Автоимунен тиреоидит на Хашимото (5)

• 92 110
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Yanoren, успокой се, може да е сезонно. Купи си витамини да пиеш поне 3 месеца. Започни да си правиш маски с бадемово масло на Икаров. Потърси в аптеките Алпецин за втриване на д-р Волф - Ерота го препоръчва при нея е помогнало. Можеш да си вземеш и себорал форте, ако не намериш този на д-р Волф.
Влез тук ще научиш още много неща за справяне с проблема 
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=376563.0

В краен случай, ако косопадът ти не се повлияе от нищо си изследвай хормоните, но не забравяй, че трябва да мине време , за да подействат витамините и лосиона.  Peace

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 11:49 от Mlyna

# 436
  • София
Karolin@, благодаря за споделеното. Искам да те питам за Хербина ролката, дали мога да я намеря в аптечната мрежа?
Да, може да се намери в аптеките. Имало я в аптеката на "Попа" - посока пл. "Славейков" от лявата страна(аптеката мисля, че се казва "Ремедиум"). Но аз лично още не съм ходила да си я купя.

# 437
Уф, бях объркала линкчето, но сега го поправих.

asuper, обикновено хормона и антителата се изследват на 6 месеца, освен ако , ендокринологът все още не ти е уцелил дозата - в този случай се изследват на 3 месеца. При мен изследването още е на 3 месеца. Щом не си пускала изследване на антителата, би могла да си пуснеш изследването на ТСХ, ТАТ и МАТ след три месеца, за лично успокоение.
Не знам защо хирургът така ти е казал, но би могла да потърсиш второ мнение, ако имаш възможност.
Добре дошла след нас   bouquet

# 438
Момичета, по повод косопада....винаги когато ми се засилва си купувам шампоан "Фитовал" в жълта опаковка и за има-няма 1 месец косопада спира. Simple Smile

# 439
Благодаря за отговора Мlyna . От доста време следях коментарите по темата, но едва днес се престраших да пиша. Та момичета на кратко и аз съм с вас.

# 440
asuper, аз също дълго време следях темите, преди да се престраша да пиша, но сега се радвам че го направих  Simple Smile Добре дошла !    bouquet

Melisita и аз ползвам Фитовал от време на време, взимала съм от жилтия и от кафевия - добри са , но слагам толкова много неща на главата си, че нямам идея от какво точно ми спря косопада.  Peace

# 441
Asuper,добре дошла  bouquet
Темата е изключително полезна,аз първите дни като разбрах,много се бях притеснила,но от момичетата тук разбрах ,че не е толкова страшно.
Аз също повече чета,отколкото пиша,засега.

# 442
  • София
PIPILOTE благодаря ти много за отгвора  Hug
Продължавам си на тази доза и след 2 седмици пак контрола  Wink

# 443
С какво тази Хербина е по-различна от другите дезодоранти?

Иначе за изпотяването - това май се върви с болната жлеза. Особено на дланите и стъпалата.

От Фитовал като че ли косата ми се омазнява по-бързо. И нещо взех да се изприщвам, а не съм от алергичните newsm78

# 444
Yanoren   само по спокойно. След бременност е така. Да не те плаша , но след първата бременност ,така ми капеше косата ,че бях останала с голи места по главата. Аз от там си разбих и нервите.Пих Ревалид , вечер мажех голите места с Алпикорт.А след втората бременност , при същите симптоми.взех шампоан  и ампули на клоран + споменатите вече по горе.

# 445
Yanoren,
На мен около третия месец почна да ми капе косата, но си взех едни витамини за бременни... след това ми престана и сега е бетон и цимент:)))  Сиурно е временно след бременността. Спокойно, все пак по време на бременност пък косата е в добро състояне и не пада, сега й е дошло времето да се освежи:)
  bouquet

Kylie, а какво ти каза лекаря... не разбрах дали си се консултирала и с него или само нас питаш:))))

asuper, може би е добре за всеки случай да се консултирш по-рано с ендокринолог:) Нека да те види и да реши дали и кога да правиш изследвания, или в обратен ред, ако решиш, изследвания и после консултация...
Добре дошла!  bouquet

Поздрави от мен Hug

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 22:51 от PIPILOTE

# 446
PIPILOTE, надявам се скоро да се нормализират нещата при теб и да се похвалиш с добри резултати от хормоните Hug Отказвам да пия Дуфастон, защото нестига, че ставам от раздразнителните ами каквото съм склери все забравям да го пия и резултатът е ....... EmbarassedТрагедия. Зарадвах се аз тази година, че болестите са ме позабравили през зимният сезон и хоп изненада -обрив на лицето, 4 ден не минава Mr. Green. Аман от болести . Ще мина скоро на самолечение. 
Птица,  рол-он на Хербина не е лош. Продават го и в козметичните магазини.

# 447
Marise,
благодаря, дано и при теб нещата се нормализират. аз след месец ще се отчета:)
  bouquet

# 448
  • София
PIPILOTE веднага се обадих на Тодорова, защото незнаех дали трябва да коригирам дозата. Тя каза, че това бил ефект от л-тироксина (високото ФТ4) и да си продължавам на същата доза. Струва ми се, че ще трябва да си запиша час при нея, защото по телефона винаги бърза и незнам дали ми дава правилните отговори.

# 449
Kylie , не се притеснявай, не вярвам да е небрежна... Просто е много заета, и човек остава с впечатление, че не му е обърнато внимание...

Общи условия

Активация на акаунт