следобед едно хлапе в Скай Сити ухапа Али Close Захапа я за палчето, ама така я захапа, че целия и пръст и нокът станаха лилави Sad А няма да ви казвам как пищя, целия Скай разбра за нея. Беше много гадно  Cry Майката на хлапето дори не я чух да се извини. Вече ще си имам едно наум, като общува с деца ooooh!

Милата Али... много ми стана мъчно..само като се замисля, че тепърва ни предстоят тия неща и настръхвам направо.
Ане, гушния от мен и Вики и да и минава, като на кученце (както казват старите хора) Hug

# 238
  • BG
Добро утро,

Честит рожден ден на Мария!Да бъде здраво,весело и щуро дете!

Илиянка,това е за теб!

# 239
  • Бургас
Здравейте,мами!
Честити 11-ти месечинки на децата,празнуващи днес!
Влизам да ви благодаря за пожеланията към моята пораснала дъщеря.Почерпете се за нейно здраве!Аз не мога да слагам картинки,но гледам вие сте го направили,благодаря ви.
Аз се справих вчера,сега съм сложила баницата да се пече,че в 10 часа идват гостите,а довечера-роднините.Понеже на няколко човека не им беше удобно да дойдат днес,ще го правят до края на седмицата-абе цяла седмица ще си имам гости.
С баща й сложихме готовата украса и решихме да не претруваме много стаята.След като мине всичко ще се отчета със снимки.
От цялата галимация исе уморих и днес ме боли главата.Надявам се да ми мине скоро.
Заки,дано всичко мине бързо.

Общи условия

Активация на акаунт