Каква машина за печене на хляб да си купя-моля дайте съвет

• 290 579
  • 1 283
  •   1
Отговори
# 345
Нео -89лв от Техномаркет.Сега пека хляб, след малко ще го вадя.Много добре изглежда.Тествам я за да кажа на майка пропорциите, че тези рецепти в книжките са ужас ooooh!

Кажи ми за колко кг. е контейнерчето ти, аз мога да ти кажа на око пропорциите, а за точни - потърси формулата на Ердинч в Хлебарската тема.

Тази формула на първа страница в пекарската тема ли стои?Не съм я виждала май newsm78
 450гр, 680гр и 900гр, много ще съм ти благодарна  bouquet
  Аз иначе правих днес хляба по основната рецепта на машини Еурека и стана чудесен.

# 346
Е, щом е станал хляба, значи няма нужда от помощ  Hug
Имаше едни книжки, не помня на коя марка, в които имаше много странни рецепти - с много течност, при които никога не ставаше хляб.
Сега ще потърся формулата на Ердинч.

Ето тук Дедо Хаджия я е преразказал -
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=401614.msg11915909#msg11915909

# 347
 Нео -89лв от Техномаркет.Сега пека хляб, след малко ще го вадя.Много добре изглежда.Тествам я за да кажа на майка пропорциите, че тези рецепти в книжките са ужас

Благодаря за отговора  bouquet. Честито на майка ти. Със здраве да си я ползва.

# 348
argun, благодаря!

rumy_h , мерси.Дано е доволна  и тя.След две седмици има РД и ще и я дам.

# 349
Случайно някой да е ползвал Unold 68511?

# 350
Случайно някой да е ползвал Unold 68511?

Мисля че в темата за машина за хляб има момичета с такава.Попитай там за отзиви.

# 351
Кашарел, да разбирам, че си доволна от НЕО машината за хляб, че в момента се чудя дали нея да си купя или да дам повече парички за Мулинекс 2000.

# 352
И аз се двоумях между двата модела,и крайна сметка реших да си взема мулинекса Peace
Аз съм много доволна до момента и ти го препоръчвам,въпреки че прочетох доста негативни мнения.

# 353
Кашарел, да разбирам, че си доволна от НЕО машината за хляб, че в момента се чудя дали нея да си купя или да дам повече парички за Мулинекс 2000.
  Само веднъж я пробвах.За на майка РД я купих и след седмица ще и я връча.Според мен е чудесна.Всички правят едно и също..разликата е основно в цената и дизайна.Вземи тази която ти харесва на теб.Неото прави същото като Мулинекса. Peace

# 354
благодаря, момичета, за бързия отговор. Явно ще реша след като ги огледам наживо.

Последна редакция: ср, 24 мар 2010, 23:15 от vesselka

# 355
Аз не бих хвърлила голяма сума за такъв уред. То какво е всъщност - една перка и един реотан Laughing И програматор.
Да споделя, че засега съм много доволна от моята машинка - ларедутката Еурека за 750/900гр.

# 356
  • Paris, France
Веселка, обезателно отиди и ги огледай. Тук Мулинекс 2000 е доста популярен модел заради по-малкото място, което заема на плота и марката. Аз не съм видяла много доволен човек от нея. Пече като всяка друга на половин цена. Проблемът с точно този модел е, че са много паянтови и много бързо се износва оста. Познавам поне 5 души, които са били принудени да я поправят, което никак не е евтино. Не знам някой да я е ползувал повече от година и половина - две. За Нео не мога да се изкажа, не съм и чувала за тях.

# 357
Сега си харесах един модел на Bomann с две бъркалки за 149 лева http://www.bomann.de/product_info.php/info/p529_CB-594-Automatic … read-Machine.html. Продават ги в магазините Тек Трейд, но в момента ги нямат налични, ще получат края на другата седмица, а на мен не ми се чака. Не намирам отзиви за тази марка. Разбирам, че хлебопекарни Bomann поръчват от LaRedoute, но аз нямам опит с поръчки от този сайт и сега не ми се занимава с това. Така че продължавам да се чудя  Grinning Благодаря на всички за отзивите   bouquet

# 358
  • София
Проблемът с точно този модел е, че са много паянтови и много бързо се износва оста. Познавам поне 5 души, които са били принудени да я поправят, което никак не е евтино. Не знам някой да я е ползувал повече от година и половина - две.
Аз ползвам,но модела с една бъркалка,не зная за него ли говориш.Три години и половина вече.Всеки ден,без изключение.Да,имах проблем с оста,мъжа ми я поправи срещу 90 стотинки за някакъв семеринг.Ползвала съм евтина машина преди това-ФИФ,не бих повторила.Аз обаче като човек съм си такава-предпочитам да събирам парички за техника ,която е утвърдена марка,макар и да поотложа пазаруването,отколкото да си купя Нео например.Когато и да съм правила тази грешка с купуването на евтина техника,винаги после съм съжалявала.А от Нео-то бягам като опарена-имали сме два такива уреда,мои роднини са имали-е няма такива боклуци.Не говоря за пекарна.Но това си е мое мнение,разбира се. Peace

# 359
vesselka, моята от Ларедут много прилича на показаната от теб само че е Еурека.Страхотна е.Много хубаво пече.С две бъркалки е.Излезе ми 70лв.Ето я:

Общи условия

Активация на акаунт