Бягаме далеч от прегрешение и спазваме Дюкан без нарушение - 154

• 27 527
  • 541
  •   1
Отговори
# 75
Здрасти, банда!
Didka_23  bowuu
Може ли да помоля за съвет?
Ще огранича млечните. Как ви се струва да ям до 300гр извара на ден и не повече от половин кофичка кисело мляко? Мисля, че бях чела, че изварата е идеална за нашия режим, но не мога да намеря къде точно..
Първо махни подсладителите(нали по-нагоре се оплака, че прекаляваш с тях) до колкото ти е възможно, яж си мляко и наблегни на месото и рибата!Да, изварата е идеална за нас.

Днес ми е криво ...

Ами.. обикновено ми се събират не повече от 5 ч.л.  подсладител и степче

# 76
Петинка,не зная какво повече да ти кажа - предложих ти да махнеш подсл. или поне да го ограничиш до минимум, ако нямаш резултат, тогава намали млечните.Освен това всички сме имали задържане, мери се на обиколки - дали не сваляш на см. в момента?
Много ми се вижда подсладителя.Нали знаеш, че приема му не е неограничен - определя се от телесното тегло най-точно, но на добрите марки обикновено пише до колко е допустимо на ден.
TheNMaster, newsm47

# 77
# 78
Благодаря ти, Боби, ще направя както ме посъветва Simple Smile

# 79
# 80
Боби ,Честит празник на твоето слънчице! Да ти расте здрава,разумна и усмихната   bouquet
Доре,сега се сетих че вчера пропуснах - считай че имаш  ritnik от мен,пък дано помогне. И благодаря Blush
Петинка сутринта се редактирах за да ти отговоря,а сега да ти кажа - аз от 4 месеца задържам smile3511 и установих ,че е трябвало да отида на срещата,за да си раздвижа метаболизма-така че спокойно и напред.Бъди постоянна и резултатите ще дойдат рано или късно.Имай търпение HugИ да смятам,че подсладителя ти е доста-ограничи го и се наблюдавай,пък дано подейства

# 81
  • София

то е малко като това - http://dnes.dir.bg/2009/02/10/news3979014.html . Аз си мисля, че това винаги го е имало. Просто сега го съобщават. Дано се вземат мерки:(

# 82
Здравейте на всички wavey! Първо малко ще ви последя, пък после, ако може, ще си задавам въпросите, че сега ще ви звучат тъпо сигурно Laughing. Успех и приятен ден на всички Laughing!

# 83
  • София
Привет Банда на Годината  Hug
При мен кантара слезе дори под тези 68 кг, които сложих ... не се оплаквам, но все пак не съм била толкова от 7 ми клас. Карам 3та по устав ...
Най-голямата ми "мечта" е да тръгна да спортувам ... търся компания за района на Младост-ите София  Peace
А да сетих се и още нещо да добавя като наблюдение в трета ... прияжда ми се много по-малко отколкото във втора ... имаше 2 вечери, в които ядох само чай с пълнозърнеста филийка и ми беше ОК. Намалила съм несъзнателно количествата манджа, млякото и подсладителите .
Хайде На Споооорт  Hug

# 84
Mirka*Birka, ще се ослушвам за следващата среща тогава..Simple Smile

# 85
  • София
Привет Банда на Годината  Hug
При мен кантара слезе дори под тези 68 кг, които сложих ... не се оплаквам, но все пак не съм била толкова от 7 ми клас. Карам 3та по устав ...
Най-голямата ми "мечта" е да тръгна да спортувам ... търся компания за района на Младост-ите София  Peace
А да сетих се и още нещо да добавя като наблюдение в трета ... прияжда ми се много по-малко отколкото във втора ... имаше 2 вечери, в които ядох само чай с пълнозърнеста филийка и ми беше ОК. Намалила съм несъзнателно количествата манджа, млякото и подсладителите .
Хайде На Споооорт  Hug

Аз съм от този район, но ходя на фитнес в Редута, защото фитнес инструктурката ми е много мила и готинка и не ми се иска да я оставя. Ако на теб ти е удобно - взимам те. Иначе за фитнес - този, които е на хмс - фитнес младост е на същите собственици и би трябвало да ти хареса Peace

# 86
Като стана дума за спорт, аз си мислех за танци, ама все още не си знам програмата...Някой има ли наблюдения за хубава школа и кой вид танци са най-подходящи/резултатни ?
PS: Леле, хора, скукааааа  Rolling Eyes, навън печеее, няма обяд днес, вързани сме в офиса, заради някаква делегация, ама айде няма повече да мрънкааам #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 12:07 от ВИКИТО

# 87
  • Варна
Вчера празнувах - режимно. Благодаря на Боби1973 и Тумба Лумба за прекрасните рецепти за торти, публикувани тук. Станаха красиви и вкусни. Малцина, които ядоха усетиха разликата. Само мъжът ми е супер предубеден, но нейсе... #2gunfire
Благодаря на всички момичета за поздравите и не мога да се въздържа и да не им отговоря лично с огромна благодарност за милите думи и с ответни пожелания за здраве, късмет и успех - Sagitarius, Blumchen Fee, Ainur, Gulbenur, Cote, Stelxen, Iv_Mikova, Lucie, Lipstick, Didka23, Gardenia, Shushy80, Vesito5, Vivka, Mimensita, Tuningmania, Tumba Lumba, Mirka*birka, Боби1973, Зарибената, Рошава и всички, всички, които са си помислили за моя празник.  Hug
Ходихме на ресторант със семейството, беше хубаво, макар, че понеделник не е ден за купон и бяхме единствените в ресторант с жива музика, но това е...
Тумба Лумба, страхотна промяна. И аз започнах от много и забелязвам, че си сменям вече два пъти целта - все по-амбициозна и по-амбициозна. Сложи си една линийка, за да те следим.
Стелсхен - чудна блузка. Ще я смениш, преди да ти омръзне.  Joy

# 88
  • Варна
Нелсън, Мирка  Hug Hug

Боби и Тунинг, хайде усмихнете се, де  Sunglasses Виждам ви и двамата криви, ама ще мине, нали така  Heart Eyes Hug

ЛориХю, завиждам ти за намалените порции  Wink Апелът ти за спорт ми напомни, че не се оплаках - тъпата температура ме принуди да си седя вкъщи и изтървах 3 поредни пъти кънките на лед  smile3515 Представям си със замаяната глава какви само пируети щяха да ми се получават.  Joy

Рафаелло, резултатът ти е в рамките на средните, а сънят - често срещано явление. Тоест, движиш се както трябва  Hug

# 89
Искам да поздравя Владизнайко- Браво   bouquet

Да гушна задържащите  Hug

Боби - честит празник на детенце   bouquet

Много Благодаря Момичета за поздравите - знам, че са от сърце и затова толкова ме радват
Това обръщение Светлатче взе да ми харесва (светлат идва от Светлана Тодорова)
Снимки от преди не съм пускала, имам едни хартиени такива, които нося на срещите, но и те не са много показателни, защото на най-големите си килограми нямам снимки. Но имам огромни панталони и ако мъжа ми се съгласи може и да фотошопнем някоя снимка.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт