Геният на мама и на татко-ПЪРВОКЛАСНИЧЕТО сладко :-)

• 18 759
  • 313
  •   1
Отговори
# 225
Честит рожден ден на Йоанна! Здраве, много усмивки, много шестици и истински приятели и желаем! А на АСС само да се гордее с нея!

А на всички много късмет на този ден и за напред Wink Весели празници. /Кой каквото празнува/

Hug  bouquet Hug

Последна редакция: пт, 13 фев 2009, 10:20 от .Ели.

# 226
Аз съм си да ти е жива и здрава куклата и за теб

# 227
ЧРД на малката голяма госпожица, да прави майка си много горда и щастлива   bouquet

# 228
  • София
Честито на порасналото момиченце Simple Smile Аз обичам петък, 13ти. Много късмет на Йоанна Simple Smile

Сонче как сте вие? Записах Дияна на плуване от у-ще. Преди нямаше места, но сега ходи. Май ги водят в някакво люлинско у-ще.
Купихме колело на дребната, само чакам да се постопли малко и да кара Simple Smile

Не помня дали похвалих Дияна. Снощи ми връчи валентинка с думите "Мамо, не мога да чакам Свети валентин и Деня на майката. Сега ще ти го дам" Simple Smile Сърчице Simple Smile После и картички ни рисува Simple Smile
Беше малко нещастна, че не й дадох да играе на компа, но си намери други занимания.

# 229
Аз съм си, да ти е живо и здраво момиченцето и много да те радва. Усмивки и сбъднати желания.

Моят Жорко е роден на 13 в петък, не мога да опиша колко бях щастлива. Пък беше и разпети петък. Терминът ми беше на 19, но като се събудих на 13 и като видях че е петък си казах днес ще е.
В 20.05ч. го родих.

# 230
Аз съм си  Wink
Живо и здраво да ти е девойчето,
много радост да ти носи и да се гордееш с нея!
Да е все усмихната и щастлива!
newsm59 newsm59 Tada

# 231
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!   bouquet

# 232
Сонче как сте вие? Записах Дияна на плуване от у-ще. Преди нямаше места, но сега ходи. Май ги водят в някакво люлинско у-ще.
Купихме колело на дребната, само чакам да се постопли малко и да кара Simple Smile

добре, само дето програмата ни е доста натоварена - днес бяха на театър от училище, сега се готви за английски, после сме на художествена гимнастика  Rolling Eyes уикенда ако е хубаво времето може да се видим, да поиграят девойките. алекс много е порастнал  Hug ние спрямхе плуването от нова година, но вкарахме пиано  Peace сега сме на вълна пиано и се пазари за подарък на РД ще видим  ooooh! дето вика мъжа ми сега синтезатора се изключва, ами пианото...малкия го щрака отвсякъде...истински цирк сме

# 233
  • София
Моят Жорко е роден на 13 в петък

И аз съм родена на 13 петък и даже винаги съм мислела, а и сега мисля, че съм късметлийка. Sunglasses

# 234
Аз съм си, да ти е жива и здрава рожденичката!   bouquet

В нашето училище не организират зелено училище, което е жалко. Но пък почти всеки месец от натрупаните часове "Туризъм" им организират екскурзия. Вчера Теди донесе поредната оферта с молба да напишем "да" в приложената декларация  Laughing . Ще посетят две пещери - Съевата дупка и Проходна (нея не бях чула  Blush) и ферма за щрауси. Всеки си носи храна от вкъщи. Цената е 27 лв.

# 235
Тодоран, Проходна е до Карлуково. Става за разглеждане от деца. Grinning

# 236
Ние до сега такива мероприятия не сме имали
Евентуално ще ги водят на театър края на март -ще гледат Мечо Пух в Мл театър-цена 8 лв с осигурен транспорт.

# 237
  • София
И Дияна ще имат празник на буквите. Все още не била определена датата. Дияна има няколко строфи да научи. Само учителката да им каже кой и кога какво ще казва Simple Smile Че моята е много неориентирана Simple Smile

За пореден път мойта щерка ме ядоса. Обяснявала съм хиляди пъти. Купи си пуканки от у-ще. И после се намъкна в магазина с тях. Няколко пъти го е правила този номер, но се усещах навреме. Този път ги платих. Щот Дияна чак по едно време се усети, че държи пуканки, гледа ме с някаква тъпа усмивка и вика "пуканките". Рекох й да ги плати с нейните пари, тя ми разправя "ами останаха ми само 50ст" Simple Smile Дано този път да й е за последно.
Помоли ме да й купя Киткат.
- Дай ми китката.
- Изяде го.
- Е, как така го изядох.
Побъзиках я малко. После, у дома, ми се нацупи, защото й казах, че ще го яде чак след вечеря.

Имам проблем със сладкото. Т.е. Дияна има, но рефлектира в/у мен. Трябва да се правя на лоша, и да я ограничавам.

А и с друго ме ядоса. Днес беше на плуване. Сутринта излязла без шапка и ръкавици. Аз в багажа съм й сложила сешоар. Беше си изсушила косата. Ама навън е кучешки студ. По едно време й дадох моите ръкавици. Аз станах на шушулка.
Ама мъж ми го отнесе... туй за шапката Simple Smile

# 238
  • в зоната на здрача
Айде и аз да почерпя за мойто Валентин,че става момчето на 7г.
Да ви е сладко:

И честит св.Валентин на всички влюбени души.. Hug

# 239
  • София
ketri ,честит ви двоен празник,  Hugда ви е живо и здраво момченцето  и много да ви радва   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт