Бягаме далеч от прегрешение и спазваме Дюкан без нарушение - 154

• 27 547
  • 541
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте и от мен
Аз съм нова за вас, но от доста време ви чета.
На диета съм от 31.01.2009 и съм свалила 5 кг. до сега.
Днес ми е първи ден от "Втория период" и съм мноого доволна на зеленчуците (вече изплюсках един домат и една краставица smile3508)
От началото на режима килограмите си отиваха направо със страшна скорост newsm81 и така до 9 ден от ударната фаза. На 10-ти ден качих ?!?! Беше много странно за мен, но днес съм пак като на 9-ти ден.
Имам много колограми за сваляне и много се надявам да успея да издържа.
Колкото повече ви чета, толкова повече се надъхвам.
Благодаря ви, че сте тук и така сплотени

# 106
До "DanyGod" - Нормално е, чат-пат, да задържиш или даже да качиш малко. Бъди си стриктна и си свиркай..

# 107
DanyGod   добре дошла и на теб , кажи каква цел имаш , колко си висока и може линийка да си сложиш да видим как се движиш ! За сега си супер , продължавая така напред !  Heart Eyes
 Миличка, кг които ти е дал Бай Дюкан са си съвсем реални и ние тук имаме много примери на постигнати такива цели! Разгледай албума на 1 ва страница , бъди режимна и ще успееш!

Ренка , да ти кажа и аз нещо съм се повредила и не се виждам да съм отслабнала толкова , че вече да се харесам ! Охх дано това стане един ден  ooooh! , и аз смъкнах целта с 2 кг , макар че като знам преди как съм се чуствала на тези кг които съм в момента , явно не мога още да свикна, с това което виждам и да го приема за нормално!При мен проблема е бюста ,за мое съжаление не е помръднал само на обиколка съм свалила и е голям проблем да се намери сутиен 75D  #Cussing out ! Така  че извода е да дойде момента, в които да се чустваме ние добре в кожата си ! Е тогава спокойно може да се каже че сме стигнали целта си !  Hug

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 15:07 от shushy80

# 108
Renka - аз ти предлагам да не се тормозиш толкова сега, стигни първо 68 кг и ще прецениш дали искаш 65 или не. А иначе е относително съотношението ръст/тегло. Индивидуално е. Ти си доста висока и 68 кг може и добре да ти стоят. Ще му мислиш като станеш 68 кг. Това е моят съвет.

DanyGod - добре дошла и успех!

# 109
# 110
Благодаря за светкавичните отзиви Grinning
аз съм 165см и преди да почна бях 101,6 кг. Според Дюкан трябва да стана 62 кг., но не знам до къде ще устоя (малко ми се струват нереални тези килограми)

# 111
Истината е, че първия път като влезнах анонимно тук бях пред отказване ... И като видях tuningmania  просто се запънах като козле на Моста на хапките и продължих. Благодаря и на всички други за вдъхновението и така като гледам дълги години ще се реем заедно като перца в торнадото на живота!  

# 112
До "vladiznaiko" - Хайде.. пак аз виновен smile3516 Да не си се наговорил с "nelsun" smile3511

# 113
  • София
Хайде на кафенце, мили дюканки и дюканци!

# 114
Туни, стига си се скубал. Няма да ти остане коса на главата  Joy. Тогава ще си не само хърба, ами и...  hahaha

# 115
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
При мен проблема е бюста ,за мое съжаление не е помръднал само на обиколка съм свалила и е голям проблем да се намери сутиен 75D  #Cussing out !

Специално на  Триумф и Опал има размери.  Peace
Аз съм взимам или 75 или 80 , даже ако няма D взимам Е и в пералнята на по-високи градуси свивам.  Laughing Виж потърси , но не са проблем да се намерят.  Peace

DanyGod , няма нереални неща. Виж друго е , ако неможе да устойш на режима.  Thinking
Аз имам 28кг. да свалям , за месец 8 си отидоха .... важно е да си вярваш и да си режимна и килцата сами ще намаляват.  Peace Има  момичета по 50 кг. са свалили , така че успех и напред в борбата с килцата.  Hug

iv_mikova , благодаря за кафето.   bouquet 
Сега се сещам , че аз днес не съм пила.
Бързах да изчистя и оправя къщата , после се наядох царски и за кафето не стигнах.  Laughing
Одавна не бях яла толкова , та салатка , та супа , та зеле с тел. месце и сега за десерт кафенцееее.  Crazy Намуах сЪ като прасенце.  Mr. Green

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 15:21 от просто ЖаБкА

# 116
Здравейте и от мен днес.Кажете ми как ядете зеления боб в ПЗ дните.Дайте някоя рецепта че не се сещам нещо.

# 117
Здравейте и от мен днес.Кажете ми как ядете зеления боб в ПЗ дните.Дайте някоя рецепта че не се сещам нещо.

Виж колко рецепти има тук със зелен боб  Laughing http://dukanskirecepti.wordpress.com/?s=%D0%B7%D0%B5%D0%BB%D0%B5 … D0%B1%D0%BE%D0%B1

# 118
Оооо,мерси за кафенцето iv_mikova   Hug.Днес така и не му дойде ред на истинското.
Момичета и момчета,да се оплача аз на бързо.Вече два дена не ми остава никакво време да си приготвя нещо за хапване от вечерта и цял ден карам на кофичка кисело мляко .То не че ме гони и вълчи апетит, но се притеснявам да не се прецакам нещо.Довечера ще наготвя стабилно,че да не стоя гладничка през деня.Ама то при мен едно търчане беше:детски градини,данъчни ...И май в крайна сметка няма да ни огрее (за градината),само връзкарчета влизат,а аз не искам така ... Голяма съм УФСЪ.
   По повод Кантсрев,продължава да ме радва.Днес ми показва още половин килце на долу.Явно тези дни ми е приятел.А дрехите тотално взеха да ми висят  Sunglasses.Килограмите са почти -7,а скоро правя първа месечинка.Какво по-хубаво от това.
Успех и на вас в режимстването,а DanyGod ,специално твоите резултати са похвални,но защо си правилна ударна фаза 10 дена?Не е никак препоръчително без лекарски контрол  Naughty .Подготви се и психически,че не винаги ще сваляш.Ще имаш периоди и на задържане и на леко повишаване на кг.Аз за този месец имах период от 14 дни където варирах от 73 до 74 кг ,но това е нормално.Сега пак смъквам и вече съм 71,5кг.Пиши и чети редовно тук.Доказано е,че редовното влизане в темата води до сигурни резултати  smile3503

# 119
  • София
Извара 1,5% има в магазини Елемаг.

Общи условия

Активация на акаунт