Автоимунен тиреоидит на Хашимото (5)

• 92 152
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
Диди6, сподели нещо повече. Пиеш ли някакви лекарства за Хашимотото. Доколкото знам, когато си с тази диагноза и искаш да забременееш, ендокринологът би следвало да ти завиши дозата на Л-тироксина, но след като хормона ти е в норма, нямам представа. Всъщност какво ти каза доктора?
Ако ти е възможно се вземи в ръце и не бързай да се отчайваш.  Hug  Аз също бях с такива симптоми, но откакто пия лекарства съм значително по-добре! Всичко ще бъде наред , иска се само добър ендокринолог и търпение. Надявам се някои от момичетата да се включат, но ти също можеш да четеш назад в темата и ще се увериш, че няма нищо страшно и има много забременели и родили с такава диагноза. Хубавото е, че вече си намерила нашата темичка, защото си даваме кураж една на друга, така че Добре дошла !   bouquet

# 316
  • Бургас
Момичета,здравейте!
Не сдържам радостта си! Макар и малко рано много искам да се похваля с  EFP  Остава сега и с хормоните всичко да е наред!
Надявам се моето щастие да споходи всички Хашимотки мечтаещи за едно малко слънчице! Не се предавайте!
Благодаря Ви за хубавия форум!

# 317
vessita,
много хубава новина Hug

Дано всичко да бъде наред...
Дръж ни в течение и се пази:)
  bouquet

# 318
# 319
vessita, newsm44 newsm44 стискам палци за лека бременост . Ех тази Баба Марта как ни зарадва!!!
PIPILOTE,  при мен се оказа, че естрадиолът е под нормата Mr. Green

# 320
  • София и там където не се пуши
Йеее, още бремелинки и пожелавам още повече  newsm44 newsm44 newsm44

# 321
vessita честито и от мен, желая ти сърдечно всичко да е както трябва през цялата бременност  Hug           
Днес пак ми взеха хормонален кръвен тест, да видим утре какви ще са показателите  Simple Smile           

# 322
vessita Честито. Лека и безпроблемна бременност ти желая. И на финала най- сладкото бебче.
Абе яз явно съм за книгите , уж трудно се забременява с Хашимото , а от както ми го откриха съм забременявала три пъти и то от раз, от един път.Е къде успешно , къде не , но......
На желаещите бебе , не се отчайвайте , ще дойде и вашия ред.

# 323
Весита, честито!   bouquet

# 324
  • София
Весита Честито и от мен!   bouquet Стискам палци всичко да е наред до края. Praynig

# 325
Marise,
И какво сега??? Назначиха ли ти нещо...
Абе, няма дим без огън Thinking

icyangel,
Дано са добре изследванията, че виж как се държат неприлично при мен тези хормони... Как сте с бебо:) Поздрави  bouquet

# 326
Весита,честито и от мен.Лека и безпроблемна до финала. Hug
Ех,дано има все такива хубави новини.И аз се моля по-бързо да влизат хормоните в норма,че ми се струва времето лети покрай мен,и нямам време за губене.

# 327
vessita,честито мила   bouquet
Желая ти лека и безпроблемна бременност  Hug

# 328
Честито, Vessita  bouquet
Лека и безпроблемна бременност и от мен! И наесен с песен Peace (то чак песен не е, де, но на майката така й звучи Wink)

# 329
  • Пловдив
Привет момичета,ЧЕСТИТА БАБА МАРТА на патерици!Vessita лека  и безпроблемна  бременост ,знай че сме с теб.
Днес в предаване ЗДРАВЕ по БНТ даваха за импулсна терапия която лекувала Хашимото и нарушения  на щитовидната жлеза.Практикувалия двама лекариАтанасов и Николов май доколкото разбрах с цепване на небцето. #Crazy   Някой чувал ли е за това и имали някой който се подлагал на това.Разрових се в нета и прочетох както положителни така и отрицателни мнения.Доста интересно е. Rolling Eyes                                                                                     

Общи условия

Активация на акаунт