Бягаме далеч от прегрешение и спазваме Дюкан без нарушение - 154

• 27 256
  • 541
  •   1
Отговори
# 435
Дяволица, добре дошла при нас и УСПЕХ занапред! Доказано е, че който пише тук отслабва!  Grinning
Сасс, честита месечинка! Аз се почерпвам от десертчето!
Неня, мисля, че това е твоята диета! Постът ти сякаш аз съм го писала. И аз съм на 27г и боря килограмите след раждането ми. Започнах от 80кг и се целя в 64кг! Тази диета е прекрасна за жени, които имат доста за сваляне, така че успех! Тук не се гладува, а се хапва на воля и се сваля не само на кг, но и на см!

# 436
Аз нямам проблем със сиренето и кашкавала защото не обичам и двете и мляко не обичам , ям само с триците . Стана ми любопитно , защото за първи път ги видях ( може би в нашия град за първи път ги зареждат )
Отивам да разглеждам старите теми , много имам да  наваксвам с инфо-то .

# 437
sofia b браво момиче smile3501 ти изглеждаш зашеметяващо погледнах смиките ти и се удевих дано и аз някой ден си направя такива

# 438
флучия благодаря дано от твоята уста влезе в Божиите уши и стане както казваш.Признавам си че имам нужда от малко повечко кураж който ми липсва но за сега се сдържам да правя забежки дано да е докрай

# 439
  • София
Благодаря за незабавния отговор. Да прочетох всичко даже ми я препоръчаха тази диета и мисля да я пробвам понеже  разбрах, че има ефект и то не само на една или две жени.
Флучия на 27г. съм тежа 92 кг искам поне на 60кг стана. преди двете раждания бях толкова. Опитвала сам да не ям, само на мляко и само на салати, но 1-2 кг после това пак същото. Затова питам дали ще има ефект, защото искам да сваля 30кг.
Неня, виж ми снимките в "преди и сега" на 1-ва страница... при това съм два пъти по-дърта от теб! Т.е. по-бавно свалям. Постигнах го за 6 месеца, но след това се разлигавих и наруших ритъма на сваляне ... Това е твоят режим! Добре дошла! бъди стриктна, чети и питай! ... и няма начин да не успееш!

# 440
iv_mikova , sass  ЧЕСТИТИ ВИ МЕСЕЧИНКИ МОМИЧЕТА ! ВСЕ ТАКА НАПРЕД ДО ЦЕЛТА !    bouquet Hug

До ВСИЧКИ НОВИ добре дошли ! Сложете си по една линийка за кг за да можем да ви следим  ! Разгледайте снимките в албума на 1 стр Преди и сега за да се мотивирате още повече ! Успех !  Heart Eyes  Peace

# 441
Десертът е чийзкейк,намерих рецептата в нашия форум,публикувана е от ghost13  виж рецептата.

iv_mikova,до тук съм -7кг(без 300 грама  Embarassed).Като гледам с теб вървим с еднакви темпове  Peace.Изключително съм доволна и от себе си и от режима.Честита ти месичинка и на теб   bouquet.Честно да си кажа в началото изобщо не си се предсатвях да я докарам до тук,но няма невъзможни неща.

# 442

Ай! Помислих, че съм пропуснала цяла тема.............. ooooh!

# 443
Здравейте, най-прекрасни!
Много време мина откакто писах последно, а и да ви изчитам не смогнах, но пък изпитите минаха и ще се появявам по-честичко!
Няма да ви се оплаквам, двете кила коледно-новогодишен плюс са си още на мен, но истината е, че с нищо не съм им помогнала да се разкарат, даже напротив... Embarassed Покрай стреса в университета си намирах оправдание да не спазвам третата фаза на 100%, а за връщане във втора не ми се и мислеше. Нооо всичко ще се промени, не съм се отчаяла или обезверила, бавно-славно мисля да си върна килцата.
rien, преди няколко страници мернах твой пост, в който се хвалеше, че си открила майонеза с 5% мазнини, та исках да те помоля да споделиш къде? Благодаря предварително!
Горда, покрай снимките с новите очилца, видях и снимки на Ст. град и заключих, че дъщеря ти трябва да е студентка в ТУ, така ли е? Моята мама е преподавател по химия и може даже да й е водила този семестър  Mr. Green .
Мерито, мацка трепач си станала - БРАВО!
Vesito5, просто неотразима!   bouquet
Много поздрави на всички и на тези, които следя и чета всеки път с удоволствие : Lucie, Филюдка, Тунинг, Kri, Feelgood, Blümchen Fee, Тонито, Nelsun, Shushy, Marchela, Aynur, музичка, двете Бобита, dorchester, gulbenur, Tattit, Veneras, Labello, разбира се Вещи и със сигурност изпуснах още много...  bouquet  Heart Eyes  Hug

# 444
Горда, покрай снимките с новите очилца, видях и снимки на Ст. град и заключих, че дъщеря ти трябва да е студентка в ТУ, така ли е? Моята мама е преподавател по химия и може даже да й е водила този семестър  Mr. Green .
Дъщерята е журналистика в СУ.
А Студ. град снимах, защото трябваше да изпратя снимки на една приятелка, с която се подвизавахме там преди има-няма 20 години  Mr. Green.  И сега е ужасно променено....

# 445
  • Варна
Ей, че съм заплес  ooooh!

Мерито, страхотна си. Имаш право да се пръскаш от кеф!!!  Peace

Весито5, заслужаваш я тая рокла, по всички параграфи   bouquet

Честито на Сасс и Ив_микова, както и на всички други месечинки.   bouquet

Приятен П четвъртък на тези, които го ползват за отдушник в трета и четвърта фаза  Joy

# 446
  • София
Уф, изчетох!  Mr. Green
Момичета, вчера пангасиусът стана превъзходен. Даже и благоверният го хареса - излапа ми половината, добре, че бях направила доста. Много вкусно си хапнахме.
За себе си какво да ви кажа - чакам аванс, че да изтърча за ново кантарче, та да дам пълен и точен отчет. Четох за дъвките и мисля, че се вторачваме доста в тях. Първо, Дюкан ги разрешава. Второ, нямат слабителен ефект - уви, установено е. Трето, нека не ставаме по- големи светци от папата. Съвсем ясно е написано в книгата какво може, самият Дюкан е доста либерален и ако диетата му има такъв успех, то е и защото е направена с разбиране към слабостите на дебелия човек. По-добре да се поеме риск от леко задържане, от забавяне на резултатите, отколкото режимът да се превърне в инквизиция, нали така? Peace
За яйцата - като изключим холестерола и опасността от алергии са си напълно режимни. Лично аз ги консумирам почти ежедневно, дори и преди режима. Холестеролът ми е перфектен и мога да си го позволя.
Ох, имаше и още нещо, но забравих какво е. Като се сетя, ще пиша пак.

А, чудесни снимки - много сте готини всички. А на Мерито съм фен отдавна, още от аватара. Но просто като погледна каква е разликата преди и сега не мога да не й се възхитя. Имам предвид не само фигурата, лицето й се е разхубавило невероятно - поздравления!

# 447
Ох...Да се оплача,пък дано ми олекне малко...
От многото вода (2л. ) на ден,май започнах да изхвърлям песъчинки от бъбреците....Малеее как боляло тва.... ooooh! ooooh! ooooh!

# 448
сасс, честита ти месечинка!  smile3525

# 449
  • София
Ох...Да се оплача,пък дано ми олекне малко...
От многото вода (2л. ) на ден,май започнах да изхвърлям песъчинки от бъбреците....Малеее как боляло тва.... ooooh! ooooh! ooooh!

Сигурна ли си? Защо не се консултираш с лекар?

Общи условия

Активация на акаунт