Отговори
# 75
Мерси Гале - ще скокнем да го видим това приспособление през уикенда.
Да запитам някой да знае къде мога да намеря дървено столче за хранене, от тези които после стават на маса и столче. Но търся по-големия рамер, навсякъде има от малките, които са много малки Crossing Arms

Хубава вечер  bouquet

# 76
  • София...........
? Мами, да попитам като ви изчисляват 410-те дни в тях влизат ли и дните, които сте били на 220 лв декември месец? Защото имам спомен , че го обсъждахте и някои май оставаха до някой си април в майчинство.

# 77
   Какво сте правили бе мацки. Писали, писали, та се забравили. А темата ни е прекрасна. Зори, благодаря.     bouquet

ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ МЕСЕЧИНКОВЦИ.

ПЕПЕ, ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ НА МАЙКА ТИ.

Бре, бре, Славундерчето се включила. Много се радвам. Надявам се Теди да се оправя бързо, че да празнувате подобаващо и да пуснеш снимки.

Нефертити, много целувки от нас на малкия Димитър и скоро да се прибере в къщи при мама и тате.

Гледам и други изгубили се мами са се включили: Полим, Жанет, Дивна, Мисис Лавет не забравяйте мартенския отбор и по-често ни радвайте.

За бисквитите - давала съм Плазмон, Закуска, Житен дар обикновени и Чичи бебе.

За закуска - редувам попара, кус-кус и понякога филия с масло и сирене, но не често, че на Лили не й харесва и си остава гладна.

Стига толкова за сега. Четох много набързо и забравих по кои въпроси още щях да се включа.

Но истината е една. Имаме най-сладките, най-умните и най-палавите бебета. Гледах много хубави снимки и клипчета. Целувки за всички сладури.

П.П. Евето, благодаря за линка. Като видях цената, направо се     Shocked   , но по-добре това отколкото да слагам врата, а и тя със сигурност няма да излезе по-евтина.

# 78
Здравейте, момичета!
Таткото преди малко приспа дреби и сега ще седнем и ние като бели хора да се видим. Последния месец все Марти ни приспива, та днес е като празник Mr. Green
Много ме трогнахте с пожеланията за майка ми. Благодаря ви. Hug
За бисквитките - Марти не им е голям фен и аз съответно не му давам. Преди време бях давала на Плазмон и Чичи бебе.
За закуска - попара със сухар и от време на време с бисквитки. Малеее, въобще не му разнообразявам менюто на детето. ooooh!
Яна и Марти са много сладки на клипчетата. А нашето диване нищо смислено не върши. Днес цял ден сочи с пръст и се кара на лампата, на играчките, на телевизора. А като излезем навън се хили на всички и им маха.
А за оправянето вкъщи - май като се затопли, домакинската работа ще остане на заден план. Embarassed

Цвете, горкичкият Коко. Да му цункаш обеленото носле.

Спирам за днес, че пак всичко ме боли зверски и не искам да развалям настроението.
Лека и спокойна.

# 79
   Леле, забравих за Коко. Милия. То войник без рана не може, но дано тези каскади да не ги прави повече

А и да споделя за програмката с цветята. Ние май няма да можем да я използваме, защото Лили постоянно излиза от програмата, дори от Уиндолс (пиша го така, защото е направила нещо и английския изчезна). Явно има някакви клавишни комбинации и нашето хакерче все тях улучва.    Mr. Green   Иначе много й харесва и е голям рев, когато я махнем от компютъра. В тази връзка, вие по колко време ги оставяте на компа?

# 80
Здравейте мами и палави дечица  Stop
Ние днес правихме прощъпулник. Посмяхме се доста, забавлявахме се... От всичките предмети Криска си избра елката, та да видим какво ще стане, после грабна и черпака и баща и направи окончателното заключение, че ще е счетоводител, който много обича домакинска работа ooooh! Тук има и малко снимчици http://www.snimka.bg/album.php?album_id=226769&pid=10521296
За бисквитките давам почти всички, от най бебешките вече изобщо не купувам. А за закуска и давам или попара, или кус-кус, понякога филийка или козунак-много го обича.
Ходи много смешно и тя е разкрачена като пате.
Криска и тя като се обърне по корем започва да пълзи, удря си главата в таблата, но понякога си заспива без да се налага да ставам.
Рони, аз пък още се чудя за обичките, хем искам, хем ме е жал...сигурно ще пропусна за сега, а са толкова сладки куклички с обици...
Хайде лека вечер, че утре ще ме вдигнат пак в 6.45 като часовник е всяка сутрин

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 23:22 от spirit

# 81
Да почерпим за единадесетата ни месечинка!

Честити месечинки и на Бела, Йоана и Деян, Ивелин и Марина!
Рони, да, при Алексиев бяхме. Чудно, че ми отне толкова време да го накарам да ми каже някаква марка, а пък ти казваш, че тях си препоръчвал!
Гледах как се хранят Яна и Марти - браво на сладурите, само така. Ще пращам Ванеса на уроци как се яде, а не да се чуди как да се завърти и да стиска уста.
spirit, много е сладка Криска. Няма ли клипче от прощъпулника?
Лека нощ!

# 82
  • Бургас
Добро утро на всички мами и бебета!
Честито за 11-та месеичнка на днешните празнуващи!Още един месец и ще празнувате годинка.Подготвятели се вече?Аз за сутринта съм поканила 3 приятелки,2 от които са с деца и едно семейство с дете на 1.6г,но те не са сигурни,но с какво да ги черпя,още се чудя.А вечерта ще се празнува с родата,за тях ще има салати няколко вида,вечеря и торта.Взех и малко украса от един магазин за детски и бебешки играчки.
Изгледах всички клипчета и снимки.Децата ни са вече толкова пораснали и умни,че няма думи от възхищение. Simple Smile
И Мария като се върти цяла вечер в кошарката се удря най-малко по 5-6 пъти на нощ,но си заспива пак.
Пепе,и аз като теб не разнообразявам менюто на Мария за закуска,та време е да пробвам и филийка,намазана с нещо,но ще видим,или кус-кус.
Лек ден на всички ви!

Ето така намерих заспала Маряи преди 2 дни мисля,че:
http://img140.imageshack.us/img140/4172/imgp1437pc3.jpg
И така:
http://img218.imageshack.us/img218/4852/imgp1421df7.jpg

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 08:49 от Шоколадово бонбонче

# 83
  • София
Добро утро на всички в този тъй прекрасен зимен ден  Grinning Grinning Grinning Grinning
Днес май пак ще си седим вкъщи и ще излудяваме. Дано скоро свърши лошото време и блесне едно топло слънце
Ние все забравяме да отидем до поликниниката на консултация да видим колко е наддал. Но май няма да е и днес.
Ние си взехме обувки на КК и съм много доволна. Марин ходи по-дтабилно и уверено с тях.
Имате ли проблем с пързалките? Ние щом отидем да се пускаме и после на люлката и тръгнем ли да си ходим не мога да го сложа в количката рев-рев не иска да тръгне. Направо ужас.
Хайде чао за сега, че господинът се събуди  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 84
  • Пловдив
Привет от нас с Любина. Чета ви, но не пиша особено.
Сега обаче не мога да пропусна - да е жив и здрав малкият Димитър на Нефертити!
Танцен- Тон Бонбон наистина е най-доброто място в града за детски партита. Ти ще си решиш обаче дали си заслужава, моето мнение е, че на първия си РД са твърде малки и нищо не разбират, та като спомен остава само лудницата... Последно бяхме на такъв РД на племенницата и пак така се получи. Първият РД на Тео празнувахме в подходящо заведение само с бабите и братя/сестри (в най-тесен кръг), ама беше лято и бяхме навън да има къде да швъка. Сега за Любина ще сме вкъщи- не мога да измисля подходящо заведение и така ще е най-добре- тя си ляга, като й се доспи, племенницата също (тя е на 1,2г.), а Тео си играе. Виж, от 2 РД нататък е вече друга работа- купон      ura
Момичета, наближават рождените дни. Нещо много бързо ми мина тази година, незнам как е при вас....

# 85
  Добро утро и от нас с Кики!
  4естито на месе4инковците  bouquet
  За рожденнич ден-в заведение ще сме,за мен така ще е по-лесно.
  Я кавете каква е тази програма с цветя,че не мога да намерч къде сте писали за това? 
  bouquet  bouquet  bouquet

# 86
  • София
добро утро! Hug

Честити месечинки на Марина-на  мама denden,Белослава на мама KikiNiki,Ванеса-на - мама galinana,Ивелин -на. мама бебе Ивче!

Благодаря ви за отговорите за бисквитките и ДК. Heart Eyes

*Cvete*,милото Кокенце как се е разкрасил,но и така си е невероятен красавец с тези големи очи и тази сладка устичка. Hug
И на Жори онзиден не му беше ден - първо се удари някъде около компютъра и има рана на челцето,а после и той падна от спалнята,а уж бях до него. ooooh!

Термометър ползваме електронен в дупето,за щастие почти не ни се е налагало.

За обувките - ние на Жори вече за втори път купуваме маратонки на Адидас и съм много доволна.Едните вече са му много малки и сега ще минем на другите.Определено са му по-удобни от обувките- с тях нещо много се спъва.

expetka,браво на Яна -сладурана ,много добре се справя.Аз още не съм давала на Жори да пробва сам,сигурно ще е голямо мазане,но той постоянно иска да яде сам и хваща лъжицата ,та може и скоро да пробвам.
За ходенето - Жори ходи с много прави кръчета.

polim,много сладък Марти и се справя много добре!

spirit,браво на Криси и каква е къдрокоса бузанка,да я изеде човек! Heart Eyes

Шоколадово бонбонче,направо се размазах с твоята Мимка,толкова милички снимки! Heart Eyes

Аз нещо се разболявам май - вчера ми беше доста отпаднало,имах температура и зверски болки в корема,днес съм по-добре за сега.Дано само Жори не се разболее.Кога се прибрахме,кога ни хванаха болестите. ooooh!

Весел ден!

# 87
Чили, гледахте ли в Como. В каталога им намирам само това http://www.como.bg/baby/bab-acc/visok-kombiniran-d-rven-stol.html, но в действителност може изборът да е по-голям.
Имам въпросче - Дойде ни кухнята и има супа от патешко и яхния от зрял боб - давали ли сте такива неща и не ви ли се струва че е рано за тях?
Илиянка, много е сладка Мимето и колко е пораснала. Този мечок май ти е отмяна в приспиването. hahaha А как го почистваш.... не искам да знам, още от сега ще предупредя за РД да не ни "зарадва" някой с толкова голяма играчка.

Сутринта сложих маймунчо на гърнето и след 10-ина минути звъннаха на вратата от кухнята. Изтичах набързо да взема яденето и като се връщам, гледам обърнато гърнето, а Ванеска пълзи на бързи обороти към забранен шкаф. Поглеждам гърнето - празно, но изненадата беше зад леглото - изпишкала се е на мокета. После я обух и я сложих в кревата, за да изчистя мокета, а тя ме гледа през решетката и се ми хили как търкам на четири крака. smile3532
Jannet, има нови БДС за разположението на буквите на клавиатурата (мисля, че ти беше питала) и сега Q-Ч;  {-Я;  X-Ж;  ~- Ю;  W-Ш ;  V-В и т.н. Аз вече свикнах и на старите се обърквам.

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 10:31 от galinana

# 88
  • София
  galinana , аз заради боба днес не съм поръчвала, но той е много рядко , а патешкото е ок в него не виждам проблем. МИсля , че ще сте доволни от тази кухня.

# 89
  • София, Борово
Добро утро!
Честито на месечинковците и специални целувки от мен и Вики на Ванеска Heart Eyes
Гале аз давам всичко на Виктор да яде, дори и пица му дадох скоро. Аз съм много доволна от ОЗИ, преди взимахме от мамаЛюси, но разликата е огромна от гледна точка на хигиена, доставки и меню.
Зрял фасул е много полезно да се дава.
Хубав ден  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт