Бягаме далеч от прегрешение и спазваме Дюкан без нарушение - 154

• 27 180
  • 541
  •   1
Отговори
# 360
Юхууууууу....Ей ма на и мене

Ха,Добро утро!

Днес пак съм на ПЗ....Демек - пак ще задържам и няма да падат килата,ама нейсе....Ще го преживея... Laughing

За протокола "Какво ям":

Снощи си хапнах едни бъркани яйца със сварено пилешко бяло месо.Поръсих със сол и черен пипер.Много вкусно стана...

Днес съм на мързеливи лозови сърми

Смлях с робота около 500 гр. телешко и 200 гр. пилешко месо.
Задуших 1 глава лук и 1 тарелка гъби в малко вода.Добавих месото и започнах да го мачкам с лъжицата,докато стане на трохи(за да не седи като топка).
Добавих 2 настъргани тиквички,2 връзки копър,джоджен,черен пипер,червен пипер,сол и нарязах един буркан лозови листа на ситно.
Оставих да уври месото,после прехвърлих в тавичка,позапекох и люснах една заливка от 3 яйца и 1 1/2 кофички кисело мляко.

Ще си спретна една зелена салатка с краставица,зелен лук за днес....

Това ми е менюто за днес! Рапорт даден!!! Joy Joy Joy

Не очаквах,че без мазнина се готви толкова вкусно  Crazy Crazy Crazy

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 08:40 от TheNMaster

# 361
Бандаааа, привет  Hug
Криии Hug .Ти да не си ме шпионирала отнякъде  newsm78 ..... Сякаш за мен разказваш Joy ...но без виното  Joy .
Сега съм в разбирателство със себе си и хич не ми пука. Когато сваля тогава. Важното е да съм с чиста съвест и без прегрешения. Че след новогодишните ГГЗ , с много зор, едвам...и  почти... се справих с плюсовете.... Не си поставям срокове и се радвам на живота  Rolling Eyes
Лек и усмихнат ден ви желая  Hug

# 362
  • София
Добро утро! Да ви почерпя, днес правя 1 месец с вас! Благодаря ви, че ви има, да слабеем заедно!

# 363
Юхууууууу....Ей ма на и мене

Добро утро  Hug

Утре и аз съм на сърми, но днес имам толкоз бач и после тренировка, че ми трябва идея за супер бърза манджа. Ще ми помогнеш ли?

Ще гледам форума пак по обедно време а сега излитам

Само да не забрава да кажа че ви обичам Hug Hug

# 364
Утре и аз съм на сърми, но днес имам толкоз бач и после тренировка, че ми трябва идея за супер бърза манджа. Ще ми помогнеш ли?

Веднагически.....Понеже не писа дали си на П или ПЗ...

Най-бързото са яйцата...

Яйца с гъби - гъбите се задушават,докато пуснат водичка,добавят се добре разбитите яйца,сол,черен пипер.Разбърква се да се стегнат яйцата и готово....

Яйца по панагюрски - яйцата се  чукват в подсолена вряща вода,изваждат се и се слагат в кисело мляко подлучено с 1-2 скилидки пресован чесън(в млякото можеш да си сложиш 1-2 с.л. извара по желание)

# 365
  • София
Татянка  Hug
Горда  Hug това е положението  Sad Затова новичките да си опичат акъла, да не прегрешават още от началото, за да постигнат целта си възможно най-бързо.  Peace И все пак да поясня, че при нас двете такива "отклонения" се получиха след дълго спазване на режима стриктно.  Peace Аз лично преди да почна да правя тези магарии, бях стриктно режимна около година и половина.
Другата ми грешка е, че на няколко пъти минавах в 3 фаза, но нямаше кой тогава да ми каже, че няма да стана като изпразнен чувал, няма да ми окапе косата или да се сбръчкосам, и че няма вечно да свалям с такива бързи темпове, а нещата ще се нормализират и ще достигна едно средно ниво от 3-4 кг месечно.
И както казва Риен, ние не сме Дюкан, но някои неща сме изпробвали на собствените си гърбини и няма да е лошо да ни слушате.  hahaha Но всеки организъм е различен, затова споделете и вашия опит, човек се учи, докато е жив.   bouquet
Венера, малко ми стана чудно  newsm78 Първо питаш какво да правиш, като си канена на гости и аз се претрепвам да отговарям. После казваш, че ще се се надяваш да има нещо и за теб и моят отговор не те интересува. Защо тогава питаш  Sick newsm78

