Бягаме далеч от прегрешение и спазваме Дюкан без нарушение - 154

• 27 263
  • 541
  •   1
Отговори
# 420

ВИКИТО, като намериш с какво друго да си занимаваш устата, дай една идея  hahaha

Ми дъвча тука една краставица....

# 421
Добро утро на всички искам да попитам дали да рискувам с тази диета. Извинявам се, че пиша тук но тук ми допадна. Благодаря предварително

# 422
Добро утро на всички искам да попитам дали да рискувам с тази диета. Извинявам се, че пиша тук но тук ми допадна. Благодаря предварително

тУК РИСКОВЕ НЯМА... Laughing Laughing Laughing

Прочети първата страница на темата и си прецени дали те устройва.....

# 423
nenq  добре дошла ! На 1 стратица на темана има написано най-важното за режима на Дюкан , прочети го и реши дали да го правиш !  Simple Smile
  TheNMaster   е много права че рискове няма , адем когато искаме и по колкото искаме и СЛАБЕЕЕМ ! ВАЖНОТО Е ДА Е РЕЖИМНО !

# 424
Музичка, и на мен ядките са ми голяма слабост! Постоянно си мисля за люта царевичка и за пържена соя.... Ох, не знам как става този номер със задраскването на нережимните работи, затова извинете, че не съм ги зачеркнала!
Жижи, сподели ако искаш какво хапваш! Може оттам да изскочи проблемът. А ако просто метаболизмът ти има нужда от раздвижване може да пробваш 1 ден да хапваш само риба и да намалиш млечните до 500мл.
ТхенМастер, за жалост в любимите ми ролца има все кофти работи: сорбитол, царевично и пшенично нишесте, растително масло, захар, сол и доста Е-та..
Неня, с тази диета единственото, което рискуваш е да УСПЕЕШ! Ти колко кг си и колко искаш да свалиш? И какви диети си правила досега?

# 425
здравейте на всички  Simple Smile и аз вече от седмица съм на този режим и съм очарована меко казано досега не съм се чувствала така добре въпреки че съм пробвала всички диети на света и все с неуспех.Ще се радвам да стана една от многото жени постигнали целта да унищожат килограмите които са им в повече с ваша помощ и подкрепа.Успех на всички  Simple Smile

# 426
Здравейте
В режим 4 ден , за сега и аз и съпругът ми сме в страхотна кондиция .
Преди малко ходих до магазина и видях да продават нискомаслено сирен Cultura , какво ви е мнението за него ( има и такъв кашкавал ) ?

# 427
мерито изглеждаш зашеметяващо весито5 погледнах снимките от преди и тези с малката черна роля и просто нямам думи впечетляващо колкото до размера завиждам ама много благородно

# 428
Здравейте момичета и момчета,днес  отбелязвам първата ми месечинка с вас и режима и затова искам да ви почерпя скромно с мои специалитети.Малко големички излизат,но нямам грам време да ги ресайзвам  Embarassed ,за което моля за извинение.

Лабело,аз мога да те посъветвам да изключиш рулцата от раци и евентуално да намалиш млечните.До сега не си ли забелязвала от кои продукти задържаш?Наблегни наистина на бялото пилешко месо и рибката и предполагам,че бързо ще се раздвижат нещата  Peace

MPJel,през първа и втора фаза никакви кашкавали и сирена  Naughty .Дори и да ги изписват,че са обезмаслени не са подходящи за режима.Виж в рецептите има подходящи и за сирене и за кашкавал.
Аз после пак ще пиша,но сега се стягам за служебна среща.Хем ще поразгледам и снимчиците,че нямах време  smile3508

# 429
Здравейте
В режим 4 ден , за сега и аз и съпругът ми сме в страхотна кондиция .
Преди малко ходих до магазина и видях да продават нискомаслено сирен Cultura , какво ви е мнението за него ( има и такъв кашкавал ) ?

Този въпрос вече е разискван в предните теми,може да потърсиш назад.
По принцип не стават-поне за 1-ва и 2-ра фаза

# 430
  • София
Благодаря за пожеланията момичета! На всички  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug !
Бургазлийки много сте сладки!   bouquet
 Сас, честита ти месечинка и на теб! newsm51 Заедно сме почнали, ти колко килца пребори?

TheNmaster, страхотна рецепта за мързеливи сърми, утре съм на ПЗ и ще пробвам smile3521  Много апетитно звучи! newsm22

# 431
Благодаря за незабавния отговор. Да прочетох всичко даже ми я препоръчаха тази диета и мисля да я пробвам понеже  разбрах, че има ефект и то не само на една или две жени.
Флучия на 27г. съм тежа 92 кг искам поне на 60кг стана. преди двете раждания бях толкова. Опитвала сам да не ям, само на мляко и само на салати, но 1-2 кг после това пак същото. Затова питам дали ще има ефект, защото искам да сваля 30кг.

# 432
sass - честита месечинка и успех! Страхотна ти е почерпката! smile3525

TheNMaster, бях те помолила да споделиш рецептата за пилето със спанак (преди), но явно не го прочете това, да те помоля пак.  Praynig

На новите попълнения - добре дошли и успех!

# 433
Браво, момичета, гордея се с вас, страхотни резултати сте постигнали Simple Smile  Hug
Sass, десерта, който е на снимката изглежда много интересен и апетитен, може ли да ни споделиш рецептата?

# 434
Здравейте момичета и момчета,

Аз се завърнах от Софията късно снощи и днес се опитвам да наваксам с четенето,че съм ви пропуснала за 3 дни отсъствие. Да кажа, че килограмите след завръщането са същите. Както тръгнах, така се прибирам с 67 кг.
Имах една гала в големия град, но тя си беше режимно ядене с нережимно питие.

Благодаря на Кри, че докато бях в София организира една мини среща на 6  страхотни дюканки. Благодаря ти, че винаги си толкова добричка и отзивчива. И да ти кажа, харесвахте и без да те познавам на живо, а сега още повече  Hug     bouquet

Радвам се, че се запознах и с Фоли, Даниа,  Бачи и Светлат.    bouquet  bouquet  bouquet за  Вас момичета. Всички сте просто страхотни. Беше ми трудно да се разделя с Вас.

Фоли благодаря за ценните съвети за ІІІ- фаза.

Дори наистина бях за завиждане за организирането на тази мини среща и присъствието на  цялата страхотна компания. И аз искам да си видя снимките от тази срещичка.

Сас честита ти месечинка     bouquet

Лек и спорен ден.

Общи условия

Активация на акаунт