Каква машина за печене на хляб да си купя-моля дайте съвет

• 290 583
  • 1 283
  •   1
Отговори
# 330

Ми, тъй де!Трябва да е весело.

Дайте отзиви за Аляските, доволни ли сте?

Даааа, много Crazy.

# 331
  Благодаря, такава ще взема за мама  bouquet

# 332
  • Стара Загора
Има някаква промоция на МЕтро в определени дни 50% за някои продукти, хлебопекарна Аляска беше към 62 лв, само че не се сещам за кой ден точно

# 333
На 21 е промоцията.Аз ще си взема.

# 334
  • Пловдив
Кашарел    точно си лафя с дружката дето излиза хляб от нейната, а не кюфтета  Joy та я попитах за марката ,същата е като тази за която питаш и тя много я похвали, тъй че взимай и давай да опитаме каквото правиш Peace

# 335
  Ааааа, благодаря ти  bouquet Тя ще е за мама.Моите творения с моята си машинка са тук : http://picasaweb.google.com/kradionova/aoaHTE#
Почерпи се ако си харесаш нещо Laughing

Последна редакция: ср, 17 мар 2010, 14:35 от Кашарел

# 336
Дами и аз да попитам с колко бъркалки е тази Аляска в Метро и има ли особено значение с колко ще е?

# 337
Днес прати сестра ми понеже живее в София да ми купи хлебопекарната от Метро.отишла е в 9.30 и нямало нито една.Казали,че хората се наредили още преди 6 часа и в 6 нямало нищо.Даже някаква жена вдигнала скандала,че била чакала от 5 и не останало за нея.Егати народа.като не виждали.

# 338
  • Пловдив
Кашарел    ммммм от какво да се почерпя  newsm12 Weary, божееее искам да живееш у нас

# 339
Днес прати сестра ми понеже живее в София да ми купи хлебопекарната от Метро.отишла е в 9.30 и нямало нито една.Казали,че хората се наредили още преди 6 часа и в 6 нямало нищо.Даже някаква жена вдигнала скандала,че била чакала от 5 и не останало за нея.Егати народа.като не виждали.

Да, трагедия пълна!На всичко отгоре излъгаха че в 8ч  ще има нова доставка ooooh! ooooh! ooooh! Мизерници! Да чакат хората като луди от 5ч. Да не разправям пък какъв панаир стана за уискито Joy За мострата на Аляската почти до бой се стигна на Пазарджишко шосе край Пловдив ooooh! След това в Тракийското Метро към 9.30 имаше два палета с пекарни и казаха че са брак всичките. Wink Направо ахнах като подаваха машини за шиене от склада и питаха някой за машина и хората подскачаха и вдигаха ръце крещейки :"Аз, аз!". По едно време някой пита пекарни няма ли , а от склада отговориха че няма, който иска да шие да се реди на опашката Joy Joy Joy

# 340
  • София
Току що се прибирам от "Метро" на Цариградско шосе.Явно случайно попаднах на изнасящи се около 15 броя хлебопекарни и си грабнах една.Сега ще чета темата назад и довечера ще я сефтосам Grinning

# 341
Току що се прибирам от "Метро" на Цариградско шосе.Явно случайно попаднах на изнасящи се около 15 броя хлебопекарни и си грабнах една.Сега ще чета темата назад и довечера ще я сефтосам Grinning
  Браво, браво!Успяла си значи.Аз напазарих пекарна от другаде.Сега я тествам.

# 342
  Браво, браво!Успяла си значи.Аз напазарих пекарна от другаде.Сега я тествам.
[/quote]

Кашарел би ли споделила каква марка пекарна си напазарила и доволна ли си  chef

# 343
 Нео -89лв от Техномаркет.Сега пека хляб, след малко ще го вадя.Много добре изглежда.Тествам я за да кажа на майка пропорциите, че тези рецепти в книжките са ужас ooooh!

# 344
Нео -89лв от Техномаркет.Сега пека хляб, след малко ще го вадя.Много добре изглежда.Тествам я за да кажа на майка пропорциите, че тези рецепти в книжките са ужас ooooh!

Кажи ми за колко кг. е контейнерчето ти, аз мога да ти кажа на око пропорциите, а за точни - потърси формулата на Ердинч в Хлебарската тема.

Общи условия

Активация на акаунт