Бягаме далеч от прегрешение и спазваме Дюкан без нарушение - 154

• 27 182
  • 541
  •   1
Отговори
# 405
Искам да ви напиша какво ядох вчера в протеиновия си ден, за да ми кажете много ли е, че още не мога да го преживея този плюс гаден...:
- кисело мляко с трици
- рулца от раци с малко кисело мляко
- една пъстърва на фурна
- кисело мляко
- пак пъстърва на фурна
- 3 бъркани яйца с извара и шунка
                                                            Общо млечни: около 900 гр
- пих доста вода през деня... незнам точно колко, защото аз само в началото на режима си отмервах, отдавна вече не меря, защото ми е изграден навика да си пия вода

За днес съм подготвила:
- солен кекс на Боби 1973, който вече изядох
- риба тон, извара
- бъркани яйца
- кисело мляко
- и още нещо за по-късно, но още не съм измислила какво ще е, защото нямам никакви запаси на месо...

# 406
  • София
Мерито - страхотни резултати, изглеждаш великолепно   bouquet
Аз днес съм на фитнес след работа и там ще се измеря(и този месец май няма да мога да заделя за кантар - искам електронен Blush)
Дано съм свалила на килограми малко Praynig

До всички - прекрасен и усмихнат ден ви желая  bouquet

# 407
  • София
Добро ви утро сладурковци!

Мерито, страхотна си, сладурано!  Hug Hug

Кри, поради тези причини аз спрях да обяснявам надълго и нашироко на някои мои познати за режима..... Sad Просто се ядосвам, че някои хора питат, питат.......... и накрая си правят, каквото те си решат, а после реват....  Hug Hug Hug Завиждам ти на търпението, явно моето не е чак толкова много.. newsm51

Бургазлийките, много сте красиви, момичета!  Hug Hug Hug

Люси, Филюдка, Ривелка, Ванеса Йо, Дари  ,  Hug Hug

Тонитоооо27, веднага да се явиш на отчет, да не дойда да те проверявам  Naughty !

Музичка,  Hug

Здрасти, Коте  Wink

За дъвките "Орбит" и аз да кажа  - въпреки че от години съм пристрастена към тях, до скоро не бях прочела за действието сорбитола, написан с малки буквички на пакетчетата  Wink -  сигурно затова при мен не се проявява този ефект  Joy Joy hahaha , а дъвча по почти пакетче дневно, особено откакто съм на режима .....

# 408
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Допрочетох темата от снощи и да се изкажа....  Mr. Green

Мерито , страхотен резултат. Браво , едно голямо браво.  Hug Hug Hug

Ив Микова , чесита месечинка. Благодаря за хапването.   bouquet

Уф е що пък на мен не ми действа ни Орбит , ни нищо ...  ooooh!
През 3 дена съм на капки.  Laughing Е , ефекта е до няколко часа , но не това искам.  Blush

# 409
labello ,Да знаеш,че от рибата се сваля по-ефективно  Peace
В рулцата от раци има нишесте и не помня захар ли беше или подсладител(нямам пред себе си да видя етикета)....

Забелязах,че ако ям по-често риба свалям повече.....

# 410
Ей,днес съм като в доброто старо време,пиша ли пиша....

Флучия ,музичка -радвам се,че споделяте мойто мнение за плодовете,дано да успеем да си променим мисленето,то оттам иде всичко,а и на мен ми е особено трудно като 12 месеца в годината имаме плодове от рая тук,но се опитвам!

Весито-супер мадама,а и с тази чаровна усмивка! Hug

Cote-що така лаконично..... Hug

Жабке-винаги допринасяш за усмивки! Hug

# 411
Добро утро момичета и момчета!

Момичета страхотни снимки smile3521! Всички сте много хубави, усмихнати, сияещи, чудесни сте newsm03 newsm53 newsm10!
Ама наистина сте много хубави и сладки и така лъчезарно усмихнати, направо усмихнахте и моя ден newsm51!

Мерито newsm10, прекрасна си, страхотен резултат, чудесна промяна smile3525!

Флучия newsm51, както винаги изключително мила и прекрасна!

Ив Микова, Честита месечинка smile3525!

Поздрави на всички в темата и много Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug(не ви изброявам поименно за да не пропусна някой, а не искам да обидя някого като го пропусна, защото тук има страшно мили, позитивни и прекрасни хора) newsm10 newsm51!

ПП На всички които се нуждаят от побутване или ритник, един здрав от мене, че да тръгват килцата надолу newsm10 newsm53!

Хубав и усмихнат ден на всички!

# 412
Доброт утро!

Днес нещо ме боли стомаха, ама да видим ще го преборя ли с чай от мента и джинджифил. Иначе вече си закусих сандвича с тричаво хлебче, извара и шунка. За обед си нося пилешко филе и тиквички на скара, а вечерята още не съм я измислила  Grinning .

За пъдпъдъчите яйца да се уточня, че в тях вредният холестерол е в минимално количество, другите му вещества са концентрирани, да. Разбира се, не стават за омлет, но сварени едно - две, в салата са идеални. Сега сме млади и лесно се борим с повишен холестерола, но неговата опасност не бива да се подценява, всички знаем   bouquet .

Мерито, изглеждаш прекрасно!

Хубав и отслабващ ден ви пожелавам, аз се хвърлям в работния процес! Simple Smile .

# 413
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Привет и от мен!!!

Мерито  Hug  bouquet - жестока си!

Бургазлийки - страхотна среща и мястото изглежда супер!  Flutter Всички сте прекрасни!

TheNMaster - какви рецепти, кво нещо!?!?  ooooh! Аз на това му викам "многоусилни" сърми! Ама пък как звучааат! Малеееееееее!  Mr. Green Ще ги пробвам някой уикенд!

Кри Heart Eyes Hug

# 414

TheNMaster - какви рецепти, кво нещо!?!?  ooooh! Аз на това му викам "многоусилни" сърми! Ама пък как звучааат! Малеееееееее!  Mr. Green Ще ги пробвам някой уикенд!

Що "многоусилни"? Laughing Laughing Laughing Ако имаш робот ,става адски бързо с кълцането и меленето на всичките продукти....После си се готви само....А е вкусно,защото има доста подправки,че и заливка  Flutter Flutter Flutter

# 415
  • Пловдив
Здравейте и от мен!Рядко пиша,но ви чета всеки ден.На режим съм от 27.01.,но за съжаление не мога да се похваля с кой знае какви резултати.В ударната фаза свалих 2кг.и оттогава не съм мръднала.Започнах от 70кг. при ръст 165см,сега съм 68кг.Свалила съм на см,но като гледам вашите резултати по 5-6кг.първия месец си мисля,че при мен нещо не е наред.Стриктна съм,единствената грешка,която си откривам е,че на моменти може би ям малко.Моля по-опитните дюканки да ме посъветват нормално ли е това,да продължавам ли по същата схема 5/5 или да я променя на 4/3?Усмихнат ден на всички!

# 416
  • Варна
Аз пък си правя мързеливи зелеви сърми, когато ме мързи да завивам лист по лист, принципът е същия.  Hug Peace

Бургазлийки + русенската гостенка - браво, прекрасна среща!!! Много сте хубави!

Искам снимки от срещата на софиянки с Денни!!!!!!!

# 417
Сега сме млади и лесно се борим с повишен холестерола, но неговата опасност не бива да се подценява, всички знаем   bouquet .
кой не се бори с холестерола?  Laughing Добро утро!

# 418
   Благодаря от цялото си сърце на Гулбенур,Айнур,Лабело/според мен менюто ти е супер,но можеш да комбинираш и с пилешко,да не ти е еднообразно Naughty/Ниала,Музичка/адашче Hug/Нелсънче/ти се появи! Praynig/,,за хубавите думи и поздравления!Трогната съм!А,за такава"малка черна рокля"съм мечтала кажи-речи15-20 години!Ееее,дочаках я,дойде времето да мога да се намъкна в №40/S!
    Чочосан,честита ти месечинка и начало на ІІІ-та.Успех и късмет!
    Ив Микова,честито и на теб І-ва месечинка!
    Тумба-лумба,освен добрите постове си била и голяма кулинарка!!! newsm10Благодаря за почерпката!
    Преди 2 теми имаше една варналийка-Pina,някой знае ли какво стана с нея??? newsm78

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 11:43 от vesito5

# 419
Umbra, добре дошла!   bouquet Радвам се, че ще присъстваш в тази тема и ти пожелавам успех!

За коремобол : винаги ме спасяват ментови капки в малко вода.

TheNMaster
, моля те, не спирай да споделяш менюто си, тези сърми ах..

Общи условия

Активация на акаунт