# 366
TheNmaster,ти ме разби с тия мързеливи лозови  сърми,днес съм на П,но утре непременно ги забърквам!
Също много вкусни стават лозовите листа,ако се завият в тях мръвки-може и един вид,но аз го харесвам с 2-3 вида месо-пилешко и телешко например,месото се овкусява с черен пипер,завива се като сърма в листото,и се нарежда в тенджерата,вари се около 30-40 мин,адски е вкусно и е приложимо в П дни,ако не хапвате листата!

Кри,знаеш,че аз винаги те слушам,и досега не съм сбъркала,ама много ме стресна  с последния пост,аз реших,че последните 3 кила мога да ги махна с междинен вариант на 2/3,т.е.карам си 4 дни П,а в трите ПЗ хапвам по един плод,филийка хляб,или пълнозърнест крекер,и други такива разрешени третофазни неща,и засега е ок,бавно и славно,дано не се уливам,само незнам как да си броя дните за третата,дали да започна официалното броене след като започна да я спазвам стриктно,или отсега?

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 09:39 от Nyala

# 367
Идвам от магазина там се изкуших и си купих филе от калмари със следното съдържание:
в 100 гр продукт се съдържат:
238 кал.
19,9 гр протеини
39,2 гр въглехидрати
0,2 гр   мазнини
Има и три Е-та (вече се чудя за какво ли го взех) - Е 331, Е 501 и Е 621
Става ли това за нас или не? В блога видях няколко рецепти с калмари, ама тези са пушени и се обръках  Cry Cry Cry

# 368
Добро утро момичета и от мен
Държа си аз твърдо 75 кила ,но борбата продължава
Искате ли малко снимки?
Една от преди и сега

# 369
  • София
По един ритник от Буболечка имате всички  Hug
Е, не е като на Фоли пръчицата, ама  Whistling

# 370
  • София
Nyala  Hug ти си ми от послушните  Flutter  Hug За начало на 3 фаза смяташ момента, в който си постигнала целта си и си включила всички храни по устав.   bouquet
Мерито  Hug smile3501 newsm51 Супер промяна  newsm10

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 09:46 от krikri

# 371
Добро утро и от мен!   love001
мименсита, благодаря за кафенцето, чудно е! Тъкмо си пия моето и ви четох досега, а пък и имах малък инцидент с кафето. Около 10 мин се борих с нещо, което падна в него, незнайно откъде. Така и не можах да го откря, или се е разтворило или ми се е привидяло  newsm78 В крайна сметка се отказах и реших да го пия така, надявам се нещото да е било режимно  hahaha
iv_mikova, честита ти месечинка. Давай смело напред и много минуси!
зелено човече, благодаря за ритника, имам нужда май. Тази сутрин още +0.100 кг  hahaha, ама вече не се трогвам, аз съм упорита и няма да му се дам на кантара, ще ям и ще се качвам докато не покаже каквото искам  Laughing
Днес ми е едно весело, въпреки гадното време!
Затова пожелавам на всички хубав, усмихнат и много минусов ден!  newsm51

# 372
Добро утро и от мен Simple SmileДнес моя кантар отчете точно 65кг.,което значи-600гр. newsm68 newsm44

Извинявайте,но може ли да ми кажете какво е това нещо майзена.Виждам го в няколко рецепти,но незнам какво е,за да си купя.Благодаря ви предварително smile3525

# 373
merito едно голямо БРАВО от мен!  Hug

# 374
TheNmaster,ти ме разби с тия мързеливи лозови  сърми,днес съм на П,но утре непременно ги забърквам!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Ми тва е положението....Снощи се прибрах доста късно от работа...Кой ще ти се занимава да завива сърми!  ooooh!
Затова нарязах всичко и - Воала! Манджата за днес е готова  hahaha hahaha hahaha

Брях! Мързелът до какво водел  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт