Отговори
# 90
  • ул. "Мечтание"
Дес, сега като те чета и теб стигам до извода, че Дюкан може да бъде изключително стресиращ за организма. Дано не действа така на всеки!  Praynig

# 91
Искам да ви попитам има ли някой който да е свалил максимума който е 24 килограма. Rolling Eyes

# 92
  • Варна
Здравейте, фиданки!!!

Миленче, мисля че спокойно можеш да приемеш този ден като воден, нали си била само на течности, какво като не е само вода, аз го изкарах плодов. След него /втория плодов/ аз също не съм свалила повече, но кантара закова точно на  67, за разлика от предния ден. И най-важното е, че успях да си обуя едни дънки, които преди месец бяха далеч от закопчаване на мен  Hug
По съветите, които ми дадохте - продължавам с тази диета. Искам да попитам пак старшите и вещите в диетата следното:
- единственото, което не спазвам в нея е че не пия бульони, а вода пия по всяко време, когато ми се пие - не спазвам това, да не пия половин час след хранене - дали това може да има отрицателно влияние върху диетата  newsm78

Днес си купих нов кантар, ама май нещо не е в ред  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Някой има ли такъв да сподели!!! Пише, че само като го бутнеш с крак, трябва да се включи, ама не ще. Трябва да го повдигна в единия край и да го пусна отвисоко, за да зацепи  Cry Преди вечеря ме измери 67,7, след вечеря 67,8, а сега за 5 минути се претеглих три път и ми даде три различни стойности. Направо съм бяснааа...  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
А знаете ли колко най-малко хващат тези кантари, сложих памперса на малката, който беше бая напишкан и това чудо нищо не отчете. Мисля утре да ходя да го върна, дано го вземат, че ще умра от яд, 35 лв дадох  Cry Cry Cry

# 93
  • жителство на место
Здравейте фиданки! Искам да се похваля, че за три завъртания на дните /в първата четворка имах много гафове/ съм свалила 3 кг newsm44
Виждам, че сте дискутирали диетуването на кърмачките и бих искала и аз да ви споделя моето мнение. Според мен, това което правя сега е по- скоро един разумен режим на хранене, а не диета. Аз толкова плодове не съм хапвала през последните две години, колкото тези две седмици. Shocked Спазването на този режим ми помага да се чувствам емоционално добре да не изпадам в ужас от вида си. Нека не звучи егоистично, не е така. Кърменето освен физически е и психологически контакт и двете страни трябва да са доволни и спокойни. Laughing Зная, че можете да ме контрирате с аргументи, вие всички сте майки, но пък като разглеждах темите и толерантният тон в тази ме спечели  bouquet
Спокойна вечер и много минуси на всички!

Алокация сложи везната  на под, който е равен- мисля, че килимът не е добре. На нас едната ни стая има такъв наклон ooooh! Във всеки край на стаята съм различни кг hahaha Затова в коридора, на плочките- там е истината Joy

# 94
  • Варна
Алокация сложи везната  на под, който е равен- мисля, че килимът не е добре. На нас едната ни стая има такъв наклон ooooh! Във всеки край на стаята съм различни кг hahaha Затова в коридора, на плочките- там е истината Joy

Аз го пробвах навсякъде, никъде не се активира от докосване с крак както пише. На килима е само за снимката. Пробвах го дори на терасата върху цимента, ама пак не ще  Sad

# 95
  • ул. "Мечтание"
И моя уж само с докосване би трябвало, ама не става. Трябва с по-якичко почукване!  Joy

# 96
My Name,не мисля че ще възникне някакъв спор.Това което споделяш е прекрасно.А нали знаеш,всеки е прав за себе си.Но съм съгласна много с това че този е един балансиран и щадящ режим,който би могъл да се пригоди за кърмачка Peace

Алокация,и аз си мислех в началото че моя кантар не е в ред,ама му свикнах и показва добре.Сравнявам си показанията с механичния (който ме дава с 2 кила по слаба Mr. Green) и мисля че е верен.И той изисква по яко почукване за да зацепи.
Аз също бульони не пия,брррррр Sick И не мисля че това с водата ще ти окаже вредно въздействие Peace

Фрост-че,може да обменим малко акъли относно нашите размисли и страсти по въпроса с предишната ни диета.

# 97
   Здравейте момичета.

Иринка, трапезата ти е страхотна. Предполагам ти си правила тортата. Много е хубава, а предполагам и вкусна. Ще даваш акъл, ако има нужда някой път.

Жани, надявам се дечко да е по-добре. А и ти да си се успокоила, че е стрес и за теб сигурно.

Браво на всички със свалени килца, включително и на мен.    Wink   За първи път след белтъчен ден имам минус, но днес както си карах на варива прекрасно до 20.00, не знам какво ми стана, но ме подгони страшен глад в 22.00 и да не ви разправям какво се случи. Направо вадете бухалките. Надявам се утре да устискам. Не знам защо, но плодовия ден винаги ми е най-стриктен. В другите дни все нещо гафя.

Мушмороче, оправяй се мила, че ни липсват ведрите и закачливи постове.

Алоказия, за кантара да споделя. Когато си купих електронен имах същия проблем. Дори да се мерих 10 пъти ми показваше различно и разликата достигаше дори 1кг. В началото го бях сложила в стая, която не отопляваме, за да не го пипа малката. После реших и го преместих в хола, къдете винаги е топло. От тогава нямам проблем никакъв. Колкото и пъти да се кача ми мери едно и също (в упътването пише при какви температури работи, но не помня). И на нашия пишеше, че се натиска с крак, за да се включи, но не става. Аз го повдигам лекичко от долната страна с пръстите на краката и го слагам пак на земята (не го пускам силно) и се включва. На упътването на нашия пишеше, че мери над 2кг., та явно затова не е отчел памперса на детето.

За водния ден - аз за себе си съм решила, че няма да го правя. Много от ветеранките споделиха, че после са имали яко задържане, а и няма да устискам един ден на плодове и след това на вода.

Лейди Фрост, и аз след Дюкан ям като невидяла. И преди това си хапвах доста и от всичко, но сега, като видя нещо, което ми харесва, дори да съм се наяла преди 5 минуте, пак му се нахвърлям. Дано скоро да се взема в ръце, защото съм сигурна, че всичко е на психическа основа.

Не на последно място добре дошли на всички новички. Няма да изброявам, че сте много. Дано ви хареса диетата и разбира се да имате страхотни резултати.

Щях да пиша и друго, но като ви чета от време на време и не мога да пиша, накрая като седна и много неща ми бягат от ума.

Лека вечер на всички и нали си знаете ...... утре много минусчета. А аз ще споделя колко съм качила, заради плюскането в 22.00.

# 98
Ся да ви кажа за кантарите-явно са в стачка всичките и вместо нежно докосване им требе по един здрав моя и той така.ама аз кат му трясна един и той има респект и внимава кво отчита че после...... Twisted Evil
Иначе аз съм в цикъл и съм и затова избягвам да пиша.Килцата ми са 74 точно ама това е от гадния цикъл дето му е време да се пръждосва.
За водния ден аз смъкнах 1,100 обаче и в същия ден ми дойде,незнам сега от цикъла ли е задържането или от водния.За себе си решавам че и другия воден ще направя та да видим.
сега ви оставям защото отивам да

# 99
Добро утро момичета

Днес ми е ден на плодове мисля да карам на ябълки .Лек ден на всички.  И много свалени кг.

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 08:26 от mihi69

# 100
  • Бургас
Добро утро, момичета кокичета! Заповядайте едно чисто режимно кафенце   

Alokazia
честито кантарче! Аз моя го натискам леко там където са петите и зацепва.
mu6morok твойта пура с кафенцето...мммм
 Hug

# 101
  • Панагюрище
Добро утро и от мен благодаря за кафето.Вчера бях на въглехидрати и днес съм -1кг. днес съм на плодове  утре ми е първият воден ден но май освен вода може да се пият и сокове ,а айрян дали може.Благодаря за съвета с портокаловия сок във водата ще го пробвам.Успех на всички в днешния ден.

# 102
  • в сърцето на моето Слънце
Добро утро, мацки!
Как сме днес?
vesyy , мерси за кафенцето, аз ще му турна малко млекце и ще го пийна. Wink
mu6morok, няма да се плашиш от цикъла е. На мен като ми свърши цикъла и изведнъж станах с -1,5 кг по-лека.  Peace
Alokazia, не си го слагай изобщо това с бульоните. Аз докато бях на тази диета и от както съм в този форум не съм срешнала нито един човек, който да ги е пил. А за водата пий колкото си искаш, колкото повече толкова по добре.  Hug
Аз да ви се похваля, днес съм -500 гр.  Whistling
И да се оплача... Почти седмица вече много ме боли главата, събуждам се сутрин с главоболие, пия лекарства поолеква ми и после пак... Да питам тези които са били на Дюкан имали ли са такъв проблем и дали е възможно да е от режима?  newsm78
Освен това още един проблем имам, излезе ми ужасен обрив по гърдите. Мажех се с "Кокона и майка" - масажно масло за бюст, дали ще е от него или изобщо от какво може да е незнам, но много ме притеснява... Не ме боли, не ме сърби нищо, но като че ли тази сутрин е по-зачервено от снощи.  Embarassed

# 103
добро утро и от мен. Днес ми е 3ти ден и съм на въглехидрати  Mr. Green , но вчера след вечеря се премерих и кантарът отчете -1 кг.  Simple Smile Това възможно ли е - само за 2 дни да сваля 1 кг.  newsm78. Не че не се радвам, но ми се струва нереално, а два пъти се мерих и двата пъти резултата беше един и същ.

# 104
  • София
Ся да ви кажа за кантарите-явно са в стачка всичките и вместо нежно докосване им требе по един здрав моя и той така.ама аз кат му трясна един и той има респект и внимава кво отчита че после...... Twisted Evil
hahaha  Joy  Joy
Моят кантар е послушен, откакто му смених батерийката. Днес след белтъчен ден- задържам вчерашните кг. от след плодовия. Доволна съм, защото след предния белтъчен бях качила малко.
Много ме замислихте за водния ден. Може би и аз ще го пропусна и ще си карам само четворки със завършваш плодов. Тази вода след плодов ще ми разкаже играта и наистина подозирам, че организмът ще се ошашка и ще тръгне да се запасява  newsm78.
Да споделя и моя опит с Дюкан. Режимът ми допадна в началото, но в един момент зациклих и почна да ми се повдига от месо и трици  Sick. После месеци наред се мъчих да го продължа, но все се провалях и реших, че за мен се е изчерпал и няма смисъл само да се тормозя и обвинявам, а по-добре да пробвам нещо различно с по-разнообразна храна. Да не говорим ,че Дюкан си е бая скъп режим- месо, яйца и т.н. в промишлени количества.
Стелхен, главоболието си е характерно за Дюкан, но по-скоро за началото на режима  newsm78 Обрив ми излезе и на мен, когато бях на този режим, но под мишницата. От тогава периодично ми се появява- мажа го с едно кремче, което ми изписа кожната лекарка и минава за 1 ден. Трябва да отида пак, че не може така периодично да се появява. Имаше и други диетуващи с подобни проблеми  Confused.

Общи условия

Активация на акаунт