Каква машина за печене на хляб да си купя-моля дайте съвет

• 290 909
  • 1 283
  •   1
Отговори
# 570
  • София
А каква е цената на втората? Защото в момчента пише, че е изчерпано количеството.

# 571
А каква е цената на втората? Защото в момчента пише, че е изчерпано количеството.

Аз съм я купувала на цена 88.5 паунда Април 2010 г.

# 572
  • София
Здравейте, може ли да ме посъветвате относно багетите: разбрах, че има модел на Мулинекс с такава приставка. Ползвал ли го е някой, доволен ли е или правенето на тесто в машината и изпичането на багети във фурната би вършило същата работа. Багетите определно ще се котират по-добре в къщи, затова се чудя дали това е моделът. Благодаря предварително за мненията ви.

# 573
Аз имам такава машинка на Мулинекс - досега няколко пъти съм правила багетки - добре стават, не е голяма врътня, но трябва така да се прецени тестото, че да не е много за 4 багетки, иначе стават дебели и не се изпичат както трябва. Но сега като се сетя май този модел на Мулинекс няма програма "само за печене на тестото", а единствено "печене на багети". Старата ми машинка можеше да си правиш тесто на нея и когато решиш - само да си го изпечеш. Не че ми пречи много това, но просто го отбелязвам. Но ако трябва сега да си купувам машина за хляб, че търся такава със сгъващи се бъркалки. Май ги няма още в БГ, но в Амазон ги има.

# 574
Моля, препоръчайте ми модел за машинка с прибиращи се  бъркалки Hug

# 575
  • София /Абсурдистан
Има ли някой машинка Зелмер и доволен ли е? Аз реших да купя такава, исках Северин, ама по финансови причини се отказах и замислям да купя Зелмер, по-евтина е, но пък и не е от най-евтините, нещо като компромисен вариант, та затова питам.

# 576
поразпитайте и тук - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=648571.480
там има хлебари със Зелмер   bouquet

# 577
  • sofia
Има ли някой машинка Зелмер и доволен ли е? Аз реших да купя такава, исках Северин, ама по финансови причини се отказах и замислям да купя Зелмер, по-евтина е, но пък и не е от най-евтините, нещо като компромисен вариант, та затова питам.
Най-евтиния вариант на Зелмер взех (преди около месец). Доволна съм. Но като размер на хляба (600 гр брашно) ни идва малка. Рецептите по книжката са точни. До сега всичко ми се е получавало.

# 578
Здравейте! От утре в Лидл има промоция на ето тази хлебопекарна

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-D1A355B1-B1836F1D/lidl_bg/hs … l/index_17906.htm

моля, ако някой ползва такава да даде отзиви. Не държа на определена марка, трябва ми машинка, която да пече  поне 1кг и да е с  2 бъркалки, а тази отговаря на тези условия

# 579
  • София
Имахме хлебопекарна Зелмер. С приключването на гаранцията приключи и тя  Grinning Сега и тече казанчето, ако купя ново може и да си работи, но кой знае колко струва. Самата тя беше около 100 лв. Сега съм доволна от Бревил. Не се прибира бъркалката, но дупката е в пъти по-малка от на Зелмера и не ме дразни. Признавам, че не и ползвам всички програми, камо ли аз да си създам.

# 580
  • Paris, France

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-D1A355B1-B1836F1D/lidl_bg/hs … l/index_17906.htm

моля, ако някой ползва такава да даде отзиви. Не държа на определена марка, трябва ми машинка, която да пече  поне 1кг и да е с  2 бъркалки, а тази отговаря на тези условия

Привет,

аз имам такава от 2 години и съм много доволна. Не е мръднала а и да се скапе казана има нови за по 20 лева. Единственият недостатък е, 4е е 6умна. Ако по някаква при4ина остана без ма6ина за хляб не само няма да се поколебая да си купя съ6тата ами и бих специално я дебнала да се появи в Лидъл заради 3 годи6ната гаранция, добрия сервиз и покритието на формата. По-назад в темата съм пускала снимки на нейни произведения и по-подробни описания. В БГ се продава и под други имена. Ако има други въпроси съм насре6та. Успех   bouquet

# 581

Привет,

аз имам такава от 2 години и съм много доволна. Не е мръднала а и да се скапе казана има нови за по 20 лева. Единственият недостатък е, 4е е 6умна. Ако по някаква при4ина остана без ма6ина за хляб не само няма да се поколебая да си купя съ6тата ами и бих специално я дебнала да се появи в Лидъл заради 3 годи6ната гаранция, добрия сервиз и покритието на формата. По-назад в темата съм пускала снимки на нейни произведения и по-подробни описания. В БГ се продава и под други имена. Ако има други въпроси съм насре6та. Успех   bouquet

и аз съм се спряла на тази.

# 582
Nevena Virolan, благодаря за отговора. Не знам какво имаш предвид като казваш, че е малко шумна, но мисля, че това няма да е толкова голям проблем. За мен е важно машинката да е здрава и да прави хубав хляб. До скоро ползвах една Nordmende, но си загубих бъркалката и се оказа, че никъде не мога да намеря подходяща. Мъж ми намери от друг модел и приспособи оста, но хляба не става както преди, та затова утре ще се възползвам от ПРИМОЦИЯТА на Лидл. Надявам се като я взема да се похваля и с добри резултати, които да покажа.

# 583
  • Paris, France
слън4оран4е, когато ма6ината ми меси през но6тта се 4ува. Не е без6умна като Панасоника, например. Панасоника е като миялната ми, не се разбира дали работи или не по звука. Моята няма опция изклиу4ване на звуковия сигнал и винаги писука за добавяне на ядки. Просто няма как да се избегне и ако я ползува6 през но6тта редовно е много досадно. Няма и птделение за ядки и бъркалките не падат. Аз винаги ги вадя, но ако ползува6 отложен старт и не си у дома не става. През деня не се 4ува докато меси а само като писука. Не е като самолет, де, не е и като Панасоника. Формата се мие само на ръка и не влиза в миялна, но покритието е много хубаво и ни6то никога не ми е залепнало и никога не съм я мила с препарат. Понеже живея в район с твърда вода сипвам малко оцет за да не се събира котлен камък и само минавам с мека гъба. Съ6то трябва винаги д. СЕ изклиу4ва от контакта, няма коп4е за изклиу4ване. Това биха могли да са негативите. На мене не ми пре4и. Виж опътването на английски'

http://www.kompernass.de/pages/_pdfs/b8401a3b26176e2611b30ac2ae12f69a.pdf

Много се извинявам за правописа, но пи6а от телефон и не намирам някои букви  bowuu

Прави много хубав селски хляб, кексове, тесто за макарони, ризото, бано6 и ка4амак и аз не бих я заменила с друга. Намерих си стар пост и установих, 4е я ползувам ве4е 2г и половина без д. Е мръднала и все о6те е в гаранция!!!!!! В дне6но време и на тази цена и условоя офертата не е за изпускане. Препоръ4вам я на вси4ки, за които 6умът не е проблем.

РЕДАКТИРАМ и добавям': нивото на 6ум докато меси е подобно на това на ма6ината на мулинекс, която има приставка за багети или малко по-ниско.

Последна редакция: ср, 29 авг 2012, 19:31 от Nevena Virolan

# 584
Nevena Virolan     bouquet   bouquet   bouquet  за изчерпателното инфо. Мисля, че това ще е моята машинка. Тази, която ползвах до скоро също не беше безшумна, още повече аз правя хляб само през деня, така че няма да е никакъв проблем. Относно екстрите за сгъване на бъркалките и отделението за ядки мисля, че за такава ценя няма какво да придирям.

Общи условия

Активация на акаунт