Каква машина за печене на хляб да си купя-моля дайте съвет

• 290 618
  • 1 283
  •   1
Отговори
# 690
Кати, и аз като теб не робувам на марки, а мъжът ми точно като твоя умира за марки  Laughing

За Лидл нещо ми се върти в главата, че последния път когато имаха промоция на хлебопекарна, май не я предложиха като Силвъркрест, а като безименна  Thinking Дано не греша  Peace

# 691
Радвам се, че не съм само аз. Той и моя мъж вече не се впечатлява от марки, ама той по принцип е оставил проучването и избора на мен, а той е по техническите спецификации. А случая с Бош го разказах, защото му беше направило впечатление приликата между продуктите и разликата в цената.
Ще трябва да им пиша пак на Лидл за тия пекарни, а това ми отговориха:

Цитат
Бихме искали да Ви информираме, че желаният от Вас артикул Домашна хлебопекарна е промоционален до изчерпване на доставените количества и не е включен в нашия постоянен асортимент. За съжаление трябва да Ви съобщим, че този артикул вече не е наличен нито в нашите филиали, нито в складовото дружество. 

Благодарим Ви за разбирането и се надяваме, че и в бъдеще ще се доверявате на нашите продукти и ще можем да Ви радваме с разумни цени и добро качество.

# 692
Аз също си я харесах преди няколко дни и много и се чудя. Притесняваме че реотана е долу , а не по средата и не знам дали хляба ще се изпича добре отгоре / Поне така съм чела / . Мож ели да споделиш добре ли е изпечен хляба отгоре, има ли коричка ?благодаря ти
ако не е отдолу реотана как би се изпекъл хляба в долната си част ?  Laughing
та реотана пече отдолу , а излъчваната от него топлина по естествен начин хвърчи нагоре , отразява се от металната  част на капака и попада върху горната част на хляба. за това е препоръчително при покупка да се гледа вътрешността на капака да е идеално гладка както и самият капак да прилепва плътно за да не бяга топлото.

# 693
Здравейте и от мен, преди 2 дена звънях на телефона на Lidl още не бях попаднала на тази тема и оттам ми казаха, че не знаят дали ще има зареждане, но аз да си следя каталога, защото ако се появи веднага ще я пуснат.
kati_v, купила ли си finlux, че и на мен това ми е следващия фаворит, та ако може да кажеш впечатления

# 694
Не, други неща ми изникнаха, а в другата тема има момичета, които са много доволни от бялата /1580 беше, мисля/. Но вчела казаха, че и тя е спряна.
Иначе оферти за Силвъркрест има в Продавалника.

# 695
Здравейте и аз да се вклуча от две седмици се ровя из нета и се чудя коя марка да е само знам че трябва да е с капацитет повече от килограм бих искала да попитам някои има ли впечатления от тази хлебопекарна   Bomann CB594    http://www.topmarket.bg/%D1%85%D0%BB%D0%B5%D0%B1%D0%BE%D0%BF%D0% … %B0-BOMANN-CB-594

# 696
Хлебопекарната на МУЛИНЕКС е най-добрата. Препоръчвам я, няма да сбъркате.

# 697
хлебопекарните на Мулинекс пък дават най-често дефекти. достатъчно е да се прочете из форума.

# 698
  • с/у ОколоМръсТното
хлебопекарните на Мулинекс пък дават най-често дефекти. достатъчно е да се прочете из форума.

къса ремъка. Но е поправимо.

# 699

къса ремъка. Но е поправимо.
+ не добро изпичане отгоре (може би най-чест дефект) , проблем с програматора.  и те са поправими , но ... все пак е дефект.  Laughing

# 700
  • Sofia
Моята пече отгоре. явно не е чест дефект

# 701
Аз също съм доволна от моя Мулинекс. Това, че има чести рекламации от марката може и да се дължи на факта, че най-много се купуват и съответно употребяват. Единствено не ми харесва това, че ваничката за печене плюс бъркалките като ги подменях струваха новите 50 лв  Mr. Green

# 702
  • с/у ОколоМръсТното
Най-накрая и моята пекарна вече е поправена.
Но благодарение на добър приятел/Човек и т.н.

# 703
Здравейте,

Ние имаме хлебопекарна Мулинекс от пролетта на 2009г. Модела с голямата кошничка с две бъркалки - за 1,5кг. За сега единствения проблем е, че за около година употреба уплътненията на осите на бъркалките сдават багажа, почват да пропускат вода, ръждясват и накрая спичат. И така през около година купувах нова кошничка. Но последната не изкара и половин година, а хората от  България Сервиз Груп казват, че това е консуматив и няма гаранция. Значи сега ако пак поръчам може и една година да изкара, може и 1-2 месеца  Thinking Та си мисля да спра да ги спонсорирам. Споделете моля колко често правите хляб, сменяли ли сте кошничките за хляб и след колко време употреба, каква машина ползвате. Ние от както я имаме, с много редки изключени, почти не купуваме хляб. Пуска се винаги на максимална доза, на всеки 2-3 дена. Реотана е отдолу, но изпичането си става идеално, равномерно - чуден хляб прави. Въобще не ми се връща на купешки хляб.

# 704
Не, други неща ми изникнаха, а в другата тема има момичета, които са много доволни от бялата /1580 беше, мисля/. Но вчела казаха, че и тя е спряна.
Иначе оферти за Силвъркрест има в Продавалника.
Кати, не знам дали си имаш вече хлебопекарна, но аз ще пускам в Продавалника "SilverCrest" SBB850A1, последния продаван модел в Лидъл. Касовия бон е от 31.08.0213г. Купих я за РД на майка ми. Взех я от нея сега по празниците, защото за това време я е ползвала има-няма 3 пъти, единия път за тесто. Било и по- лесно да си купува хляб от магазина....Ще и купя друг желан от нея уред. Та, така- продава се.....

Общи условия

Активация на акаунт