Бягаме далеч от прегрешение и спазваме Дюкан без нарушение - 154

• 27 527
  • 541
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро и от мен!

Вещи, темичката е страхотна както винаги!    newsm51

tumba_lumba, изглеждаш невероятно! Браво!

vladiznaiko, страхотен резултат! Успех в трета!

Туни, недей така! Ти си моето вдъхновение, толкова ти се възхищавам за постигнатото! Стегни се!  smile3521

Петинка, това е от мен, дано да помогне! 341uu ritnik

svatlat, честита годишнина! Поздравления за търпението и за постигнатите резултати!  smile3525

*Боби*, да ти е жива и здрава принцесата и само да те радва!  bdbaloni baloni

Кри, четито ти минусче. Утре да е двойно минусчето!  smile3525

При мен няма нищо ново, на кантара е все същото положение! От днес започвам ПЗ и предполагам, че в следващите 5 дена ще има +, но ще го преживея.
Хубав и минусов ден пожелавам на всички!

# 61
  • София
Здравейте и от мен! И аз съм си строго режимна, без прегрешения Simple Smile
Svetlat - честита годишнина  bouquet Поздравления за търпението и волята - да ти върнат прекрасни резултати  bouquet
Боби - да ти е жива и здрава дъщеричката, много да те радва   bouquet
Владизнайко - страхотен резултат Peace

Прекрасен и успешен ден  bouquet

# 62
  • Варна

Напротив, разкошна е почерпката  Hug Честито, Светле, много късмет и прекрасна визия ти пожелавам!!

Здраве и веселие за детенцето на *Боби*, весел празник!   bouquet

За Тумба Лумба поздравления и от мен, наиситна има с какво да се похвалиш! Кураж оттук нататък, доста път те чака - пожелавам ти да устискаш максимално режимна, за да стане по-бързо!  Peace

Владизнайко, поздравления!  Peace Много си готин!

Лабело, моментално да оздравяваш. Боледуването не се връзва добре с дюканстването, за съжаление.  Hug

Тунинг, странна работа, след П ден - повишение?!? Ех, огали се ти  Whistling

Клер, ти се оказа достоен боец, браво!

Адреналинка, браво за този изстрадан минус  Hug Татиттче - и на теб  Hug Ехе, и на Кри  Hug

Олеле... забравих
Кри, Фоли, Дания, Бачи, Светла + Денни охххххххх завиииииииииддддддддд - класна компания!!! Реве ми се чак.  Cry И аз искамммм.

Мирка, чудна си!  Peace

Викито  Hug, Айнур  Hug, Гулбенур  Hug

# 63
Здравейте, ще помоля за помощ от .....Дюканстващитеее- дайте ми идеи как да си приготвям манджи с риба и още идеи за протеиновите дни. Помооощ, вече съм повече от едногодишна дюканка и се изчерпах ТОТАЛНО.
бЛАГОДАРЯ ВИ

# 64
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Здравейте , девойки.  bouquet
Дорде ви изчета , ще стане довечера.  Crazy
Аз съм на ПЗ от вчера и съответно нищо ново.  Thinking
Та да почнем с поздравителния концерт , пък дано утре се размърдам.  Laughing

Боби , да ти е жива и здрава малката.
Много радост , весели и безгрижни игри.

Честито на всички който имат поводи - месечинки , годинки , минусчета и т.н. подобни.   bouquet  bouquet  bouquet

Владизнайко , чудесен резултат. Успех.  Peace

Днес е мъченица Валентина. На именяците ЧЕСТИТО!

Лек и хубав ден.

# 65
До "ВСИЧКИ" - Ще се стегна вече, само да сваля пак до 88  newsm43

# 66
  • София
Добро ви утро и приятен ден от мен!

СветлатчееееHug честита ти месечинка!

Владизнайкоsmile3501

Филюдкаnewsm03  love001

ТунингStuck Out Tongue Winking Eye pletka

Дорчестър, Люси  ritnik  remybussi ето и от двете  Wink

На всички, които имаха повод и съм пропуснала да им честитя  newsm51

# 67
 ignore2

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 11:06 от tuningmania

# 68
  • Бургас
Честита годинка,Светлат!  bouquet
Честит Рожден Ден  на момиченцето на *Боби*!Да е жива и здрава и много радост да ви носи! newsm59
Владизнайко,страхотен резултат!Браво! Hug
Тумба-Лумба,на теб кръвта ти ври бе!Какъв е тоя къс ръкав през зимата  Laughing Браво!Разликата ти е  newsm10
Честито и на всички Валентинки и Валентинчовци!

# 69
Didka_23  bowuu
Може ли да помоля за съвет?
Ще огранича млечните. Как ви се струва да ям до 300гр извара на ден и не повече от половин кофичка кисело мляко? Мисля, че бях чела, че изварата е идеална за нашия режим, но не мога да намеря къде точно..

# 70
Здрасти, банда!
Didka_23  bowuu
Може ли да помоля за съвет?
Ще огранича млечните. Как ви се струва да ям до 300гр извара на ден и не повече от половин кофичка кисело мляко? Мисля, че бях чела, че изварата е идеална за нашия режим, но не мога да намеря къде точно..
Първо махни подсладителите(нали по-нагоре се оплака, че прекаляваш с тях) до колкото ти е възможно, яж си мляко и наблегни на месото и рибата!Да, изварата е идеална за нас.

Днес ми е криво ...

# 71
Здравейте, ще помоля за помощ от .....Дюканстващитеее- дайте ми идеи как да си приготвям манджи с риба и още идеи за протеиновите дни. Помооощ, вече съм повече от едногодишна дюканка и се изчерпах ТОТАЛНО.
бЛАГОДАРЯ ВИ
Здрасти!
Дай малко информация какво ядеш обикновено,та да знам какво да предложа като разнообразие.....Може и на ЛС ,ако предпочиташ....

Боби1973 , Hug Hug Hug Hug Hug ГУШ!

# 72
  • София
Тунинг,  newsm78 newsm78  newsm09

# 73
Здравейте,

включвам се да отчета резултати. За 8 дни (5П и 3ПЗ) - 3 кг. С уточнението, че това са килограми, които качих в рамките на 1.5 месеца и вероятно за това изчезнаха така бързо.

След похвалата и оплакването - сънувах, че ям БЯЛ хляб. Първо хапнах само половин филийка, после още 2 половинки.
Освен това снощи установих, че ми се е развалила скарата, а бях се наточила на печени тиквички с кисело мляко и копър. Принудих се да ги запека на фурната, но не ми бяха вкусни.

# 74
До "nelsun" -  Rage

Общи условия

Активация на акаунт