Каква машина за печене на хляб да си купя-моля дайте съвет

• 290 599
  • 1 283
  •   1
Отговори
# 315
  • Ловеч
Да кажа все пак какъв беше дефекта и на двете ТСМ машини. Там където са осите на перките влиза брашно. А за уплътняване китайците са сложили най-обикновенна семерина. Естествено брашното износва семерината и остта с времето и като прибавите и горещината при изпичането и гумата на уплътнението отива на кино и няма оправяне - опитах се. При скъпите марки за да няма този проблем използват скъпи тефлонови втулки..

# 316
  • На черешата
Аз към момента съм се спряла на Мулинекс 5003, някой има ли отзиви за нея ?  newsm78

# 317
Аз към момента съм се спряла на Мулинекс 5003, някой има ли отзиви за нея ?  newsm78

Преки отзиви нямам...в другата тема доста хора се оплакаха че не пече добре.

# 318
  • На черешата
Благодаря  bouquet

# 319
не пече добре модел 2000  ако не се лъжа.
от него са оплакванията ,макар че аз познавам човек с такава и няма никакви проблеми

# 320
  • в обкръжаващия ме хаос

Преки отзиви нямам...в другата тема доста хора се оплакаха че не пече добре.
Как да не пече добре? Не си спомням някой да е писал нещо лошо за този модел  newsm78

# 321
  • Стара Загора
Аз имам мулинекс 2000 и съм много доволна,страхотна е ,а за изпичането сами трябва да си определите каква коричка искате.

# 322
Моята хлебопекарна "Северин" се развали, но след тригодишно яко ползване ежедневно - и то е нещо съвсем дребно, някакво малко зъбчато колелце на дъното на тефлоновия съд. Понеже така и така съм навита да сменям съдчето, че го скъсах от употреба и тефлона е леко поизхабен на места, моля ви кажете ми къде в София могат да ми доставят нова ваничка, защото съм си загубила гаранционната карта, където е написан сервиза!

# 323
не пече добре модел 2000  ако не се лъжа.
от него са оплакванията ,макар че аз познавам човек с такава и няма никакви проблеми

Доколкото се изясни ситуацията, този дефект са давали машинките от определена партида. Преди и след нея не е имало този проблем.

# 324
но аз все още тсъм навита и стига всичко да е така както съм го планирала ще си я взема

Г-жа Стихийно бедствие, имаш ли вече машинката, как ти я изпратиха, на каква цена ти излезе?

Пфууу, и аз искам такава...

# 325
Мулинекс 5000.  Peace
Перфектна е. Peace

# 326
  • Пловдив
не бих си взела никаква, правили сме в приятели които имат и какво-хляб в къщи никой не яде мек хляб а камо ли топъл, теста пък всякакви  в магазина, не благодаря ,а който има със здраве да си я ползва Peace

# 327
не бих си взела никаква, правили сме в приятели които имат и какво-хляб

Ох, това така ме разсмя рано сутринта Joy И какво хляб?Ми, кюфте ли да излезе Laughing

# 328
  • Пловдив
нали Joy

# 329

Ми, тъй де!Трябва да е весело.

Дайте отзиви за Аляските, доволни ли сте?

Общи условия

Активация на акаунт