Отговори
# 90
  • София...........
Привет Simple Smile

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ! baloni

galinana, много е полезно да се дават веднъж седмично бобови култури в това число и зрял фасул. Аз давам от 8-мия месец някъде. Само ако не си давала до сега дай само няколко лъжички (аз така си напарвих 3-дневно захранване с боб).

# 91
Привет, мами и бебоци!

Приспах Иван на студа на балкона и минавам да ви нагледам Simple Smile

Честити месечинки на Марина на  мама denden, Белослава на мама KikiNiki, Ванеса на мама galinana,Ивелин  на. мама бебе Ивче!

Ангелче, дано неразположението ти си е било само за вчера Peace

За хапването - давам кисело мляко, сирене, извара, мандарини, киви, абе всички без прясно мляко и свинско. Като стане на годинка ще минем и ние на кухня, само че десертите със сигурност ще отиват или в кофата или за таткото, тези кремове и оцветени неща не ме кефят - плод за десерт или зеленчук!

За голотата ми
- ние с цар Иван почти всяка вечер се къпем заедно в голямата вана, по час, че и повече киснем и играем, общо взето - не съм му интересна - понякога идва и ме дръпва за зърното или ми бърка в пъпа, но без ентусиазъм - друго си е да пуска и да спира душа по 200 пъти  Laughing

Аз пак съм снощна, вчера бях на работа - откривах пиано бар и сега ми се спииииии, ама няма, трябва да приготвим нещо засукано на тати да папка и после по задачки.

Утре заминаваме за Банско да си починем, на Нова година не успяхме, та решихме сега да се поглезим извънредно. И забележете - Иван остава тук....За пръв път ще ни бъде ....много ми е криво, сякаш се чувствам виновна......дано всичко мине наред и таткото ни да си почине, защото определено има нужда

И с риск да стана досадна - какво ще кажете за някоя срещичка Sunglasses Hug ?!

# 92
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКТОРИЯ И МИХАИЛ
Да са живи,здрави и безгрижно детство им пожелавам.Весело изкарване на празника  bouquet

Честито и на месечинките  bouquet

Сега видях,че за рожденните дни темата е отделна Embarassed

# 93
Сладурки, благодаря ви за отговорите! Hug Целувки на бебоците!  love001
Поли, весело да си изкарате почивката, а за бебо няма как да не ти е винивно, но все пак нека и роднините да му се порадват подобаващо! А за срещичката, с удоволствие, но при мен програмата е почти ден за ден, защото тичам да върша работа на две аптеки (каквото мога да свърша с Ванеска), та предварително никога не е сигурно, че ще съм свободна.
Зори, почвай с лимоните и дано ти се размине. Не зная какво ти е мнението за Шведската горчивка, но сега мъжо с това го спасихме, а предните 3-4 пъти пи АБ. Hug

# 94
  • Sofia
Здравейте!
Моля ви кажете как се казваше клуба, в който беше Коледното парти.  Hug
Аз съм полудяла с организирането на рождения ден. Запазихме час в "Таласъмчетата", но за 15 деца и родителите ми излиза 900-1000лв. И съм в голяма чуденка какво да правим.
Ангелче, дано да не се разболееш.  Wink
За храните - Александър яде всички меса, давам му всичко от детската кухня. Купила съм му и сухо мляко Нидо на Нестле за някой кремове, а за другите - адаптирано мляко.
За  голотата - като легнем да се приспиваме, голяма радост е да пляска по корема ми / то има и какво да се поплясква  Blush/, да ни пипа краката, ако са боси.
И аз искам срещааа!

# 95
  • София
Здравейте!
Моля ви кажете как се казваше клуба, в който беше Коледното парти.  Hug

За адреса, пада се във втората пряка зад Френдс, а Френдс е на Тодор Каблешков и близко до Дойран. Жената си остави джи ес ема, за да й звъни всеки, който не знае как сте стига 0889 317 504, 0899 870 256 - Красимира Владимирова, сега  ще потърся дали имат сайт с интернет адрес
Точния ядрес е Манастирски ливади, ул. Казбек 51, детски център "Бамби"

дано свърши работа.

# 96
  • София, Борово
Галюшка и при нас в пчеличкат Мая излиза подобна сума. Кетъринг за деца и големи, 2 торти и залите излизат над 700 лв, но на място все пак ще се поръчват алкохоли и безалкохолни, та поне още 200 лв. 
Освен това не знам защо в тия клубове залите за гости са винаги малки.
Зори, не се давай на настинката! Пресечи я с нещо - аз пих бисептол и оксилококциум

# 97
  • София
благодаря ви момичета! HugМен повече корем дето ме болеше,но днес вече съм екстра. Grinning

Малеее ,като ви чета с тия суми за детски клуб и ми става ясно,че тази ми идея отпада натълно,просто нямам тази възможност сега.
Нищо ,като компанията е весела и в къщи ще стане добре.
Само не знам ,защо излизат такива суми.То децата ни сега са малки за разните там шоу програми и клоуни.Какво толкова включват,че да излезе 1000 лв. направо не знам.

Поли,да си изкарате много хубаво и добре да си починете! Hug

За среща и аз съм ЗА ! Mr. Green

# 98
  • София, Борово
Зори, там е работата, че не включват никакви програми, поне при нас. Включва 2-ма аниматори за 14 деца. детското меню е 6 лв, което е пица и сок (менютата са под всякаква критика според мен). Едно плато с 20 хапки е между 25 и 40 лв ooooh!
Много по-евтино би излезнало в приличен ресторант примерно, ама нали е детско парти и ми се иска децата да се забавляват.
Абе какво да се прави...
И аз искам среща  bouquet

# 99
  • Sofia
Аз съм ангажирала за 3 часа, което означава по 12 лв на дете. Кетеринг за деца и възрастни - за децата 3 големи плата, за родителите 12. Слагам 2 торти - 100 лв и за кафета и пиене - 200лв. Това са 900-1000лв
Мен за това ме беше яд, защото клубовете си слагат надценка на кетеринга, а според мен не е правилно.
Но нали е за здраве. А и му е първи рожден ден.  Hug Heart Eyes
Евето, благодаря ти за адреса.   bouquet

# 100
Здравейте майчета и бебчета!

Честити месечинки на Марина-на  мама denden,Белослава на мама KikiNiki,Ванеса-на - мама galinana,Ивелин -на. мама бебе Ивче!

Илиянче, как сладко спинка Мимка, направо да я изяде човек. Heart Eyes

Спирит, на моменти Криси ми прилича страшно много на Марти. И съответно, мнооооооооого ми е сладka!

За рождения ден - на нас по предварителни сметки ресторанта ще ни излезе около 700 лв. за 35 души (+ торта 100 лв). Но нали ще го правим с кръщене, та си заслужава. А тия от детските клубове според мен прекаляват.

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 21:45 от pepe_80

# 101
  • София
сега ми стана ясно ,защо са такива сумите.
Аз понеже си го представях по друг начин и не виждах как се събира толкова голяма цена.
Аз мислех да запазя за 2 часа,което е по 8лв. на дете.Да е без меню,защото за деца до и под 1г.  не знам ,какво биха могли да предложат.Освен това щях да каня няколко приятелки,не с бащите и т.н. на по торта ,кафе и безалкохолно,та за това смятам ,че ще е доста по-нормална сумата.Пък с роднини  вечеря като хората у дома.Ние и без това нямаме приятли с деца.

Пепе,ти сигурна ли си,че ще можете да направите кръщене?Тогава са постите за Великден и май не правят такива неща.

# 102
  • София, Борово
Зори, ако ще запазваш часове ти поставят следното условие - До 10 деца - 100 лв, всяко следващо + 10 лв.
Поне в тези клубове, които проверявах не можеше просто да си запазиш място. Друг е въпроса, че през седмицата клубовете са свободни и направо може да си отидете без да запазвате места.

# 103
   Здравейте на всички мартенски мами и бебоци.    Hug

Направо съм потресена от сумите, които коментирате за рожден ден на малките. Явно трябва да отворя един такъв детски център тук.    Mr. Green   Шегата настрана, но за мен това си е мнооооого скъпо. Като погледнем реално, това е първия рожден ден на детето, но и в същото време детето със сигурност не осъзнава точно какво става. За детето вълнението е повече, заради децата около него. Поне ние не сме свикнали на такива цени. Кръщенката със всичкото й и около 20 човека гости в ресторант не излезе толкова. Но съм сигурна, че празника ще е много хубав, а ние с нетърпение ще чакаме много снимки.    Laughing

# 104
Здравейте и от нас.Ей,най-после на 11 месеца и на Деян му проби първия зъб.

Общи условия

Активация на акаунт