Бягаме далеч от прегрешение и спазваме Дюкан без нарушение - 154

• 27 186
  • 541
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте момичета, започнах режима през май 2008 г. Свалих 10 кг. /целта - 13/ и бях щастлива, задържах дълго, но нямах намерение да се отказвам, докато през есента не започна да ми пада усилено косата. Отдадох го на сезона, но след като не спря и след убеждение на редица лекари, че е от диетата я спрях Embarassed Embarassed Embarassed. Започнах да се храня витаминозно, но.............и до сега си пада учестено. Така се затвърди моето убеждение, че не е от режима, а си има най-вероятно хормонална причина. Е сега искам да започна пак и моля за съвет - с колко ударни дни? Ако има и други "повтарачки" моля за съвет!

# 316
Здравейте момичета, започнах режима през май 2008 г. Свалих 10 кг. /целта - 13/ и бях щастлива, задържах дълго, но нямах намерение да се отказвам, докато през есента не започна да ми пада усилено косата. Отдадох го на сезона, но след като не спря и след убеждение на редица лекари, че е от диетата я спрях Embarassed Embarassed Embarassed. Започнах да се храня витаминозно, но.............и до сега си пада учестено. Така се затвърди моето убеждение, че не е от режима, а си има най-вероятно хормонална причина. Е сега искам да започна пак и моля за съвет - с колко ударни дни? Ако има и други "повтарачки" моля за съвет!

Според мен си направи 4 или 5 дни ударната фаза, после редувай както смяташ за добре Simple Smile Успех! Може да е 5/5, 4/3, 2/2 или 1/1, ти виж кое ще е най-подходящо за теб.

Какво ви е мнението за риба тон с извара, черен пипер, сол? Вкусна ли е тази комбинация, че се чудя за утре какво да правя, но се колебая- чакам мнения!!!

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 19:13 от labello

# 317
Еййй, ама така ми става едно хубаво като ви чета. Heart Eyes
Бравос момичета! Не се предавайте  bouquet
Резултатите няма да закъснеят.

# 318
Здравейте на всички! Извинявайте,царевицата беше ли режимна?

# 319
Здравейте на всички! Извинявайте,царевицата беше ли режимна?

НЕ! Всичко, което не е включено в списъка с позволените храни, значи е ЗАБРАНЕНО! Вероятно може да е позволена само в трета фаза и то в дните когато ядем въглехидратни храни (нишестени). Прочети първа страница и книгата- ще са ти от полза!  Peace

# 320
Лабело,правила съм го 2 пъти и си мислех, че ще умра от болката.Или комбинацията е неподходяща, или на мен не ми понася...

Купих си книгата за триците - ще ви кажа какво казва Дюки по въпроса кога, как и защо точно да ги ядем   chef.

# 321
  • UK/София
RIEN-Искам да те попитам в LIDL има една диетична серия "LINESSA",чието крема-сирене с 0.2% ползвам има от същата линия котидж с 0.4%-ползвала ли си го и подходящо ли е то за нас?Също искам да попитам за пуешката им шунка(за инцидентно хранене,не ежедневно) и за диетичния Кетчуп"LINESSA",който е с подсладител и 0.1%масленост.Ползвала ли си нещо от тези неща и стават ли те в нашия случай?Благодаря ти предварително!
КАЛИНКАТА-За плодовите млека:има една широкоразпространена марка в Европа,казва се ОПТИМЕЛ с 0%масленост и 0%захар,естествено и без плод вътре....аромат,есенция и подсладител.Кисело-млечна е-аз си я позволявам отвреме-мавреме-все пак е по-добре от кола-лайт!

Линесса, да, всичко.Кетчуп не, пуешка шунка ежедневно. Шунки ядем по 600 до 800 грама на седмица цялото семейство. Този котидж според мен е извара. В иж по колко млечни ям в предния пост,
Има мнооого подсладени млекца,например jogole diät . всеки супермаркет си има собствена марка.

Обикалям всички магазини и чета състава на шунката.Навсякъде пише, че има захар.Как я намирате режимна, не мога да разбера.И в БГ ядях шунка и се чудя колко ли захар съм погълнала и там Simple Smile

# 322
мерси за отговора,аз просто се чудех дали царевицата не е заленчук Simple Smile

# 323
РИЕН-Благодаря ти от сърце!
БИЛЯНА-В моята шунка няма захар и е с 95%пуешко месо и е 2%мазнини.Единственото,което ме притеснява е малко картофено нишесте,но пък и в суримито има захар,ама го консумираме от време-на време.
Според моите наблюдения най-добре свалям от чисти,сухи пилешки гърди-сварени и запечени на фурна с подправки.Това си е...Шунката я слагам в чантата,когато излизам и за да не пропусна хранене и то рядко.
Отдавна се каня да споделя едно мое наблюдение:в дните около МЦ(понеже на мене винаги ми е закъснявало)когато ям мазна риба(скумрия,сьомга) всичко се нормализира.Според вас има ли някаква закономерност мазна риба/МЦ,или аз си внушавам?
Деси_вал,Дидка-ЧЕСТИТ  РОЖДЕН ДЕН!   bouquet  bouquet

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 21:18 от miss_tyra

# 324
И аз се заразявам много от тази диетка.Много ми е вкусна.  Joy
Засега успявам да бъда точна и гледам и най-малката подробност да не изпусна.Чета етикети като полудяла ,но все още шунка не съм си намерила. newsm78 Не че ми липсва ама така за запълване на дупки . Но съм амбицирана да бъда стриктна и да успея .Стискам палци на всички ,защото го заслужаваме.  bouquet  bouquet  bouquet

# 325
Какво ви е мнението за риба тон с извара, черен пипер, сол? Вкусна ли е тази комбинация, че се чудя за утре какво да правя, но се колебая- чакам мнения!!!

На мен много ми харесва, със съвсем малко лимонов сок и слагам сминдух/шарена сол, а не черен пипер. Върви й и лук, ако ти харесва, даже малко копър.

# 326
До "desi_val" - Честит Рожден Ден newsm59  party023 Gift

До "didka_74" - Честит Рожден Ден newsm59  party023 Gift

# 327
  • София

На мен много ми харесва, със съвсем малко лимонов сок и слагам сминдух/шарена сол, а не черен пипер. Върви й и лук, ако ти харесва, даже малко копър.
На мен ми е любима: риба тон с малко извара, черен пипер и нарязан на дребно лук  Heart Eyes

# 328
shushi80, rien, ЛориХю, TheNMaster, Tatitt, happysmile, Боби1973

Благодаря ви за окуражителните думи и за мненията  Hug   bouquet  Hug Всички ми бяха от полза. Мислих, мислих днес и стигнах до извода, че се обезкуражавам защото си поставям определени цели и съм решила, че до лятото ще съм свалила еди-колко си килограма. Като виждам, че явно няма баш така да стане и започва депресията.
Затова от тук нататък реших, че това трябва да спре. Малко или много - няма значение, в крайна сметка, важен е крайният резултат, а пък когато ... тогава.

esperansita, magi mei, MPJel, Umbra  welcome Успех на всички   bouquet

Боби1973  Hug Попита как съм натрупала килцата... На 31 години съм. Преди  4 години бях 55 кг, висока съм 1.60 и се чувствах перфектно с тези кила. С първата бременност през 2005г. качих 25 кг, с излизането от болницата бяхя -10, тоест останаха ми 15 да свалям. И после какво стана не знам... напълнях неусетно, стигнах до към 85 кг... ей така от заседнал живот и хапване. Свалих някъде до към 75 с Редуктил и спорт, после спрях хапчетата за около месец-два и те станаха 80... После разбрах, че съм бременна с второто ми дете и от там качих 15 кила и станах 95 когато влезнах да раждам. От тогава до преди да започна Дюкан варирах 85-95 и всъщност с 95кг започнах режима на Дюкан. Ужасно съм се надъхала да сваля килограмите, като съм си поставила цел 60 кг, това е и според калкулатора.
Просто искам да се чувствам комфортно в кожата си, дори да не станат 60, искам отново да се чувствам лека, енергична, доволна от живота, със самочувствие, искам да се снимам с удоволствие и да не се правя, че не познавам по улицата хора, които не съм виждала с години защото ме е срам от външния ми вид. Това са част от нещата, които ме измъчват и се надявам, че съм на правилното място тук с Дюкан и всички вас.   bouquet  Hug

# 329
като пребито куче съм удрям едни гушки и отивам да ям....

за всички които желаят да се чустват гушнати
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт