Каква машина за печене на хляб да си купя-моля дайте съвет

• 291 588
  • 1 283
  •   1
Отговори
# 1 140
Не всички казваме, че трябват два реотана.  Peace Моята е с един, пече идеално. Два реотана са необходими за голям грамаж хляб, ако правиш до 900 гр не са нужни.
Първо прецени колко хляб ще правиш най- често и тогава ще решиш каква хлебопекарна да вземеш.

# 1 141
  • София
Така е за хляб до кг +- малко 1 бъркалка и 1 реотан са си ок. За големите може да е нужно и повече, опит там нямам.
За конкретните машини нямам никакво полезно мнение...

# 1 142
И аз съм с Финлукс  и съм мноооого доволна на фона на Мулинекса, която й се скапаха 2 казанчета.

Да, вярно, че няма казанчета резервни, но пък то от цена 99 лв за машина и 40 за казанче, аз вече се замислям ...

# 1 143
.......

Да, вярно, че няма казанчета резервни, но пък то от цена 99 лв за машина и 40 за казанче, аз вече се замислям ...

Има казанчета е поне преди половин година имаше  Laughing , казанчето е 25лв Peace

# 1 144
На Мулинекса е 40 лв и няма гаранция - второто си отиде точно след второто печене  ooooh!

# 1 145
  • Sofia
записвам се да изчета темата, защото ми предстои покупка на машина за хляб, ако Ви е известна промоция която върви в момента, моля пишете.

Аз останах с впечатление, че всяка марка се справя добре и си мисля, че може би не трябва да залитам по-скъпи модели .... или греша  Wink

# 1 146
  • София
записвам се да изчета темата, защото ми предстои покупка на машина за хляб, ако Ви е известна промоция която върви в момента, моля пишете.

Аз останах с впечатление, че всяка марка се справя добре и си мисля, че може би не трябва да залитам по-скъпи модели .... или греша  Wink

Мхм дообре! Все едно да кажеш всяка марка кола е добра - където е трабантът там и ягуара, все возят Laughing

# 1 147
  • София
Има ли вече достъпни машини с не-тефлоново покритие?

# 1 148
  • Sofia

Аз останах с впечатление, че всяка марка се справя добре и си мисля, че може би не трябва да залитам по-скъпи модели .... или греша  Wink

Мхм дообре! Все едно да кажеш всяка марка кола е добра - където е трабантът там и ягуара, все возят Laughing
Права си! Има разлика. Кажи коя машина е за предпочитане

# 1 149

Аз останах с впечатление, че всяка марка се справя добре и си мисля, че може би не трябва да залитам по-скъпи модели .... или греша  Wink

Алегра, аз смело твърдя, че съм по-доволна от Финлукса отколкото от Мулинекса. Големи са и двете XXL, Мулинекса го взехме навремето още за 240 лв, а Финлукс за 100 лв.

Както си решиш, но вече и аз не робувам на марки /а преди също бях убедена, че има значение/

# 1 150
И аз съм много доволна от големият Финлукс. Старата беше някаква немска от ТСМ - и от нея бях много доволна. Всъщност разлика между двете няма.

# 1 151
  • Северозапада
Здравейте! Моля за мнения за хлебопекарна Горение! http://m.emag.bg/hlebopekarna-gorenje-model-bm900wii/pd/DLYBJ3BBM/
Благодаря!

# 1 152
Макар и със закъснение, давам си мнение на  ant G: не бих купила хлебопекарна само за 900 грама хляб - общо взето излишно лангъркане за толкова малко количество. Винаги съм вземала макс - 1500 грама, че да си заслужава и никога, ама никога не съм правила малък хляб  Peace

Обаче пък и съм цчела как хора правят 900 грама хляб и им стигал за 1 седмица за семейството  Shocked - хора всякакви. Ние обаче не сме от тях  Grinning

# 1 153
Хлебопекарна с какъв капацитет да се вземе, се преценява според домакинството - колко човека и колко хляб се изяжда на ден. Аз пък съм доволна, че моята прави хляб по 500 гр. Напоследък само такъв правя, изяжда се за един ден. През зимата правя по 750 гр. изяжда се пак за ден. Идеята да имаш хлебопекарна е да имаш пресен хляб всеки ден.  Peace
Така че ant G, прецени колко хляб ядете и дали този капацитет ти е достатъчен. Иначе по спецификация не е лоша, ако има вентилатор ще изпича по-равномерно хляба. Peace

# 1 154
Fortuna, съгласна съм с теб като цяло, но нека не забравяме, че една програма за хляб трае около 3-4 часа и не всеки има време да обслужва машината ежедневно  Peace

Освен това аз лично не съм фен на горещ хляб, а на току-що изкарания му трябват часове, за да се охлади и да става за рязане и съответно за ядене.

Общи условия

Активация на акаунт