Каква машина за печене на хляб да си купя-моля дайте съвет

• 290 940
  • 1 283
  •   1
Отговори
# 540
Да ,знам го в Лозенец сервиза и те ме знаят вече там Mr. GreenВсичките ми уреди са там гаранционни и всеки месец съм там почти JoyМерси много за инфото  Grinning
оооо тогава причината не е в уредите. май ти нямаш късмет с тях  Joy

# 541
  • София
 Peace запис от мен в темичката да я изчета назад за мнения тъй като ми предстои закупуване на хлебопекарна. Засега съм се спряла на два модела: Kenwood BM450 и Breville VBM006 , но никакви отзиви не съм намерила за тях до момента.

# 542
  • варна
SEVERIN BM 3990 http://www.dekom.bg/index.php?page=product_details&instanceI … cdc21581fddefb57b
SEVERIN BM 3992 http://www.dekom.bg/index.php?page=product_details&instanceI … cdc21581fddefb57b

На пръв поглед основните разлики са мощността: 600 на 860 W и големината до 1 KG и 1,6 KG, но като гледам други марки има доста машини с мощност 450-500-600W  newsm78
Нека тези, които имат 1 от двата модела (или които са запознати) да кажат кои са им "+" и "-"
Мерси   bouquet
Току що се сдобих с втория модел....но на многоо прилична цена, т.к е от магазин за преоценени стоки.
Отзиви ще дам до 1-2 дена:)
Някой знае ли от къде мога да си изтегля ръководство , т.к книжката има много езици, но не и БГ..не че няма да се справя с АНГ, но като за първо ползване на такъв вид техника ми се иска да прочета нещо на роден език

Последна редакция: вт, 17 апр 2012, 13:49 от maichenceto

# 543
  • Ловеч
Някой знае ли от къде мога да си изтегля ръководство , т.к книжката има много езици, но не и БГ..
Честито! Няма да съжаляваш, че си взела Северин. Понеже моята е BM 3983 и нямах ръководство писах на вносителя Новиз и ми изпратиха. Ако искаш пиши им и ти. Може да имат за твоя модел, а и не вярвам да ти откажат. В краен случай мога да ти пратя и моето, нищо че е за по-стар модел.

# 544
  • варна
краен случай мога да ти пратя и моето, нищо че е за по-стар модел.
Разгледах им сайта, но модела 3992 го няма в списъка...АКо не те затруднявам би ли ми пуснала твоето, което са ти  изпратили. Мейла ми е m_ivanova1@abv.bg   bouquet

# 545
  • Ловеч
Разгледах им сайта, но модела 3992 го няма в списъка...АКо не те затруднявам би ли ми пуснала твоето, което са ти  изпратили   bouquet
Да, сайта на Новиз не е актуализиран от много време и затова там са само старите модели, но не пречи да ги питаш все пак. Изпратих ти 2 файла за машината. Като гледам твоя модел принципно не се различава от моя като функции, освен, че има 1 програма по-малко.

# 546
На тази хлебопекарна съм хвърлила око.
http://www.bg.moulinex.com/Products/_layouts/moulinex/productdet … acbf-75bacc99fef2
И това ми харесва.
http://brosbg.com/MOULINEX-OW-5020-product-2360

Достатъчна ли е мощността, според тези, които редовно го ползвате?

# 547
Отговарям за втората машина - да, напълно достатъчна е мощността. Peace

# 548
  • Paris, France
Peace запис от мен в темичката да я изчета назад за мнения тъй като ми предстои закупуване на хлебопекарна. Засега съм се спряла на два модела: Kenwood BM450 и Breville VBM006 , но никакви отзиви не съм намерила за тях до момента.

Аз бих взела показания Кенууд, защото е много по-безшумен, с по-голям капацитет, изпича по-добре и има много добре написана книжка с рецепти. За другата машина четох, че пропорциите в книжката са объркани. Кенууд 450 е една от най-добрите хлебопекарни на пазара.

# 549
  • sofia
Да се отчета. Взех Zеlmer-а. Рецептите в книжката са супер точни. От раз се получиха 4-те които пробвах.
Идва ни малка като размер на хляба (500 грама брашно е дозата)
Даже пробвах и козунак, ама не се усетих да сложа повече мая и не можа да втаса хубаво, ама пак добре се получи.

# 550
# 551
  • Стара Загора
Аз ползвам от година и половина модела на филипс (лилавия корпус) и съм страшно доволна.Работи почти всеки ден и не е дала проблем нито веднъж.Рецептите и мерителните дози са абсолютно точни.Хлябът в сравнение с този който пробвах от мулинекса е съвсем различен.Много по-хубав и плътен е .

# 552
Ееее! Хлябът си зависи от брашното и пропорциите.
Все едно да кажеш, че зависи от пералнята дали ще ти е изпрано прането. Всичко е машини. Важното е какво и с какво качество и количество се слага в тях. Peace

# 553
Ееее! Хлябът си зависи от брашното и пропорциите.
Все едно да кажеш, че зависи от пералнята дали ще ти е изпрано прането. Всичко е машини. Важното е какво и с какво качество и количество се слага в тях. Peace

Тук няма да се съглася! Много е важно каква температура прави и колко са дълги програмите. Затова за различните видове хлябове има различни програми. Не са важни само пропорциите. С пералните положението е подобно, поне за мен има разлика  Peace 

# 554
  • София

Аз бих взела показания Кенууд, защото е много по-безшумен, с по-голям капацитет, изпича по-добре и има много добре написана книжка с рецепти. За другата машина четох, че пропорциите в книжката са объркани. Кенууд 450 е една от най-добрите хлебопекарни на пазара.
мерси за инфото, засега на него съм се спряла

Общи условия

Активация на акаунт