Илиянка, добре да си отпразнувате и чакаме снимки!

Аз как мога да получа такава?
Изкарали сте си много весело, личи си.
Лятото пак имаше период на пищене, но тогава чак си изгуби гласа от това, та си помълча 1-2 дни. 

, но и това безкрайно много ме радва.
Другото е, че вече Ели ходи хваната само за 1 ръка, стои сама без да се подпира, а снощи дори се пусна и направи няколко крачки сама и то защото ръцете и бяха заети, забележете, с шише ракия.
иСвинете!

Миличката, дано бързо е забравила за болката. Ако Алис направи нещо подобно със сигурност ще и дам да разбере, че така не трябва да се прави /не с бой естествено/. А пък колко ще се извинявам на майката и детето...
Много е хубава Емили и питката е станала разкошна. Браво на мамата

Но Али като писна и в първия момент не разбрахме от какво, майката на момчето вика - Ааами той я ухапа, той така си хапе. Ами като знае, че хапе защо не предупреждава. Аз, ако знам че детето ми може да прояви агресия или нещо такова, никога няма да го оставя така и да нехая. Минало свършено. Наистина от тук нататък ще имаме доста такива случки с майки и други деца, просто е неизбежно. Всъщност отстрани погледнато ситуацията е била доста комична, защото Али като започна да пищи, хлапето се уплаши от това, което е направило и започна да я сочи и да пищи и то. И така с пълно гърло и двете деца ревнаха и беше голям цирк .

Скубеше всички деца на ред, и изобщо не бях в състояние да го накарам да спре.Аз предопреждавах майките,но те докато не им изплачеше детето не ме взимаха на сериозно.По-късно моя спря,но имаше други които скубеха него 

. Изнервих се ужасно. Вчера ми бил часа за ЖК, пък аз съм забравила, абе направо ми иде да взема да се гръмна.

Питата ти е много интересна, по рецепта ли си я правила и ако да дай насам малко инфо.
Аз как мога да получа такава?