Отговори
# 240
  • Sf
Честита първа годинка на Мария!

Илиянка, добре да си отпразнувате и чакаме снимки!

# 241
Честити месечинки на Никола-на мама Radost_ina ,Галя -на мама Iva-1977,Габриела-на мама Надежда ,Ани-на  мама Дима 78 ,Емилия-на - мама ralid! Heart Eyes

Честит рожден ден на Мария! Да е здрава, весела и засмяна! Hug

Откъде ги взимате тези карти за играта на Памперс? newsm78 Аз как мога да получа такава?

Красавицата Али да се оправя бързо! Как може тази майка да не направи/каже нищо? #2gunfire

Видях снимките от прощъпулника на Еми - страхотна е! Heart Eyes Изкарали сте си много весело, личи си.

Ели и тя пищи и понякога буквално ме заболява главата. ooooh! Лятото пак имаше период на пищене, но тогава чак си изгуби гласа от това, та си помълча 1-2 дни. Whistling

Триколка май и ние няма да взимаме. Бях си харесала 1-2 модела, но са ми доста скъпи (над 250 - 300 лв.) и засега подаръкът ни е ново столче за кола, взехме на Phil & Teds от 9 до 36 кг.

Да се оправят бързо всички болни дечица! Hug

А сега да се похваля - от събота Ели казва вече "мамма". Засега май още не го свързва толкова с мен, защото пак от време на време ми казва "кая"  Sunglasses , но и това безкрайно много ме радва. Heart Eyes Другото е, че вече Ели ходи хваната само за 1 ръка, стои сама без да се подпира, а снощи дори се пусна и направи няколко крачки сама и то защото ръцете и бяха заети, забележете, с шише ракия. Laughing Надявам се скоро и ние да се похвалим с ходеща мома.

Много дълго стана. ooooh! иСвинете! Embarassed

# 242
Честита първа годинка на Мария! Живичка и здравичка да е! И да радва много мама и тате!

Мами, получихте ли си парите за януари?

# 243
# 244
Е, защо така...Тук едни други мами, също не са си го получили.
Да се обаждам ли в нои-то? Не очаквам да са особено любезни.

# 245
И други мои познати не са си получили още парите за януари. Може би майчинските се получават на друга дата от болничните. Thinking Ама то месецът вече свърши! #2gunfire

# 246
  • Sofia
Аз говорих току що с НОИ. Получих само за първата половина на януари, защото на 15 ми изтичаха 315 дни. Сега чакам за втората. Има забавяне на парите за януари заради новите декларации за удължаване и щото пак им сменили системата. Дай на бг чиновник компютър и му гледай сеира... #Cussing out

# 247
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИМИТОООО! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА!!! ЦЕЛУВКИ И ПРЕГРЪДКИ ЗА МАМА И ТАТКО!!

мацки и аз щях да ви питам за майчинството, щото от 23.12.2008 освен 55лв не съм взимала нищо....
 #2gunfire ЗА НОИ

# 248
Здравейте и от нас!!!

Пожелавам много весел празник днес на Шоколадово бонбонче и Мимето  Hug

Ането, много ми стана мъчно за Али  Cry Миличката, дано бързо е забравила за болката. Ако Алис направи нещо подобно със сигурност ще и дам да разбере, че така не трябва да се прави /не с бой естествено/. А пък колко ще се извинявам на майката и детето...

Лори, аз изгледах снимките от прощъпулника още преди да ги публикуваш  Blush Много е хубава Емили и питката е станала разкошна. Браво на мамата  Hug

Пари от януари и аз не съм получила, дано преди РД-то на Али да дойдат.

Всички болни дечица бързичко да оздравяват!

# 249
  • София
И аз не съм получавала нищо. Мойте работотдаели ще платят осигуровките за януари в края на тази седмица и чак тогава ще внесат декларацията за удължаване на майчинството. Та се надявам до средата на Март да ми изплатят януари и февруари на куп.
Това  е положението.
Ането, според мен това дете така си търси внимание, като се бие или прави бели. За съжаление майките са за бой на такива деца, а не самите деца. Всичко идва от неправилно възпитание и липса на внимание. Доно Али се оправи и го забрави бързо този неприятен момент.

# 250
Здравейте Hug
galinana, благодаря ти, но Цвети беше така добра да ми предложи карта, която не й трябва и ще ми я прати Simple Smile
radi, стискам палци за куча да се оправи. Пиши как е Hug

Момичета, хлапето което ухапа Али беше на 1,7 г. и аз в никакъв случай не мисля че то е виновно. Може би вина имам и аз, но от къде да очаквам такова нещо Crazy Но Али като писна и в първия момент не разбрахме от какво, майката на момчето вика - Ааами той я ухапа, той така си хапе. Ами като знае, че хапе защо не предупреждава. Аз, ако знам че детето ми може да прояви агресия или нещо такова, никога няма да го оставя така и да нехая. Минало свършено. Наистина от тук нататък ще имаме доста такива случки с майки и други деца, просто е неизбежно. Всъщност отстрани погледнато ситуацията е била доста комична, защото Али като започна да пищи, хлапето се уплаши от това, което е направило и започна да я сочи и да пищи и то. И така с пълно гърло и двете деца ревнаха и беше голям цирк .
както и да е, мина вече и тя забрави  Simple Smile

# 251
Честит 1-ви Рожден Ден Мария!!!Бъди жива,здрава,щастлива и много успяла!
Илияна,весело изкарване  на празника  bouquet
Ането,много е неприятно това което се е случила на твоята кукла,но такива работи са неизбежни.Когано Марти беше на 2г. майките си тръгваха от градинката,защото ме виждаха,че го извеждам ooooh! Скубеше всички деца на ред, и изобщо не бях в състояние да го накарам да спре.Аз предопреждавах майките,но те докато не им изплачеше детето не ме взимаха на сериозно.По-късно моя спря,но имаше други които скубеха него Naughty
Ех,момичета като ви чета как се хранят  вашите деца,направо се стреснах ooooh!
Крис има невъзможен режим,пък и хич не е от яшните.Сутрин в 9.30 изпива 200гр мляко,в 14ч изяжда едно от готовите пюрета и половин плодово,в 17.30ч яде или каша или мляко с грис и в 20.30ч 150гр мляко,ляга спи до 23ч. и става да си дояде още 150гр мляко.Чудя се дали не и е малко,но пък тя ще реве,ако е гладна Rolling Eyes
Приятен ден на всички Hug

Последна редакция: вт, 17 фев 2009, 11:53 от Бебинщайн

# 252
  • около Варна
Честита първа годинка на Мимето! Да расте здраво и щастливо дете за радост на мама и тате!

Ането, много мъчно ми стана за Али,толкова са милички като са малки и не могат да се защитят. Ева един път така я удари едно момченце докато я съзерцаваше в количката и тогава се замислих как ще има да ги удрят, обиждат и пр. като станат по-големи, децата са толкова лоши понякога.

Лори, много е сладка ходещата ти госпожица!

Марги, дано скоро мине този период, наистина е изнервящо и неприятно Hug

Пари и аз нямам за януари, за декември са ми платили минималната, ами ако чакахме на тези майчински, да сме умрели от глад, да е жив и здрав таткото да ни храни.

Триколките не ги харесвам и съответно няма да купувам.

Днес трябваше да давам за изследване  стерилна урина, пълен неуспех претърпях, Ева два пъти се изпишка на леглото, но в чашката и в пликчето няма нищо ooooh!. Изнервих се ужасно. Вчера ми бил часа за ЖК, пък аз съм забравила, абе направо ми иде да взема да се гръмна.

# 253
Айдееееее,станахме на 11 месеца!Мале последна месечинка!Черпим!!!
Честито на всички празнуващи днес,кой месечинка,кой годинка!

НОИ-Не съм получавала нищо след деветте месеца! #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Мами ,я пишете някой телефон за справка на НОИ!То едва ли ще ти обърнат внимание по жицата,ама...........!
НЕФЕРТИТИ-Браво,мила!Да сте живи,здрави и мнооооооого щастливи всички!
..............Няма начин после ще продължавам..............................

# 254
Здравейте  Hug
Честити последни месечинки на бебоците!
И аз не съм получила пари за януари, вече ми и де да ги избия тези от НОИ. Знам със сигурност че осигуровките са ми внесени още в началото на месеца, така че при мен забавянето май е от НОИ.
Ането, дано и мине бързо пръстчето на Али. На тях бързо им минава, на Коко носа вече е почти като нов  Mr. Green
Лори, Еми е голяма сладурана  Heart Eyes Питата ти е много интересна, по рецепта ли си я правила и ако да дай насам малко инфо.
Марги, дано Деичка скоро да се успокой и ти да си по спокойна. 

Откъде ги взимате тези карти за играта на Памперс? newsm78 Аз как мога да получа такава?
На мен galinana ми прати, а вчера колежка от магазина ми се обади че са искали още отдавна на дистрибутора на Кавен, но той чак сега и е донесъл. За малко да я откажа и да кажа да я дадат на друг и се сетих за Ането та си я взех. Иначе има телефон на който можеш да поръчаш 02/4899491 

Дали имаше още нещо което мислех да пиша ......  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт