Бягаме далеч от прегрешение и спазваме Дюкан без нарушение - 154

• 27 538
  • 541
  •   1
Отговори
# 45
Честита нова темичка Simple Smile
Lucie, labello,Цветим  присъединявам се към вас със задържането.. Хайде някой да ритне и мен, че ми омръзна аха-аха  да си помисля, че съм свалила.. и пак нищо.. Аз обаче съм си виновна, защото не мога да намеря сили да намаля млечните.. Не превишавам дозата, но под 600гр не мога да падна.
Svetlat, честита годишнина   bouquet
vladiznaiko уау, много впечатляващи резултати..
Успешен ден на всички!

# 46
Кри ,честито минусче! Hug
Владизнайко - чудесен резултат!Пожелавам ти да го задържиш Peace
Тумба лумба -Снимките ти са прекрасни! Давай в същия дух  Simple Smile
Стелксен бъди упорита и режимна-резултатите ще дойдат  bouquet И за малко да забравя - весела блузка, с много настроение да си я носиш и скоро да ти умалее Wink
Аз съм си запазила минуса от съботната среща и пак не мърдам - ама още ме държи,все пак -1.2кг не е малко
Много усмивки днес на всички
И пак да се редактирам Blush
Петинка благодаря за милите думи  bouquet И това от мен  ritnik

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 09:53 от mirka*birka

# 47
От Събота, да.. и малко от Неделя smile3538
Туни....Я дай на мен,че май твоето самобичуване няма голям резултат....

# 48
  • Тракийка в Софийското равно поле....
А добро утро и от мен в новата темичка!

Дано да съм по-стриктна......... в четенето, че ме е срам от себе си вече!

Вещи bouquet Hug

Либооооооофффффффффффффффф  Heart Eyes

Владизнайко  smile3501

Тумба Лумба - много впеяатляващо! Поздравления!

Mma Ramotswe  Crazy - малеееееееее, колко сняяяяяг! Ама наистина е много красиво!
Луси, Лобело, ЦвеТи - засилвам се силно и ! Дано помогне!!!

Снощи имах удоволствието да се запозная с Денни  Hug голяма сладурана, много съм щастлива, че съвпадна мнението ми от темата и на живо  Laughing Гушки и на другите любими съфорумки, които дойдоха - Даниа Hug, Фоли Hug, Бачи Hug и Светлат Hug. Голяма говорилня беше  Crazy
newsm78 аз как съм пропуснала!  Cry  Rolling Eyes
Честита годинка на Светлето!   bouquet
Честита сладка рожденничка на *Боби*
Зеленко 202uu   bouquet

Днес се хваля с минусче! Почти килце!  Sunglasses

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора.  ooooh!
Станаха 7  Blush

P.S. TheNMaster  hahaha Joy hahaha Е, няма такъв як бой!  hahaha Joy

mirka*birka и аз се върнах да те видя  #Crazy   bouquet Hug - браво!!!

# 49
Mirka*Birka, не можах да се сдържа- изглеждаш великолепно..   smile3525

# 50
Добро утро и от мен!

Нямам минус, но дрешките пак виснаха hahaha.

Светлат-браво сладур-1 годинка е много време Hug
Тумба-лумба-браво и на теб-промяна има и то голяма Hug
Владизнайко -браво  и успешна трета фаза ти пожелавам Hug
Кри-много ти се радвам да знаеш/и браво за минусчето/ Hug
Лабелло-няма страшно-ще потръгнат нещата-не може всеки ден минус Hug

ИИИ Туни, я се стегни, стига с тия огалвания, само едно хранене може да е гала, а не целодневно оливане  и после рев Naughty Hug

Татит  Hug-бравос-най-накрая пак минусче.
Зеленкоо  Hug

# 51
Приветче и от мен Hug

Ванеска много мило че си се сетила за мен,вярно че покрай новата работа съвсем не ми остава време за форума
Сега пък едното от децата е болничко и аз съм в болнични Crazy
Дано бързо да минава че едва от 2 седмици съм на новото място,ама пусто като се налага,никой не го иска но.....това е положението

И да споделя малко как вървят нещата при мен с режима
Бях си казала и обещала че сваля ли първата цел и ще си направя един вид подарък -една гала
Преди галата бях 74.200 тая суртин кантара показа 76 Crazy Crazyмразя се
Продължавам че имам нова цел за борене Mr. Green

Владизнайко newsm10супер резултат само така

Туни не се терзай толкова като знам как ги омиташ на бързо тия дето са ти отгоре Mr. Greenще се справиш отново зная Wink

Лек и отсакбващ ден момичета и момчета

# 52
  • София
Абе, хора, все се каня да питам за сорбитола - защо не?  newsm78Не че съм примряла за него, но гледах, че някакъв сироп за кашлица беше подсладен с него, а само такъв ми беше под ръка в тоя момент, та бая му се почудих, но накрая се принудих да глътна една лъжица, че не се издържаше.

# 53
Здравейте момичета и момчета!
Аз пак изпуснах две теми , май започнах да пиша през две темички  Embarassed, но съм си стриктно режимна.

Днес съм страшно много щастлива видях на кантара 86,5 и се надявам да се задържи и още по хубавото е че влязох в едни дънки които даже не можех преди да си сложа на д-то а да не говорим да закопчая, даже си мислех че това са едни др които си носех миналото лято,  леле направо ми идеше да заплача от кеф  newsm44 newsm44
Вещи все едно се гледам аз на първата снимка , същата история ... smile3515 бях, но вече нееееее 
Светлат честита годинка миличка   bouquet
Боби да ти е жива и здрава дъщеричката  и много да те радва  newsm59
Влади е това се казват резултати направо не вярвам на очите си  smile3501

# 54
   Луси,ЦвеТи,Лабелооо,ще тръгнат нещата!Споко!Не може само да се сваля,всички сме наясно,че има и дни /понякога и месец/на застой!
   Татитчее,браво за минусчето!Ееее,ама таз либоффф,само търсиш....
    Владизнайко,честито ти минаване в ІІІ-та.Желая ти късмет и успех/ще са ти нужни/!
    Меритооо,липсваше,сладурка!Ще се оправи всичко!Нормално е след гала/надявам се не оливаща/да качиш-мини сега на П и по внимателно с останалите храни.Всъщност ти не си в ІІІ-та,нали?
    Марчелкааа,Феелгоод,Айнур,Гулбенур,Крикри,Горда,Жабчеее,Филюдчеее,бургазлиики newsm51 newsm51 newsm51

# 55
  • Варна
 smile3534

След като вчера ви замолих за чукове и тигани, много малко сладури се отзоваха  Hug, аз им благодаря. Днес

Имам тлъстички паласки
и нуждая се от ласки!

Връщам се да чета.

# 56
Добро утро красавици и красавци Simple Smile  
много ви прегръщам, приятен и усмихнат ден
да пием по кафе преди да сме излезли :

# 57
smile3534

Имам тлъстички паласки
и нуждая се от ласки!

Дааам лИбоФта действа отслабващо  Blush Blush Blush

# 58
Дори, къде ги видя тез палазки  newsm78. Аз от кънкьорския ти екип не ги видях  Crazy... Ласка

Хъм, жени   hahaha (извинявам се, не се сдържах)

# 59
Здравейте и от мен!

svetlat - честита годинка с режима! Дано никога да не видиш повече споменатие от теб цифри и да започнеш да се харесваш повече!  newsm51
Боби - честит рожден ден на малката принцеса! Да ти е жива и здрава, като слънчице да огрява живота ви! Весел празник!  newsm38
Владизнайко - браво за резултата, успех в трета ти желая!
Да си кажа, че снимките не се отвориха при мен, обещавам да ги разгледам по-късно.
Честито на всички с намаления, търпение на тези, които нямат!
АДРЕНАЛИНКА - не съм забелязвала да свалям от определени риби, преди 2-3 дни ядох скумрия и имах минус, но снощи пак ядох - пък днес нямам. Може и да си въобразяваш за скумрията, защото оставам с впечатление, че само скумрия ядеш. А после - цял живот на скумрия ли ще караш? newsm78
Весито 5 - тука съм си аз, чета редовно, пиша от време на време, чакам да падне и последният кг. Докато го чакам чакам и онова нещо, дето го споменаваме много често и го обвиняваме за много неща (МЦ).  Hug
dorchester- spoko Hug
Марчелка, Айнур, Фийлгуд -  Hug Hug
Приятен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт